Trabzonspor'da Ogu sesleri
Trabzonspor'da Ogu sesleri Kucka ve Onazi’nin yokluğunda orta sahada oyuncu ihtiyacı doğacak Trabzonspor’un, Beer-Sheva’nın Nijeryalı futbolcusunu transfer etmeye çalıştığı ortaya çıktı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor, Nwakaeme'nin bonservisi için masaya oturdu
Trabzonspor, Nwakaeme'nin bonservisi için masaya oturdu İsrail Ligi takımlarından Hapoel Beer Sheva'nın Nijeryalı forveti Antony Nwakaeme'yi Türkiye'ye getiren Trabzonspor, imza için masaya oturdu.
30.06.2020 Trabzonspor
Beer-Sheva taraftarından Hz. Musa koreografisi
Beer-Sheva taraftarından Hz. Musa koreografisi Beşiktaş'ı konuk eden Hapoel Beer-Sheva taraftarları da koreografileriyle tribünlere renk kattı. Hapoel Beer-Sheva taraftarları da koreografileriyle tribünlere renk kattı. Kale arkasındaki ev sahibi taraftarları, Hz. Musa'nın asasıyla Kızıldeniz'i ikiye yarmasını anlatan bir koreografi gerçekleştirdi. Koreografide İngilizce "Hiçbir şey imkansız değildir" ifadesi yer aldı.  Beşiktaş taraftarları Hapoel Beer-Sheva karşısında takımlarını yalnız bırakmadı. İsrail'de yaşayan Beşiktaşlı taraftarların yanı sıra Türkiye'den giden siyah-beyazlılar da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi.
17.02.2017 Futbol
Beer-Sheva taraftarından Hz. Musa koreografisi
Beer-Sheva taraftarından Hz. Musa koreografisi Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde...
30.06.2020 Beşiktaş
Beer-Sheva taraftarından Hz. Musa koreografisi
Beer-Sheva taraftarından Hz. Musa koreografisi Hapoel Beer-Sheva taraftarları, Hz. Musa'nın asasıyla Kızıldeniz'i ikiye yarmasını anlatan bir koreografi gerçekleştirdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş İsrail'e ulaştı
Beşiktaş İsrail'e ulaştı UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda İsrail takımı Hapoel Beer Sheva ile karşılaşacak olan Beşiktaş İsrail'e ulaştı.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri