Twitter'ın 'Bahşiş Kutusu' Tip Jar ne işe yarayacak?
Twitter'ın 'Bahşiş Kutusu' Tip Jar ne işe yarayacak? Twitter yeni güncellemesini yayınladı, kullanıcılar için Tip Jar (Bahşiş Kutusu) özelliğini yayınladı. Haliyle bizler de dahil birçok Twitter kullanıcısı Bahşiş Kutusu özelliğine Molatik oldu. Twitter’ın Bahşiş Kutusu özelliği ne işe yaracak?
7.05.2021 Teknoloji
Adres sorma bahanesiyle gelip bahşiş kutularını çaldı
Adres sorma bahanesiyle gelip bahşiş kutularını çaldı Antalya'nın tarihi Kaleiçi bölgesinde girdiği 3 işletmeden bahşiş kutusunu çalan hırsız, güvenlik kameralarına yansıdı.
8.09.2019 Gündem
Gece kulübünü soyan zanlı yakalandı
Gece kulübünü soyan zanlı yakalandı ADANA'da, kapı kilidini kırarak girdiği gece kulübünden orgu ve içinde 4 bin lira bulunan bahşiş kutusunu çalan Murat Sert (21) yakalandı. Olay, Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarın'da bulunan gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan Ş.'ye ait gece kulübünün kilidini kırarak içeri giren Murat Sert, 14 bin lira değerindeki org ve içinde 4 bin lira bulunan bahşiş kutusunu çaldı. Sabah iş yerine gelen Hasan Ş. soyulduğunu fark edip polisi aradı. Olay yerine gelen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledi. Murat Sert'in çaldığı org ile cadde ve sokaklarda yürümesi güvenlik kameralarına yansıdı. Kısa sürede yakalanan zanlı, görüntülerdeki kişinin kendiri olduğunu kabul etti. Murat Sert işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
11.09.2019 Yaşam
Bahşiş kutusundaki parayı böyle götürdü
Bahşiş kutusundaki parayı böyle götürdü ABD’nin New York kentinde bir taksiden yapılan hırsızlık, aracın kamerasına yansıdı. İnmek üzere olan yolculardan biri, taksinin bahşiş kutusundaki paraları çaldı. Taksi şoförü durumu fark ettiğinde ise hırsız ve arkadaşları kaçmıştı. O da kamera kaydıyla birlikte polisin yolunu tuttu.
11.09.2019 Haberler