Skorer TV Spor Bülteni - 02 Şubat 2017
Skorer TV Spor Bülteni - 02 Şubat 2017 Galatasaray’ın anlaşmalı olarak sözleşmesini feshettiği Hamit Altıntop’un, Bundesliga ekibi Darmstadt 98’e imza atması sarı kırmızılıları çok sevindirdi.Öte yandan ismi uzun bir süre Marsilya ile anılan Lionel Carole için Fransa'dan çarpıcı bir iddia daha geldi.    Spor yorumcusu Ziya Şengül, Fenerbahçe'nin farklı mağlubiyetinin ardından çarpıcı yorumlar yaptı. Öte yandan, Fenerbahçe'nin 10 numarada beğenmediği için gönderdiği Diego Ribas, Brezilya'da yıldızlaştı.   Freiburg’da yıldızı parlayan milli yıldız Çağlar Söyüncü, Manchester United'ın radarına girdi.    Gol kralı unvanı için Sevilla'nın golcüsü Ben Yedder'le kıyasıya bir yarışa giren Arda Turan, dün geceki Barcelona-Atletico Madrid maçında hayal kırıklığı yaşadı.
2.02.2017 Programlar
Filipe Luis'den bir paylaşım daha!
Filipe Luis'den bir paylaşım daha! La Liga'da oynanan Barcelona-Atletico Madrid mücadelesinin 2. yarısında bir ikili mücadelede Filipe Luis'in ayağına basan Luis Suarez, hakeme bir şey yapmadığı yönünde itirazda bulundu. Maç sonrası Brezilyalı futbolcu Filipe Luis, Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı.   Luis, ayağının son halini gösteren paylaşımında, ''Şanslıyım ki bana dokunmamış!'' sözünü kullandı. Maç sonrası Filipe Luis'e cevaben konuşan Luis Suarez, ''Futbol erkek oyunu. Sahada olan sahada kalmalı'' dedi.   Bu atışmanın ardından Filipe Luis bir paylaşım daha yaparak ayağının tedavisini paylaştı...
23.09.2016 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni | 6 Nisan 2016
Skorer TV - Spor Bülteni | 6 Nisan 2016 - UEFA’dan gelen bir yıllık men cezası ile büyük bir gelir kaybına uğrayan ve banka borçlarına her yıl milyonlarca Dolar ödemek zorunda kalan Galatasaray yönetimi, flaş bir karar aldı.   - Süper Lig'de son haftaya yaklaşılırken, şampiyonluk yarışı da iyice hız kazandı. Spor yorumcuları Ziya Şengül ve Tanju Çolak, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını değerlendirdi.    - Terör saldırısı istihbaratı nedeniyle 20 Mart'ta oynanamayan ve 13 Nisan'a ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisi, öncesi, olağanüstü tedbirler uygulanması kararı alındı.    - UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek final ilk karşılaşmasında iki İspanya takımından Barcelona, evinde Atletico Madrid'i 2-1 mağlup ederek rövanş için avantaj yakaladı.
6.04.2016 Programlar
Skorer TV - Spor Bülteni | 2 Nisan 2014
Skorer TV - Spor Bülteni | 2 Nisan 2014 Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de...   - Galatasaray – Fenerbahçe derbisi öncesi ünlü spor yorumcusu Sinan Engin, Skorer - Tv’ye özel açıklamalarda bulundu.   - Ligde hafta sonu oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi iki ezeli rakip, transfer yarışında da karşı karşıya geldi.   - Türk Telekom Arena Stadı’nda Galatasaray’ı yenmek isteyen Fenerbahçeli futbolcular, ezeli rakibini devirip saha ortasında bayrak dikme planları yapıyor.   - Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona’ya konuk olan Arda Turan’ın takımı Atletico Madrid, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.   - Şampiyonlar Ligi’nde bu gece Borussia Dortmund ile karşılaşacak olan Real Madrid'in son antrenmanında Ronaldo şov vardı.
2.04.2014 Futbol
İşte Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri!
İşte Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri! Şampiyonlar Ligi kura çekiminde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Barcelona - Atletico Madrid, Real Madrid - Borussia Dortmund, PSG - Chelsea, Manchester United - Bayern Münih eşleşti.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi