İçinizdeki yargıcı ne kadar dinliyorsunuz?
İçinizdeki yargıcı ne kadar dinliyorsunuz? Bilinçli farkındalık çalışmalarında kullanılan en temel tekniklerden birisi içimizde bir yargıç olduğunu fark etmektir. Zihnimizi dinlemeye başladığımızda, sıklıkla yargılamaya veya sonuç çıkarmaya eğilimli bir ses ile karşılaşırız. Bu sesin muhtemelen bir şeylerle kıyas halinde olduğunu da fark ederiz. Bir doğrusu ve yanlışı vardır...
9.03.2020 Diğer
Bilinçli farkındalıkla kişi hayatında neleri iyileştirebilir?
Bilinçli farkındalıkla kişi hayatında neleri iyileştirebilir? Bilinçli farkındalıkla kişi hayatında neleri iyileştirebilir? Bilinçli farkındalığı hayatımıza nasıl dahil edebiliriz? Şefkat ve Bilinçli Farkındalık kitaplarının yazarı Doç. Dr. Zümra Atalay yanıtladı.
22.08.2019 Pembenar Tv
Öz-şefkat neden gereklidir?
Öz-şefkat neden gereklidir? Öz-şefkat neden gereklidir? Kişi kendine nasıl şefkatli olabilir? Bilinçli Farkındalık ve Şefkat kitaplarının yazarı Doç. Dr. Zümra Atalay yanıtladı.
23.08.2019 Pembenar Tv
Şefkat neden önemli?
Şefkat neden önemli? Şefkat nedir? Şefkatin merhametten farkı nedir? Başkalarına duyulan şefkat kişinin hayatını nasıl etkiler? Bilinçli Farkındalık ve Şefkat kitaplarının yazarı Doç. Dr. Zümra Atalay yanıtladı.
23.08.2019 Pembenar Tv