Kayseri'de altın ve bebek kıyafeti çalan kadın yakalandı!
Kayseri'de altın ve bebek kıyafeti çalan kadın yakalandı! Kayseri'de girdikleri evlerden ziynet eşyası ve bebek kıyafetleri çaldığı tespit edilen bir kadın polis ekiplerince yakalandı. İkamette bulunan güvenlik kamerasını fark eden kadın, yakalanmamak için kamerayı kırdığı da tespit edildi.
7.08.2020 Haberler
Bebek kıyafetleri yıkarken dikkat edilmesi gerekenler
Bebek kıyafetleri yıkarken dikkat edilmesi gerekenler Bebeklerin cildinin yetişkinlere göre daha hassas ve duyarlı olduğundan özel deterjan ve yumuşatıcılar kullanılması gerektiğini belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Kemal Akpınar, Bebek kıyafetleri yıkarken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.
5.07.2019 Ebeveyn
Bebek kıyafetlerinin arasında uyuşturucu hap ele geçirildi
Bebek kıyafetlerinin arasında uyuşturucu hap ele geçirildi Şanlıurfa'dan Suudi Arabistan'a kargoyla gönderilmek istenen bebek kıyafetleri arasında 23 bin 55 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri, Suudi Arabistan'a bir kolide uyuşturucu gönderileceği bilgisine ulaştı. Savcılık talimatıyla kargoya baskın yapan polis, eğitimli köpeklerle yaptığı aramada yurtdışı kargo bölümünde Suudi Arabistan'a gidecek koliyi buldu. Koliyi açan ekipler bebek kıyafetleri arasına 23 bin 55 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Haplara el koyan polis, kargo şirketinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek koliyi teslim eden şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Bebekleri giydirirken dikkat edilmesi gerekenler
Bebekleri giydirirken dikkat edilmesi gerekenler Bebeklerin cildi çok hassastır. Bebekleri yanlış giydirmek, ciltlerini tahriş edebileceği gibi ciltlerinde lekeler oluşmasına da yol açabilir. Peki, bebekler nasıl giydirilmelidir?
17.01.2018 Bebek

Benzer Haber Etiketleri