Belediye Başkanı

Belediye Başkanı

Son dakika belediye başkanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan belediye başkanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan belediye başkanı haber sayfamızda...

Belediye Başkanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 113.575 belediye başkanı haberi bulunmuştur.
Enginarın hikayesi yeniden yazılıyor
Enginarın hikayesi yeniden yazılıyor Uluslararası Urla Enginar Festivali’nin bu yıl 10’uncusu düzenleniyor. Festivalde konuşan Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, “Bu festival uzun soluklu bir Urla hikayesidir” dedi.
5.05.2024 Ege
Borsa yönetiminden Çerçioğlu’na ziyaret
Borsa yönetiminden Çerçioğlu’na ziyaret Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
4.05.2024 Ege
Kınay’dan şenlik daveti
Kınay’dan şenlik daveti Baharın, bolluğun ve bereketin müjdecisi Hıdırellez’de Karabağlar Belediyesi, vatandaşların doyasıya eğlenecekleri bir şenliğe imza atacak.
4.05.2024 Ege
Duman’dan yol haritası çıkışı
Duman’dan yol haritası çıkışı Buca Belediyesi, mayıs ayı olağan meclisinin ikinci oturumunu tamamladı.
4.05.2024 Ege
Başkan Mutlu’dan doğalgaz zirvesi
Başkan Mutlu’dan doğalgaz zirvesi Konak Belediye Başkanı Mutlu, ‘Her mahalleye doğalgaz’ vaadi için, İZMİRGAZ Genel Müdürü Ahmet Yetik’i ziyaret ederek çalışma talebinde bulundu.
4.05.2024 Ege
‘Sizler kamunun halkın sesisiniz’
‘Sizler kamunun halkın sesisiniz’ Bodrum Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti. Aras, “Yaptığınız olumlu ve olumsuz tüm yorumları daima dikkate aldım, Almanya’da devam edeceğim” dedi.
4.05.2024 Ege
‘Çocuklarımız koruyacak’
‘Çocuklarımız koruyacak’ Bergama Orman İşletme Müdürlüğü’nün orman yangınlarının önlenmesi ve doğal yaşamın korunması için gerçekleştirdiği, “Orman Benim” kampanyasına katılan Bergama Belediye Başkanı Dr. Tanju Çelik, yaz aylarının gelmesiyle olası yangınlara karşı önlemleri artırdıklarını belirtti.
4.05.2024 Ege
Sadiq Khan bir kez daha Londra Belediye Başkanı oldu
Sadiq Khan bir kez daha Londra Belediye Başkanı oldu İngiltere’de Perşembe günü gerçekleştirilen yerel seçimlerde oy sayma işleminin sonuna gelinirken, kesin olmayan sonuçlara göre başkent Londra’da belediye başkanlığına 3. kez Sadiq Khan seçildi.
4.05.2024 Dünya
İstanbul - Sivas arası 7 saate düştü! Davul ve zurna ile karşılandılar
İstanbul - Sivas arası 7 saate düştü! Davul ve zurna ile karşılandılar Türkiye’nin önemli ulaşım projelerinden biri olan Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı, Sivas ile İstanbul arasında kesintisiz seyahat imkânı sunmaya başladı. Sivas-İstanbul seferi ile seyahat süresi yaklaşık 7 saate düştü.
4.05.2024 Haberler
İstanbul - Sivas arası 7 saate düştü! Davul ve zurna ile karşılandılar
İstanbul - Sivas arası 7 saate düştü! Davul ve zurna ile karşılandılar Türkiye’nin önemli ulaşım projelerinden biri olan Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı, Sivas ile İstanbul arasında kesintisiz seyahat imkânı sunmaya başladı. Sivas-İstanbul seferi ile seyahat süresi yaklaşık 7 saate düştü.
5.05.2024 Gündem
Çeşme Yarı Maratonu'nda büyük çekişme
Çeşme Yarı Maratonu'nda büyük çekişme Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde organize edilen ve bu sene ikincisi yapılan Çeşme Yarı Maratonu, 21K ve 10K’lık parkurlarda koşuldu.
4.05.2024 Diğer
CHP lideri Özel'den Erdoğan görüşmesiyle ilgili yeni açıklama
CHP lideri Özel'den Erdoğan görüşmesiyle ilgili yeni açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde ziyaret etti. Özel ve Yavaş, görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı.
4.05.2024 Gündem
Yemekte buluştular
Yemekte buluştular CHP Genel Başkanı Özgür Özel dün akşam CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri’nde yemekte buluştu.
4.05.2024 Gündem
Fatih Erbakan'dan İsrail ile ticaretin durdurulmasıyla ilgili açıklama
Fatih Erbakan'dan İsrail ile ticaretin durdurulmasıyla ilgili açıklama Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "İsrail ile olan ticaretin durdurulması son derece olumlu bir adım. Geç de olsa böyle bir adımın atılması son derece önemli" dedi.
3.05.2024 Gündem
BBP'den Pınarbaşı kararı
