BAYRAMDA HAVA nasıl olacak, yağış var mı? Ramazan Bayramı 21-22-23 Nisan hava durumu Meteoroloji
BAYRAMDA HAVA nasıl olacak, yağış var mı? Ramazan Bayramı 21-22-23 Nisan hava durumu Meteoroloji Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu ile ilgili son tahminleri yayınladı. Ramazan ayının sona ermesine kısa bir süre kala Ramazan Bayramı için plan yapan vatandaşlar bayramda hava nasıl olacak, sorusuna yanıt arıyor. Peki, bayramın 1. 2. 3. günü hava durumu nasıl olacak? İşte Meteoroloji tarafından yayınlanan 5 günlük hava tahmini.
20.04.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika: Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den çok sayıda il için uyarı
Son dakika: Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den çok sayıda il için uyarı Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye'nin 5 günlük hava durumu tahminini yayımladı. Paylaşılan haritada bayram 1. ve 2. gününde yurt genelinde gök gürültülü sağanak yağışların yaşanacağı dikkat çekti. Ankara Valiliği'nden Ramazan Bayramı hava durumu tahminine ilişkin açıklama geldi.
30.04.2022 Gündem
Bayramda İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji duyurdu...
Bayramda İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji duyurdu... İstanbul'da bayramda hava durumu nasıl olacak? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor. Ramazan Bayramı tatilini İstanbul'da geçirecek olan vatandaşlar Meteoroloji'den hava durumu tahminlerini incelemeye başladı. Peki, bayramda hava nasıl olacak?
1.06.2019 Gündem
Bu haberi okumadan plan yapmayın!
Bu haberi okumadan plan yapmayın! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bayram süresince havanın şöyle olması bekleniyor. Bayram süresince açık geçmesi beklenen hava, cuma günü yerini şiddetli sağanak yağışlara bırakacak
14.10.2013 Gündem