Genç Barça'lıdan ayakta alkışlanacak gol
Genç Barça'lıdan ayakta alkışlanacak gol Barcelona U12 takımının Sporting ile karşılaştığı maçta genç yetenek harika bir gole imza attı.
4.06.2016 Futbol
Genç Barçalı Messi'nin ilk golünü kopyaladı!
Genç Barçalı Messi'nin ilk golünü kopyaladı! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
2.06.2016 Futbol
Genç Barçalılar harikalar yaratıyor!
Genç Barçalılar harikalar yaratıyor! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
27.05.2015 Futbol
Barcelona'da haftaya Alen Halilovic damga vurdu!
Barcelona'da haftaya Alen Halilovic damga vurdu! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
21.05.2015 Futbol
Barçalı gençten gelişine muhteşem gol!
Barçalı gençten gelişine muhteşem gol! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
14.05.2015 Futbol
Yeni Messiler, harika goller!
Yeni Messiler, harika goller! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
7.05.2015 Futbol
La Masia'da gol şov!
La Masia'da gol şov! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
29.04.2015 Futbol
Genç Barcelona'lıdan Ronaldo frikiği!
Genç Barcelona'lıdan Ronaldo frikiği! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
22.04.2015 Futbol
La Masia'da Ortega şov!
La Masia'da Ortega şov! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
8.04.2015 Futbol
La Masia'da Messi golü!
La Masia'da Messi golü! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
1.04.2015 Futbol
La Masia'da inanılmaz gol!
La Masia'da inanılmaz gol! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
26.03.2015 Futbol
La Masia'da Gabi şov!
La Masia'da Gabi şov! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
18.03.2015 Futbol
Barcelona'da haftanın golü Bilal'den
Barcelona'da haftanın golü Bilal'den Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
4.03.2015 Futbol
Genç Barça'lıdan gelişine harika gol
Genç Barça'lıdan gelişine harika gol Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
26.02.2015 Futbol
Genç Barçalıdan muhteşem gol!
Genç Barçalıdan muhteşem gol! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
11.02.2015 Futbol
La Masia'da gol şov!
La Masia'da gol şov! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
4.02.2015 Futbol
Barçalı genç gelişine affetmedi!
Barçalı genç gelişine affetmedi! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
29.01.2015 Futbol
Genç yetenekten sihirli dokunuş!
Genç yetenekten sihirli dokunuş! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
21.01.2015 Futbol
La Masia'da gol şov!
La Masia'da gol şov! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
14.01.2015 Futbol
Barça'nın minikleri mest etti!
Barça'nın minikleri mest etti! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
24.12.2014 Futbol
Barça'da haftaya Halilovic damga vurdu!
Barça'da haftaya Halilovic damga vurdu! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
10.12.2014 Futbol
Barça'nın sırtı yere gelmez!
Barça'nın sırtı yere gelmez! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
26.11.2014 Futbol
La Masia hayran bıraktı!
La Masia hayran bıraktı! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
24.09.2014 Futbol
Barçalı genç pazara yolladı!
Barçalı genç pazara yolladı! Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
14.05.2014 Futbol
La Masia'da muhteşem gol
La Masia'da muhteşem gol Barcelona'nın altyapısı La Masia'da top koşturan genç yetenekler bu hafta yine birbirinden güzel gollere imza attı.
9.04.2014 Futbol