BBP'den Pınarbaşı kararı Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, 2 Haziran'da yenilenecek seçim öncesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) aday Hayrettin Uslu, adaylıktan çekilerek MHP’nin adayı Menduh Uzunluoğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.
3.05.2024 Gündem
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförlerinin aracın önüne kesmesi sonucu çıkan arbedede darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıklarını anlattı.
3.05.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Şimdi iş başında koşturma dönemi
Bakan Özhaseki: Şimdi iş başında koşturma dönemi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi Malatya’da çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, “Bizim literatürümüze güzel bir söz vardır. ‘Seçim biter geçim başlar’. Şimdi geçim dönemi, şimdi iş başında koşturma dönemi” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
İngiltere'de oylar sayılıyor: Yerel seçimler ulusal siyaset açısından ne ifade ediyor?
3.05.2024 Dünya
Fatih Erbakan: Diyalog yolunun açık tutulması faydalı olur
Fatih Erbakan: Diyalog yolunun açık tutulması faydalı olur Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yapılacak olan görüşmeye ilişkin konuştu.
2.05.2024 Gündem
İYİ Parti Trabzon'da istifa dalgası! İlçe yönetimi düştü
İYİ Parti Trabzon'da istifa dalgası! İlçe yönetimi düştü İYİ Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun, parti üyeliği ve görevinden istifa ettiğini duyurdu. 45 kişiden oluşan İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu'ndan 33 isim de istifa etti. İstifalar üzerine İlçe Başkanı Uzun’un yönetimi düştü. Uzun, “Kendi belediye başkanının seçme hakkını koruyamayan ve kendi üyesinin kurultaya katılma hakkını sağlayamayan parti, milletin hakkını ve hukukunu koruması artık mümkün değildir” dedi.
2.05.2024 Gündem
Bu yıl da kuyruğa girdiler! 2 kilometrelik kalabalığı gören şaşkına döndü
Bu yıl da kuyruğa girdiler! 2 kilometrelik kalabalığı gören şaşkına döndü Kayseri Kocasinan'da 2 kilometrelik kuyruk görenleri şaşkına çevirdi. Üç ayrı noktada eş zamanlı olarak toplanan vatandaşların oluşturduğu kuyruğun sonu ise görülmedi.
2.05.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: “Serbest geçiş sistemi’ni ülke genelinde yayacağız”
Bakan Uraloğlu: “Serbest geçiş sistemi’ni ülke genelinde yayacağız” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Akıllı Ulaşım Sistemleri ile ulaşımın daha güvenli ve konforlu sistemler bütünü haline geldiğini belirterek, Bakanlık olarak temel sorumluluk ve misyonlarının Türkiye’de tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan yerli ve milli kaynaklardan yararlanan yenilikçi, dinamik ve sürdürülebilir akıllı ulaşım ağı oluşturmak olduğunu söyledi. Ulusal AUS Mimarisi geliştirme çalışmalarını tamamladıklarının altını çizen Uraloğlu, AUS sistemlerinin uydu üzerinden de birbirleriyle haberleşmesini sağladıklarını açıkladı. Uraloğlu, “Türksat’la birlikte mobil ve sabit antenler ile Karada Hareket Halinde Uydu İletişim Antenleri geliştirdik” şeklinde konuştu.
2.05.2024 Ekonomi
Amasra'ya gelen Rus turist sayısı 20 ayda 4.9 kat arttı
Amasra'ya gelen Rus turist sayısı 20 ayda 4.9 kat arttı Kruvaziyer ile 2022 yılının Ağustos ayında ilk kez tanışan Bartın’ın Amasra ilçesine gelen turist sayısı 44 bin 319 kişiye ulaştı. 2022 yılında 9 bin 23 olan turist sayısı, 20 ayda 4.9 kat arttı.
2.05.2024 Ekonomi
İstanbul'dan 1 Mayıs manzaraları
İstanbul'dan 1 Mayıs manzaraları İstanbul’daki 1 Mayıs gösterilerinin bu yılki odak noktası Fatih’teki Bozdoğan Kemeri oldu. Polis, tarihi kemerde barikat kurarak Taksim’e çıkışa izin vermedi. Saraçhane’de toplanan kalabalık açıklamaların ardından ayrıldı. Bazı küçük gruplar polise saldırarak barikatı aşmak istedi. Polisin soğukkanlı tutumu ile olaylar büyümedi.
2.05.2024 Gündem
MSB'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu
MSB'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde görevi esnasında yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş şehit oldu.
1.05.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Belediye Başkanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.