Rıza Sarraf ve korumaları protestocuları dövdü
Rıza Sarraf ve korumaları protestocuları dövdü MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde işadamı Rıza Sarraf, karşılaştıkları koyda kendisine laf atan 2 üniversiteli gencin dövülmesi olayıyla ilgili polis merkezine giderek ifade verdi. Rıza Sarraf'ın ifadesinde, "Eşimin ve çocuğumun, sanatçı arkadaşlarımın yanında gençlerin sürekli 'hırsız var' diye bağırmaları gücüme gitti. Karaya çıkışta onları uyarmak istedim, itişme oldu. Üzgünüm ve şikayetçi değilim. Bunlara gerek yoktu. Zaten gergin günler yaşıyoruz" dediği belirtildi.
11.09.2019 Haberler
Hakkında soruşturma açılan 4 eski bakan savunma yaptı
Hakkında soruşturma açılan 4 eski bakan savunma yaptı TBMM Genel Kurulu’nda haklarında soruşturma önergesi verilen eski bakanlar, savunma yaptı.
11.09.2019 Haberler
17 Aralık'ta 60 takipsizlik
17 Aralık'ta 60 takipsizlik Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu soruşturmasında flaş bir gelişme yaşandı. Aralarında iş adamı Ali Ağaoğlu ile eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar’ın da bulunduğu 60 kişi hakkında takipsizlik kararı verildi.
11.09.2019 Haberler
Reza Zarrab para saçtı!
Reza Zarrab para saçtı! Rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında 'denetimli' olarak serbest bırakılan İranlı iş adamı Reza Zarrab, karakola gelerek imza attı. Zarrab, aracının önünü kesen çocuklara 200 liralık banknotlardan dağıttı. İş adamı Reza Zarrab, Kuştepe Polis Merkezi’ne gelerek imza attı. Zarrab'ın gelişi sırasında korumaları gazetecilerin görüntü almasına engel olmaya çalıştı. İmza işlemleri için karakola giren Zarrab, bir müddet sonra çıkarak otomobiliyle karakoldan ayrıldı. Bu arada Zarrab, karakoldan ayrılırken aracının önünü kesen çocuklara 200 TL'lik banknotlar halinde para dağıttı.
11.09.2019 Haberler
17 Aralık’ta ilk iddianame
17 Aralık’ta ilk iddianame Yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla ilgili soruşturmaya ilişkin ilk iddianamenin yazımı tamamlandı. Savcı Ekrem Aydıner tarafından hazırlanan iddianame, örgütlü suçlarla yetkili başsavcı vekilliğine gönderildi. İddianamede şüpheliler, ‘rüşvet alıp vermek ve resmi belgede tahribat’la suçlandı. Fatih Belediyesi’ne düzenlenen operasyonla ilgili olan iddianamede şüpheliler, ‘rüşvet alıp vermek ve resmi belgede tahribat’la suçlandı.
11.09.2019 Haberler
17 Aralık'ta ilk iddianame hazırlandı
17 Aralık'ta ilk iddianame hazırlandı 17 Aralık Soruşturması'ndan ilk iddianamenin yazımı savcı Ekrem Aydıner tarafından tamamlandı.
14.03.2014 Gündem
Erdoğan'dan ses kayıtları ile ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan ses kayıtları ile ilgili flaş açıklama Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Yerel Medya Yöneticileri toplantısında ses kayıtları ile ilgili açıklamalar yaptı. Erdoğan Dönemin Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile arasında geçen Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan ile ilgili tapelerle ilgili olarak da "Dün bir tane daha yayımladılar, Adalet Bakanımla benim görüşmem, bugün malum gazete yayınlamış, çünkü kendileriyle ilgili. Dönen dolapları tabii biz biliyoruz. Benim Adalet Bakanıma 'Bunu yakından takip et' dememden daha dogal, daha tabii ne olur. Bana ilgili kuruluşumun verdiği bilgiler, SPK'nın verdiği bilgiler çok çok tehlikeli bilgiler ve paralel yapı veya paralel yapının dışında yapılar, bu kirli ilişkiler, ister istemez 'Burayı yakından takip et' dememi gerektiriyor. Bunu ben ülkem için milletim için istiyorum" dedi.
