Omar Elabdellaoui'den beatbox şov!
Omar Elabdellaoui'den beatbox şov! Galatasaray'ın sağ beki Omar Elabdellaoui'nin Olympiakos'ta beatbox yaptığı görüntüler sosyal medyaya düştü.
10.12.2020 Futbol
Luyindama asansörden paylaştı | Omar'dan beatbox performansı...
Luyindama asansörden paylaştı | Omar'dan beatbox performansı... Sivasspor deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da Luyindama asansörden bir paylaşım yaptı. Videoda Marcao'nun eğlenceli halleri dikkat çekerken, Omar'ın beatbox performansı ise sosyal medyayı salladı.
9.11.2020 Futbol
Marcelo ve oğlundan beatbox şov!
Marcelo ve oğlundan beatbox şov! Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Marcelo ve oğlundan beatbox performansı...
20.10.2017 Futbol
Babasının 'Beatbox' performansına böyle eşlik etti
Babasının 'Beatbox' performansına böyle eşlik etti Babasının 'Beatbox' performansına böyle eşlik etti
11.09.2019 Nevidyo
Tek başına sınıfı coşturdu
Tek başına sınıfı coşturdu Mızıka ile beatbox yapan öğrenci sosyal medyayı salladı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Sosyal medyayı salladılar
Sosyal medyayı salladılar Amerika bir babanın 7 aylık kızıyla yaptığı beatbox gösterisi sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Kısa sürede yayılan videoda bebeğin attığı kahkahalar izleyenleri tebessüm ettiriyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
Beşiktaş taraftarı çıldırdı!
Beşiktaş taraftarı çıldırdı! BJK TV'de 'Sabah Keyfi' adlı programa konuk olan 'Tiyatro Keyfi' isimli grup beatbox yaptı. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren bu görüntüler Beşiktaş taraftarını çılgına çevirdi.
20.09.2015 Futbol
Nani'den Beatbox şov!
Nani'den Beatbox şov! Kasımpaşa deplasmanından Josef de Souza'nın attığı golle 3 puan alarak dönmeyi başaran Fenerbahçe'de dönüş yolunda takım otobüsü içinde hayli neşeli dakikalar yaşandı. Nani ile Uygar'ın birlikte yaptığı Beatbox şov görülmeye değerdi.
14.09.2015 Futbol
Cara Delevingne'den müthiş beatbox performansı
Cara Delevingne'den müthiş beatbox performansı Jimmy Fallon'ın sunduğu The Tonight Show'a katılan başarılı manken Cara Delevingne, Jimmy Fallon'ın ısrarı üzerine beatbox yeteneğini sergiledi
11.09.2019 Televizyon
Genç kız bu videoyla meşhur oldu
Genç kız bu videoyla meşhur oldu Genç kız bu videoyla meşhur oldu
11.09.2019 Magazin
1 yaşında 'beatbox'çı bebek!
1 yaşında 'beatbox'çı bebek! ABD'de kaydedilen bu görüntü izlenme rekorları kırıyor. Amcası 1 yaşındaki yeğeni Natalia'ya beatbox gösterisi yaptı. Yeğeni bir süre izledi ve bombayı sonunda patlattı. İşte izleyenleri kahkahaya boğan tepki.
11.09.2019 Nevidyo
Tüm bu sesleri ağzıyla çıkarttı!
Tüm bu sesleri ağzıyla çıkarttı! Hiç enstruman kullanmadan şarkı coverladı, parçadaki tüm sesleri tek tek ağzıyla çıkardı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Djokovic beatbox yaparsa
Djokovic beatbox yaparsa Teniste dünyanın 1 numarası Sırp raket Novak Djokovic komik görüntülerine bir yenisini daha ekledi. Paylaştığı videoda beatbox yapmaya çalışan Djokovic, kendi haline bile güldü.
1.08.2013 Diğer Sporlar
Shaqiri'den Beatbox şov
Shaqiri'den Beatbox şov Bayern Münih'in İsviçreli yıldızı Xherdan Shaqiri tatilini geçirdiği ülkesinde katıldığı bir organizasyonda sahneye çıkarak beatbox yaptı.
2.07.2013 Futbol
Bu beatbox, bu çocuktan!
Bu beatbox, bu çocuktan! Küçük çocuğun yeteneği görenleri büyülüyor! Değme profesyonele parmak ısırtacak beatbox yeteneği internette izlenme rekorlarına koşturuyor
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri