Galatasaray Odeabank, Blake Schilb ile yollarını ayırdı
Galatasaray Odeabank, Blake Schilb ile yollarını ayırdı Galatasaray Odeabank'ta yaprak dökümü sürüyor. Takımdan son ayrılan isim Blake Schilb oldu.
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü - 08 Mart 2017
Spor Günlüğü - 08 Mart 2017 Galatasaray'ın ısrarla istediği Alessandro Gentile, Fenerbahçe'nin de gündemine geldi. Öte yandan, sarı lacivertliler, sakatlık geçiren Ekpe Udoh'un durumuyla ilgili açıklama yaptı.    Galatasaray'da kadro dışı kalan Blake Schilb'in 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.   FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Banvit, Ewe Baskets Oldenburg'u mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
8.03.2017 Programlar
Blake Schilb: "İstanbul, Avrupa basketbolunun merkezi oldu"
Blake Schilb: "İstanbul, Avrupa basketbolunun merkezi oldu" Galatasaray Odeabank'ın ABD'li oyuncusu Blake Schilb, İstanbul'un bu sezon Avrupa basketbolunun merkezi haline geldiğini söyledi.
1.07.2020 Basketbol
Euroleague'de gecenin oyuncusu Tibor Pleiss ve Blake Schilb
Euroleague'de gecenin oyuncusu Tibor Pleiss ve Blake Schilb Euroleague'de gecenin oyuncuları Tibor Pleiss ve Blake Schilb seçildi.
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü - 29 Temmuz 2016
Spor Günlüğü - 29 Temmuz 2016 Galatasaray Odeabank geçtiğimiz sezonda sarı kırmızılı formayı giyen Blake Schilb ile yeni sözleşme imzaladı.   Fenerbahçe Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, yeni transferler hakkında değerlendirmelerde bulundu.   Galatasaray Odeabank’ın yakından ilgilendiği Laboral Kutxa'nın yıldızı Darius Adams'ın geleceği belli oldu.   Pınar Karşıyaka power forvet pozisyonu için 2009 Georgetown mezunu, NBA kariyerli Dajuan Summers ile anlaştı.
29.07.2016 Programlar
Galatasaray Blake Schilb ile sözleşme uzattı
Galatasaray Blake Schilb ile sözleşme uzattı Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray Odeabank, Blake Schilb ile sözleşme uzattı
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü - 02 Haziran 2016
Spor Günlüğü - 02 Haziran 2016 Galatasaray Odeabank'ın yıldız oyuncusu Blake Schilb, sarı kırmızılılara veda etti.   Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Darüşşafaka Doğuş, ABD asıllı İsrailli başantrenör David Blatt ile iki yıllık sözleşme imzaladı.   Yeni sezon yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, önemli bir transfer daha yaptı.    Bir dönem Galatasaray Odeabank'ın da gündemine gelen İtalyan yıldız Andrea Bargnani geleceği ile ilgili konuştu.   Sezonun ikinci Grand Slam turnuvası Fransa Açık'ta tek erkeklerin 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic, Roberto Bautista'yı dört sette geçerek çeyrek finale yükseldi.
2.06.2016 Programlar
Spor Günlüğü - 15 Aralık 2015
Spor Günlüğü - 15 Aralık 2015 Spor Toto Basketbol Ligi’nde 10. haftanın kapanış mücadelesinde Darüşşafaka Doğuş, Pınar Karşıyaka'yı son saniyede mağlup etti.   Spor Toto Basketbol Ligi’nde son 5 maçı kaybeden Torku Konyaspor'da Başantrenör Aziz Bekir, eski bir Galatasaraylı yıldıza talip olduklarını söyledi.    Galatasaray Odeabank’ın Amerikalı forveti Blake Schilb’in, Banvit maçı öncesinde kanser tedavisi gören kardeşinin ölüm haberini almasına karşın takımla paylaşmadığı ortaya çıktı.   NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 10 karşılaşma ile devam etti. Los Angeles Clippers, Detroit Pistons'ı uzatma sonunda mağlup etmeyi başardı.
15.12.2015 Programlar
Spor Günlüğü - 20 Temmuz 2015
Spor Günlüğü - 20 Temmuz 2015 Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Paris Levallois forması giyen Blake Schilb ile anlaştı. Sarı kırmızılıların yerli transfer gündeminde ise Serhat Çetin ve Semih Erden yer alıyor.    İtalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Ümit Erkekler Basketbol Şampiyonası üçüncülük maçında Fransa'yı mağlup eden Türkiye, bronz madalyanın sahibi oldu.    Geçen sezon Kadınlar Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Galatasaray’da Nevriye Yılmaz belirsizliği yaşanıyor.
20.07.2015 Programlar