Boston Dynamics

Boston Dynamics

Son dakika boston dynamics haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan boston dynamics gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan boston dynamics haber sayfamızda...

Boston Dynamics

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 68 boston dynamics haberi bulunmuştur.
Gazze'deki tüneller için dikkat çeken iddia! İsrail'in geliştirdiği 'katil robotlar'
Gazze'deki tüneller için dikkat çeken iddia! İsrail'in geliştirdiği 'katil robotlar' Yahudi Gazeteci Richard Silverstein, İsrail'in geliştirdiği yapay zeka silahlar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.11.2023 Gündem
Gazze'deki tüneller için dikkat çeken iddia! İsrail'in geliştirdiği 'katil robotlar'
Gazze'deki tüneller için dikkat çeken iddia! İsrail'in geliştirdiği 'katil robotlar' Yahudi Gazeteci Richard Silverstein, İsrail'in geliştirdiği yapay zeka silahlar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.11.2023 Haberler
Robot ressam köpekler tuval başına geçecek
Robot ressam köpekler tuval başına geçecek Aralık ayında Avustralya’daki Victoria Ulusal Galerisi’de düzenlenecek NGV Trienali’nde yalnızca ‘insan’ sanatçılar yer almayacak.
8.04.2023 Kültür Sanat
Atlas şantiyede
Atlas şantiyede ABD’li şirket Boston Dynamics’in insansı robotu Atlas’ın, şantiyede yeni marifetlerini sergilediği bir videoyu paylaşıldı.
20.01.2023 Dünya
5G’li mobil robot
5G’li mobil robot Boston Dynamics’in mobil robotu Spot, üzerindeki sensör ve kameralar sayesinde MEXT Teknoloji Merkezi içerisinde verileri topluyor. Merkezin 5G sağlayıcısı ise Vodafone Business. Bu merkezin Sanayi 4.0’a katkı yapması hedefleniyor.
28.12.2022 Ekonomi
Hollanda silahlı kara robotu konuşlandıran ilk NATO ülkesi oldu
Hollanda silahlı kara robotu konuşlandıran ilk NATO ülkesi oldu Hollanda, orduya silahlı 4 kara robotu konuşlandırarak bu makinelere başvuran ilk NATO ülkesi oldu.
20.10.2022 Dünya
170 milyon dolarlık Bitcoin'i çöpe attı! Kurtarmak için milyonlarca dolarlık bir plan hazırladı
170 milyon dolarlık Bitcoin'i çöpe attı! Kurtarmak için milyonlarca dolarlık bir plan hazırladı İçinde yaklaşık 170 milyon dolar (yaklaşık 3 milyar TL) değerinde Bitcoin barındıran sabit diskini yanlışlıkla çöpe atan James Howells, kripto parayı kurtarmak milyonlarca dolarlık bir plan hazırladı.
27.07.2022 Ekonomi
Antik kenti son model robot koruyacak
Antik kenti son model robot koruyacak Dünyanın en büyük antik harabelerinden olan Pompei Arkeoloji Parkı artık robotlara emanet. 2015 yılında UNESCO tarafından bakımsızlık nedeniyle Dünya Mirası statüsü iptal edilmekle tehdit edilen kenti artık Massachusetts Institute of Technology’nin yan mühendislik ve robotik şirketi olan Boston Dynamics tarafından tasarlanan Spot adlı bir köpek robot koruyacak.
2.04.2022 Kültür Sanat
Robot köpeğine tasma takan kadın sosyal medyada viral oldu
Robot köpeğine tasma takan kadın sosyal medyada viral oldu İspanya’nın Leon kentinde bir kadın robot köpeğini gezdirirken görüntülendi. TikTok’ta ve Twitter’da paylaşılan görüntüler viral oldu.
12.10.2021 Teknoloji
Boston Dynamics robotu Çernobil'de görüntülendi! 'Bu teknolojiye ihtiyacımız var!'
Boston Dynamics robotu Çernobil'de görüntülendi! 'Bu teknolojiye ihtiyacımız var!' Nükleer atıkların temizlenmesinde robotları kullanmayı hedefleyen bilim insanları, çalışmalara Çernobil’den başladı.
12.10.2021 Teknoloji
TikTok'un yeni yıldızı zıplayan köpek! Boston Dynamics robotuna benziyor
TikTok'un yeni yıldızı zıplayan köpek! Boston Dynamics robotuna benziyor Kurbağa gibi zıplayan bir köpek, sosyal medya platformu TikTok'un yıldızı oldu. Ivy adlı pitbull kırması @owenweiss_78 kullanıcı adlı sahibinin 28 Ağustos'ta videosunu paylaşmasıyla yüz binlerce beğeni aldı. Ivy, yaklaşık 23 milyon kez izlenen videoda bir bahçede koşup merdivenleri çıkarken görülüyor.
8.09.2021 Teknoloji
Son dakika... New York polisi, tepki çeken robot köpek "Digidog"u kullanmayacak
Son dakika... New York polisi, tepki çeken robot köpek "Digidog"u kullanmayacak New York Polis Teşkilatı (NYPD), gelen tepkiler üzerine tartışmalı robot köpek "Digidog"u artık kullanmayacaklarını açıkladı. New York'un Demokrat milletvekili Alexandria Ocasio Cortez, şubat ayında, Digidog'un düşük gelirli ve beyaz olmayan toplulukları hedef almak için kullanıldığını öne sürerek robotun kullanılmasını kınamıştı.
29.04.2021 Dünya
Domino's da dağıtım ağına yeni üyeler ekledi
Domino's da dağıtım ağına yeni üyeler ekledi Dünyaca ünlü pizza zinciri Domino's sürücüsüz araçları sipariş teslimatlarında kullanmaya başladı.
13.04.2021 Teknoloji
Boston Dynamics'e Çin'den büyük rakip: AlphaDog geldi!
Boston Dynamics'e Çin'den büyük rakip: AlphaDog geldi! Boston Dynamics, geliştirdiği robotlarla dikkat çekerken Çin'den önemli bir hamle geldi. Boston Dynamics'in çok popüler Spot'una karşı AlphaDog isimli bir robot geliştirildi. Robot köpek, uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çekiyor.
13.04.2021 Teknoloji
Boston Dynamics'ten yeni bir robot geldi: Stretch
Boston Dynamics'ten yeni bir robot geldi: Stretch Ürettiği robotlara farklı ve fonksiyonel özelikleri eklemesiyle dikkat çeken Boston Dynamics, yeni yardımcı robotunu görücüye çıkarttı. Stretch adı verilen robot, Spot ve Atlas gibi eğlenceli ve 'çok hareketli' değil. Depo çözümü olarak geliştirilen robot ağır yükleri kaldırabiliyor olmasıyla bir adım öne çıkıyor.
30.03.2021 Teknoloji
İnsan kanı içeren 666 çift ayakkabı satışa çıkıyor
İnsan kanı içeren 666 çift ayakkabı satışa çıkıyor Çevrimiçi ortamda dikkat çeken etkinlikler düzenleyen bağımsız bir ekip, "Şeytan Ayakkabısı" isimli bir ayakkabı modeli tasarladı.
28.03.2021 Dünya
Eskişehirli öğrenci Boston Dynamics ilhamlı "robot köpek" geliştirdi!
Eskişehirli öğrenci Boston Dynamics ilhamlı "robot köpek" geliştirdi! Eskişehir'de özel bir lisenin 12'nci sınıfında öğrenim gören Halid Yıldırım, farklı kullanım alanlarına uygun "robot köpek" geliştirmeyi başardı.
22.03.2021 Teknoloji
Son dakika... Şehirde robot köpek şoku! 'Dehşet içinde izledim'
Son dakika... Şehirde robot köpek şoku! 'Dehşet içinde izledim' Robotların insanların hayatını kolaylaştırması için çalışmalar bir taraftan sürerken Boston Robotics 'in Digidog'u için bir gelişme yaşandı.
21.03.2021 Teknoloji
Hyundai'den ilginç tasarıma sahip yeni araç
Hyundai'den ilginç tasarıma sahip yeni araç Hyundai’nin otonom askeri aracı için yeni gelişmeler yaşandı. The New Horizons Studio adı altında geliştirilen Elevate konsepti CES 2019 yılında karşımıza çıkmıştı. Farklı teknolojik araçları geliştirmeyi hedefe alan Hyundai, şimdi de TIGER X-1 ile karşımıza çıkıyor.
10.02.2021 Teknoloji
İki devden flaş karar!
İki devden flaş karar! Güney Kore merkezli Hyundai, otonom sürüş teknolojisine sahip, elektrikli araç üretimiyle ilgili olarak Apple ile ön görüşmeler yaptıklarını, ancak henüz bir karara varılmadığını açıkladı.
8.01.2021 Uzmanpara
Boston Dynamics robotları yeni yıl dansı ile hayran bıraktı
Boston Dynamics robotları yeni yıl dansı ile hayran bıraktı Ürettiği robotlar ile adını duyuran Boston Dynamics'in robotları, yeni yıl için yayınlanan videoda dans performansı ile hayran bıraktı.
30.12.2020 Haberler
Hyundai Motors, Boston Dynamics'in hisselerinin %80'inini aldı
Hyundai Motors, Boston Dynamics'in hisselerinin %80'inini aldı Hyundai Motors, Boston Dynamics’in kontrolünü devralmak için ana firma olan SoftBank’e yaklaşık 1 milyar dolar ödeme yapacak. Bu alışverişin ardından ana firma Softbank, Boston Dynamics’in hisselerinin %20’sine sahip olmaya devam edecek.
18.12.2020 Teknoloji
Robot köpek ve insansı Atlas Koreli mi oluyor?
Robot köpek ve insansı Atlas Koreli mi oluyor? Robot köpekleri ve takla atan insansı robotlarıyla dikkatleri üzerine çeken Amerikalı teknoloji şirketi Boston Dynamics’in Güney Koreli otomotiv devi Hyundai’ye satıldığı iddia edildi. 
11.12.2020 Ekonomi
Hyundai Robot Köpeği Satın Alacak
Hyundai Robot Köpeği Satın Alacak Dünyaca ünlü robot köpek Spot’ın üreticisi Boston Dynamics firmasının sahibi Softbank, Boston Dynamics’i Hyundai’ye satmaya hazırlanıyor. Satışın 1 milyar dolar değerinde olması bekleniyor.
27.11.2020 Teknoloji
Robot köpek 'Spot' yeni numaralar öğrendi
Robot köpek 'Spot' yeni numaralar öğrendi İleri seviye akıllı robotlar tasarlayan Amerika merkezli Boston Dynamics’in dört ayaklı robot köpek “Spot” BP’ye ait petrol platformunda yeni numaralar öğreniyor.
16.11.2020 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Boston Dynamics ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.