Mesut Bakkal: “Oyuncularımla bir yıkıntıdan çıkmaya çalışıyoruz”
Mesut Bakkal: “Oyuncularımla bir yıkıntıdan çıkmaya çalışıyoruz” BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Erzurum’da ilk maçı olduğunu belirterek, "Pozisyon vermeden bitirdiğimiz maçta mağlup olsaydık üzülürdüm" dedi.
2.01.2021 Futbol
Hamza Hamzaoğlu: "Son saniyeye kadar bu umudu ve mücadeleyi sürdüreceğiz"
Hamza Hamzaoğlu: "Son saniyeye kadar bu umudu ve mücadeleyi sürdüreceğiz" Evkur Yeni Malatyaspor Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında sahasında karşılaştığı BB Erzurumspor’u 3-1 mağlup etti. BB Erzurumspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Bugün aslında kazanmamız, belki de kaybetmemiz gereken bir maç oynadık. İlk yarıda maçın başı istediğimiz gibi oldu. Topa sahip olduk, pozisyon yakaladık ama maalesef golü bulamadık. İkinci yarı golden sonra biraz daha risk aldık ancak Malatya diğer golleri buldu ve sonuç olarak istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Malatya’nın hak ettiği bir galibiyet aldığını ifade edelim. Bu maçı unutup Fenerbahçe maçına hazırlanacağız. Biz son saniyeye kadar bu umudu ve mücadeleyi sürdüreceğiz” diye konuştu.
12.05.2019 Futbol
Hamzaoğlu: “Bu galibiyet güzel günlerin göstergesi olsun”
Hamzaoğlu: “Bu galibiyet güzel günlerin göstergesi olsun” BB Erzurumspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Akhisarspor galibiyetiyle bir kıvılcım yaktıklarını, önümüzde ki haftalarda bunu ateşe dönüştürmek için mücadele edeceklerini söyledi.
16.04.2019 Futbol
Hamzaoğlu: Bizden daha iyi oynadılar
Hamzaoğlu: Bizden daha iyi oynadılar Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a 2-1 mağlup olan BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, ”Alanyaspor’u da bu anlamda tebrik ediyorum. Bizden daha iyi oynadılar. Kaçırdıkları penaltılar da var. Skor daha farklı da olabilirdi” dedi.
10.03.2019 Futbol
Mehmet Özdilek kazandıkları maçta yanlışlıkla 4-2 kaybettik dedi!
Mehmet Özdilek kazandıkları maçta yanlışlıkla 4-2 kaybettik dedi! Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor evinde Demir Grup Sivasspor’u 4-2’lik skorla yenerek 3 puanın sahibi oldu. Maçın BB. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek açıklamada bulundu. Ancak deneyimli teknik adam konuşmasının ortasında bir ara 'Bugün 4-2 kaybettik' deyince muhabirler tarafından uyarıldı ve salonda gülüşmeler oldu.
18.02.2019 Futbol