BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR! Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçı biletleri ne kadar?
BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR! Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçı biletleri ne kadar? Süper Lig'de 15. hafta maçında Beşiktaş sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan ev sahibi takım Hasan Arat'ın başkanlığa seçilmesinin ardından ilk kez iç sahada taraftarı önünde maça çıkacak. Peki Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçı biletleri satışa çıktı mı? Bilet fiyatları ne kadar?
6.12.2023 Bilgi Rehberi
Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?
Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Süper Lig'de Cemil Usta sezonun bitimine son iki hafta kaldı. 33. haftanın en kritik müsabakaları arasında gösterilen Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçının hakemi Halil Umut Meler olarak açıklandı. Süper Lig'de 3.'lük için yarışan Beşiktaş sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Ligin bitimine son iki hafta kala puan kaybetmek istemeyen iki takımın mücadelesinde kazanan taraf kim olacak. Peki Beşiktaş-Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?
15.07.2020 Süper Lig
Nefes kesen derbi! Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-3
Nefes kesen derbi! Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-3 Süper Lig'de 23. haftasında derbi maçta Beşiktaş'a karşı 3-0 geriye düşen Fenerbahçe, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Öte yandan her iki takımında bir şutu direkten döndü.
30.06.2020 Beşiktaş