Lady Gaga ödüllerini çocuksu bir heyecanla saklıyor
Lady Gaga ödüllerini çocuksu bir heyecanla saklıyor Lady Gaga için rüya gibi bir yıl geride kaldı. 9 Grammy, bir de Oscar ödülüne layık görülen Gaga, bu ödülleri evinde işlek bir yere koymuş; mutfağa ve banyoya giden koridora... Amacı da oradan her geçişinde görüp gururlanmak!
25.06.2019 Müzik
Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığının sebebi Lady Gaga mı?
Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığının sebebi Lady Gaga mı? Irina Shayk ve Bradley Cooper aşkının bittiği konuşuluyor. Hollywood taraflarından gelen aşk ve ayrılık haberlerini genelde heyecansız bulmama rağmen bu sefer işin içinde başka bir mesele var. Çünkü bu aşkın inatla Lady Gaga tarafından bitirildiği konuşuluyor.
12.06.2019 İlişkiler
Bradley Cooper'a aşkla bakan Lady Gaga, aşk filmlerinin esas kızı olur mu?
Bradley Cooper'a aşkla bakan Lady Gaga, aşk filmlerinin esas kızı olur mu? Oscar töreninde Bradley Cooper ile beraber piyano başında göz göze şarkı söyleyen Lady Gaga, Cooper'a bakışlarıyla herkesi aşka inandırdı. Delici bakışlarıyla Bradley Cooper ve sevgilisi Irina Shayk'ın arasını açtığı söylenen Lady Gaga, "Rol yaptık" dedi. Rollerini gayet iyi yaptıkları da herkesin bu bakışmadaki tutkuyu gerçek zannetmesinden ve Irina Shayk'la empati kurma çabasından belli oluyor.
1.03.2019 Ünlüler
Bir Yıldız Doğuyor / A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragman
Bir Yıldız Doğuyor / A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragman Bradley Cooper'ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve başrolünde yer aldığı "Bir Yıldız Doğuyor" adlı film, Türkiye sinemalarında  yeniden vizyona girecek. Dram ve komedi türünü bir araya getiren, ayrıca Oscar'da "En İyi Film  Şarkısı" ödülünü kazanan film, 1 Mart'ta sinemaseverle buluşacak. Cooper ile Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı, orijinal ismi "A Star is Born" olan yapımın oyuncu kadrosunda, Sam Elliott, Andrew Dice Clay, Rafi Gavron ve Michael Harney yer alıyor., Filmin senaryosunda ise yine Cooper ile Oscar ödüllü Eric Roth'un ve  Will Fetters'ın imzası bulunuyor. Sinemaya birçok kez uyarlanan hikayenin yeni bir versiyonu olan "Bir  Yıldız Doğuyor" kişisel sorunlarıyla boğuşmakta olan ünlü müzisyen Jackson Maine ile büyük bir müzisyen olma hayalleri kuran Ally arasında gelişen aşkı ve  ikilinin değişen kariyerlerini konu ediniyor.
11.09.2019 Televizyon
Sürpriz!
27.02.2019 Cadde
Her şey bitti: Lady Gaga nişan attı
Her şey bitti: Lady Gaga nişan attı Lady Gaga ve nişanlısı Christian Carino ayrıldı. İkiliye yakın bir kaynak, “Yürümedi. İlişkiler bazen sona eriyor. Dramatik bir hikaye yok" dedi. Peki sahiden öyle mi?
20.02.2019 İlişkiler
Pop Kare: Altın Küre Ödülleri'nde neler yaşandı? (53. Bölüm)
Pop Kare: Altın Küre Ödülleri'nde neler yaşandı? (53. Bölüm) Pop Kare bu hafta Golden Globe, nam-ı diğer Altın Küre'yi masaya yatırıyor. Oscar'ın habercisi olarak kabul edilen ama son yıllarda Oscar ile de ters köşe olmaya başlayan Altın Küre'de ödüller sahiplerini bulurken geceye elbette ünlülerin kıyafetleri damgasını vurdu. Mayk ve İhsan, çok konuşulan Lady Gaga'dan, Bohemian Rhapsody'ye geceye dair her şeyi bu kez spoiler sularında yüzmeden konuştu. Buyurun Pop Kare'ye...
10.01.2019 Trend
Altın Küre Ödülleri'ndeki 'şeytan' tartışması büyüyor
Altın Küre Ödülleri'ndeki 'şeytan' tartışması büyüyor 2019'un ilk büyük prestijli ödül töreni Altın Küre'yi geride bıraktık. Rami Malek'ten Lady Gaga'ya, Christian Bale'den Alfonso Cuaron'a çok sayıda önemli ismin ödülle taçlandırıldığı gecede enteresan şeyler de yaşandı. Gelin, hep beraber Altın Küre gıybeti çevirelim...
10.01.2019 Trend
'Bir Yıldız Doğuyor' filmi Oscar yarışına dahil olur mu?
'Bir Yıldız Doğuyor' filmi Oscar yarışına dahil olur mu? 'Bir Yıldız Doğuyor' filmi Türkiye'de ve dünyanın pek çok ülkesinde geçen ay vizyona girdi. Prömiyeri ağustos sonunda 75'inci Venedik Film Festivali'nde yapılan filmin yönetmeni ve başrol oyuncularından biri Bradley Cooper. Öteki isim ise Lady Gaga. Evet, Lady Gaga. Şarkıcı olan!
21.09.2021 Sanat
Lady Gaga'dan hayranlarına 'Bir Yıldız Doğuyor' hatırlatması
Lady Gaga'dan hayranlarına 'Bir Yıldız Doğuyor' hatırlatması Bradley Cooper'ın ilk kez yönetmenlik yapacağı ve başrolü Lady Gaga ile paylaştığı 'Bir Yıldız Doğuyor' (A Star Is Born) filmi, ilgi ve merakla bekleniyor.
21.05.2019 Sanat
Postacı Pat: Bir Yıldız Doğuyor fragman izle
Postacı Pat: Bir Yıldız Doğuyor fragman izle Postacı Pat: Bir Yıldız Doğuyor fragman izle
11.09.2019 Televizyon