11.09.2019 Haberler
Bakan çocukları ve Sarraf tahliye edildi
Bakan çocukları ve Sarraf tahliye edildi İşadamı Rıza Sarraf ile eski bakanlar Muammer Güler ve Zafer Çağlayan’ın oğullarının da aralarında bulunduğu 5 isim tahliye kararının ardından cezaevinden çıktı.
11.09.2019 Haberler
Yolsuzluk soruşturmasında flaş karar!
Yolsuzluk soruşturmasında flaş karar! Yolsuzluk soruşturmasında flaş karar!
11.09.2019 Haberler
Yolsuzluk operasyonunda flaş tahliyeler
Yolsuzluk operasyonunda flaş tahliyeler İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 17 Aralık Soruşturması kapsamında, Eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da aralarında bulunduğu 8 kişi tahliye edildi.
11.09.2019 Haberler
Ak Partili vekil sert sözlerle istifa etti
Ak Partili vekil sert sözlerle istifa etti AK Parti İzmir milletvekili İlhan İşbilen partisinden istifa etti. İşbilen Meclis'te basın toplantısı düzenledi.   İşbilen: "Öyle bir noktadayız ki Zulümler, takibatlar öyle bir noktaya ulaştı ki vekil olmama rağmen evime dinleme cihazı konuldu. Eşimin ve kız kardeşimin vakfına baskı yaptılar. Allahın bunlara mukabelesi de ağır olur. O gün birileri için de ağlama e pişmanlık günü olacaktır. Bu aşamada artık AK Parti’de durmamın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. AK Parti’den istifa ediyorum." dedi.
11.09.2019 Haberler
Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda tahliye
Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda tahliye 17 Aralık operasyonu kapsamında tutuklanan ve mahkemece bugün serbest bırakılan Muacet Korkmaz ve Emir Eroğlu, tutuklu bulundukları Metris Cezaevinden tahliye edildi.
11.09.2019 Haberler
"Evlatlıktan reddederim"
"Evlatlıktan reddederim" Başbakan Erdoğan, İmam Hatip Liselerinin 100. kuruluş yıldönümünde konuştu.  Muhalefetin son dönemde, evlatları üzerinden çirkin propaganda yaptığını kaydeden "Erdoğan,: "Çok açık net söylüyorum. Benim evlatlarımdan bir tanesi  böyle bir tane yolsuzluğa karışsın bir saniye yanımda tutmam evlatlıktan reddederim" dedi.
11.09.2019 Haberler
Kılıçdaroğlu: Bu millet kul hakkı yiyeni unutmaz
Kılıçdaroğlu: Bu millet kul hakkı yiyeni unutmaz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Karaman'da konuştu.
11.09.2019 Haberler
Ebru Gündeş'ten şok karar!
Ebru Gündeş'ten şok karar! Sanatçı Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab'ın yolsuzluk operasyonları kapsamında tutuklanmasının ardından içinde süt ineğinin bulunduğu Tekirdağ’ın Muratlı ilçesindeki 'Güntaş' çiftliğini satışa çıkardı. Hayvanları yılbaşından önce satan Gündeş, çiftliği 4 milyon TL'ye satacak. 2009 yılında ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu ile Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Kırkkepenekli köyünde kurduğu çiftlik için Çorlu İlçesinde bulunan özel bir emlak satış bürosu ile anlaşan Sanatçı Ebru Gündeş 'Güntaş' çiftliğine 4 Milyon TL fiyat belirledi. Gündeş’in ağabeyi ve kendi soyisimlerinin kısaltılmasından oluşan ‘Güntaş’ çiftliğinde bulunan büyükbaş hayvanların yılbaşından önce 500 bin TL’ye satıldığı öğrenildi.
11.09.2019 Magazin
“Darbeymiş, ne darbesi?”
“Darbeymiş, ne darbesi?” CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17 Aralık operasyonunun bir darbe girişimi olduğu söylemlerini, “Darbeymiş, ne darbesi ya” diye eleştirdi.
11.09.2019 Haberler
"17 Aralık en ağır darbe girişimidir"
"17 Aralık en ağır darbe girişimidir" Başbakan Erdoğan, 17 Aralık operasyonuna ilişkin, "Bu bir buçuk ay içerisinde, demokrasimize yönelik en ağır ve en ahlaksız darbe girişimine tevessül edildi. 17 Aralık, Türkiye’nin demokrasi ve hukuk tarihine kara bir leke olarak geçmiştir" dedi.
11.09.2019 Haberler
"28 Şubat post modernse, bu dost modern"
"28 Şubat post modernse, bu dost modern" Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık operasyonuyla ilgili, “28 Şubat post modernse, bu dost modern” dedi. Malezya’daki temasları kapsamında kaldığı otelde gazetecilerle bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yeniden yargılama tartışmalarına ilişkin, “İçeride günahsız yatan çok kişi var” ifadesini kullanan Erdoğan, yurda dönünce finans sektörüne yönelik uyarılarda bulunacağını da belirtti. Başbakan Erdoğan, 17 Aralık operasyonu için ise ilginç bir benzetmede bulundu: “28 Şubat post modernse, bu dost modern”
11.09.2019 Haberler
Zekeriya Öz’ün adamları "Ağaoğlu’nun ofisine gitti" iddiası
Zekeriya Öz’ün adamları "Ağaoğlu’nun ofisine gitti" iddiası Zekeriya Öz’ün adamları ‘Ağaoğlu’nun ofisine gitti’ iddiası  Savcı Zekeriya Öz'ün tartışılan Dubai seyahatiyle ilgili yeni görüntüler yayınlandı. A Haber ve Sabah gazetesinin yayınladığı görüntülerde iddialara göre; Zekeriya Öz’ün adamları Ağaoğlu’nun ofisine giderek makbuz istiyorlar.
11.09.2019 Televizyon
Kılıçdaroğlu o ilanlara ateş püskürdü
Kılıçdaroğlu o ilanlara ateş püskürdü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM'deki grubunda bir konuşma yaparak gündemin önemli maddelerini yorumladı... "17 Aralık'tan sonra Sivil Dayanışma Platform diye bir platform tam sayfa gazetelere ilan verdi. Sağlam İrade denildi. Ben merak ediyorum. Bunlar kimlerden oluşuyor ve bu parayı nereden buluyorlar. Bunlar paraları nerden buluyorlar. Bu paraları nereden sağladıklarını kamuoyu önünde açıklasınlar. Türkiye Cumhuriyeti'nde ilk kez bir başbakan yolsuzlukları savunmuştur. Bu platformdan bir tanesi HAK-İŞ bu parayı kendi cebinden mi yoksa işçinin parasınla mı verdin, çık açıkla! Bir sendika asla yolsuzluğa destek olamaz."
11.09.2019 Haberler
O yasak mahkemeden döndü!
O yasak mahkemeden döndü! İstanbul 4. İdare Mahkemesi Gazeteciler Cemiyeti'nin başvurusu üzerine gazetecilerin emniyete giriş yasağı ilgili yürütmenin durudurulması kararını verdi.
11.09.2019 Haberler
Muammer Güler Metris'te
Muammer Güler Metris'te ESKİ İçişleri Bakanı Muammer Güler, 17 Aralık Operasyonu’nda tutuklanan oğlu Barış Güler’i Metris Cezaevi’nde ziyaret etti.
11.09.2019 Haberler
Hakan Şükür'ün yayınlanmayan röportajı
Hakan Şükür'ün yayınlanmayan röportajı AK Parti'den istifası sonrası sessizliğini Bugün TV'den Erkam Tufan'la Analiz programında bozan Hakan Şükür'ün röportajı yayınlanmadı
11.09.2019 Televizyon
O rektör konuştu
O rektör konuştu 17 Aralık operasyonuyla gündeme Balkan Üniversitesi'nin rektörü DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.  Makedonya'nın başkenti Üsküp'te kurulan Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şinasi Gündüz, Türkiye'de düzenlenen operasyonlar sonrası tartışılan 'yasa dışı para transferi' iddialarına dair açıklamada bulunarak; hiçbir yasa dışı para transferi olmadığını; hesapların yasal denetimden geçtiğini belirtti.
11.09.2019 Haberler
Barış Güler'in tutuklanmasına itiraz edildi
Barış Güler'in tutuklanmasına itiraz edildi İstanbul merkezli operasyon kapsamında tutuklanan eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler ve eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Kaan Çağlayan'ın avukatları, müvekkillerinin tahliye edilmesi talebiyle mahkemeye dilekçe verdi.
27.12.2013 Gündem

Benzer Haber Etiketleri