Bayhan

Bayhan

Son dakika Bayhan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bayhan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bayhan haber sayfamızda...

Bayhan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.324 bayhan haberi bulunmuştur.
Evinin kapısını açtı
Evinin kapısını açtı Evrim Akın bu hafta, popstar yarışmasıyla tanınan Bayhan’ın evine konuk oluyor.
21.04.2024 Cadde
Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a gönderme!
Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a gönderme! 2003 yılında düzenlenen 'Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan, yarışmanın jüri üyelerinden Armağam Çağlayan hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
18.04.2024 Cadde
İkinci klibi çektiler
İkinci klibi çektiler Rubato’nun beşinci stüdyo albümü ‘Rubato/5’, Bayhan Müzik yapımcılığında dijital mecralardaki yerini aldı.
27.03.2024 Cadde
Azmini annesinden aldı
Azmini annesinden aldı Göksel, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu’nda izleyici karşısına çıktı.
13.03.2024 Cadde
Primadonnaya orkestra sesi
Primadonnaya orkestra sesi Beykoz Kundura’da sessiz sinemanın ilk yıldız kadın oyuncusu Asta Nielsen’ın iki filmi restore edilmiş kopyalarıyla ve canlı müzik eşliğinde gösterilecek.
8.03.2024 Kültür Sanat
Antalya'da hortum paniği! Korku dolu anlar saniye saniye kaydedildi
Antalya'da hortum paniği! Korku dolu anlar saniye saniye kaydedildi Antalya'nın Kumluca ilçesinde ortaya çıkan hortum ortalığı adeta savaş alanına çevirirken, üzerine güneş paneli düşen otomobildeki çocuk yaralandı.
5.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Çarşamba gününden itibaren değişiyor
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Çarşamba gününden itibaren değişiyor Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıklarının çarşamba gününden itibaren ülke genelinde azalacağı genellikle mevsim normalleri civarında, hafta sonunda ise mevsim normallerinin yer yer altına düşeceği tahmin ediliyor.
5.03.2024 Gündem
Hadise yarattı
Hadise yarattı Hadise, İstanbul Kongre Merkezi konserleri kapsamında sahnedeydi.
12.02.2024 Cadde
Siyah-beyaz Funda
Siyah-beyaz Funda Funda Arar, önceki akşam Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen İstanbul Kongre Merkezi konserleri kapsamında sahne aldı.
11.02.2024 Cadde
En önden izlemek 5 bin 650 lira
En önden izlemek 5 bin 650 lira Dünyanın en iyi DJ’lerinden David Guetta, İstanbul’a geliyor.
6.02.2024 Cadde
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. B harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Özel: Gelecek çok güzel olacak
Özel: Gelecek çok güzel olacak CHP lideri Özgür Özel, yeni yıl için video mesaj yayınladı.
1.01.2024 Gündem
506 hakim ve savcının görev yeri değişti
506 hakim ve savcının görev yeri değişti Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi’nin, 2023 adli ve idari yargıda mazerete dayalı güz kararnamesi kapsamında, 506 hakim ve savcının görev yeri değişti.
22.12.2023 Gündem
Almanya’da Hadise fırtınası
Almanya’da Hadise fırtınası Hadise, Teoman, Gripin ve Gökcan Sanlıman, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen Almanya’nın Bochum, Stuttgart ve Berlin şehirlerinde düzenlenen Live From Fest’te sahne aldı.
28.11.2023 Cadde
Komedi istiyor!
Komedi istiyor! Son olarak ‘Yargı’ dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Funda Arar, “Komedi filminde rol almayı çok istiyorum” dedi.
10.11.2023 Cadde
Sezonu kapattı
Sezonu kapattı Teoman, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen ‘Harbiye Açık Hava Kasım’ konserleri kapsamında 3,4 ve 6 Kasım’da sahneye çıktı.
8.11.2023 Cadde
‘Savaşın bile bir ahlakı var’
‘Savaşın bile bir ahlakı var’ Ünlü isimler, İsrail’in Gazze’de bir hastaneyi vurmasına, “Savaşın bile bir ahlakı var” diyerek, ateş püskürdü.
21.10.2023 Cadde
Turne için özel karışım
Turne için özel karışım Funda Arar’ın Türkiye turnesinde bağışıklığını korumak için özel bir karışım yaptığı ortaya çıktı.
7.10.2023 Cadde
Virüs nedeniyle gelemiyor
Virüs nedeniyle gelemiyor Dünyanın bir numaralı DJ’i olarak gösterilen David Guetta, 1 Ekim’de sahne alacağı Live From İstanbul Fest’e hastalığı nedeniyle katılamayacak.
25.09.2023 Cadde
Albüm müjdesi
Albüm müjdesi Tan Taşçı, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen ‘Harbiye Açık Hava’ konserleri kapsamında sahne aldı.
21.09.2023 Cadde
‘Modern Türkiye’nin ozanı’
‘Modern Türkiye’nin ozanı’ Yıldız Tilbe, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen ‘Harbiye Açık Hava’ serisinin eylül konserleri kapsamında sahnedeydi.
20.09.2023 Cadde
Van'da ambulans helikopter rahatsızlanan Bayhan için havalandı
Van'da ambulans helikopter rahatsızlanan Bayhan için havalandı Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Oğuldan Mahallesi'nde daha önce anjiyo olmuş göğüs hastası Salih Bayhan (46), yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle Van'a sevk edildi.
8.09.2023 Haberler
Van'da ambulans helikopter rahatsızlanan Bayhan için havalandı
Van'da ambulans helikopter rahatsızlanan Bayhan için havalandı Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Oğuldan Mahallesi'nde daha önce anjiyo olmuş göğüs hastası Salih Bayhan (46), yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle Van'a sevk edildi.
8.09.2023 Gündem
Miniklerle düet
Miniklerle düet Tan Taşçı, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen ‘Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu’ turnesi kapsamında iki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da seyirciyle buluştu.
4.09.2023 Cadde
Guetta geliyor
Guetta geliyor Dünyanın en iyi DJ’lerinden David Guetta, ‘Live From Istanbul Fest’ kapsamında Türkiye’ye gelecek.
24.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bayhan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.