Bartın'da kuru yük gemisinin batmadan önceki son anları kamerada!
Bartın'da kuru yük gemisinin batmadan önceki son anları kamerada! Bartın'ın İnkum açıklarında, kuru yük gemisinin batmadan önceki durumu, gemiden sağ olarak kurtarılan bir gemici tarafından görüntülendi. Görüntülerde geminin ön kısmının kırılması ve gemi personelini yardım çağrıları yer aldı.
29.01.2021 Haberler
Şanlıurfa'da yolcu teknesinin batma anına ait görüntüler
Şanlıurfa'da yolcu teknesinin batma anına ait görüntüler Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesindeki Birecik Baraj Gölü’nde 29 kişinin ölümden döndüğü tur teknesinin alabora olduğu olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Yardıma gelen başka bir tekneden çekilen görüntülerde büyük panik yaşandığı görüldü.
19.09.2020 Haberler
Türk yatı Mikonos’ta battı
Türk yatı Mikonos’ta battı YUNANİSTAN’ın Mikonos Adası’nda, adı açıklanmayan bir Türk işadamı ve ailesinin içinde bulunduğu İngiliz bayraklı ’Forme’ adlı yat, demirli olduğu koyda battı. İşadamı ve ailesi Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
11.09.2019 Haberler
Batan teknede can pazarı
Batan teknede can pazarı Tayland yakınlarında bulunan Similan adasında yolcu taşıyan bir teknenin alabora olduğu anlar kameraya yansıdı. Turist taşıyan gezi teknesi limana yaklaştığı anda birden batmaya başlıyor. Vatandaşların panik halinde tekneden atladığı kazada can kaybının yaşanmadığı belirtildi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri