Bozcada

Bozcada

Son dakika bozcada haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bozcada gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bozcada haber sayfamızda...

Bozcada

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 54 bozcada haberi bulunmuştur.
Eski eşine dehşeti yaşattı! Şok savunma: İstesem her zaman öldürürüm
Eski eşine dehşeti yaşattı! Şok savunma: İstesem her zaman öldürürüm Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde 2 Eylül 2023 tarihinde eski eşi Elif Gedik’i (35) bıçaklayan tutuklu sanık Halil Karabıyık’ın yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanık Halil Karabıyık savunmasında, “Öldürme gibi bir niyetim olmasaydı bıçağı belden aşağı ayaklarına doğru sallamazdım, boynuna, kalbine saplardım. Zaten küçük bir kadın, istesem her zaman öldürürüm” dedi.
14.03.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında yeni rapor!  Arda Turan: Ne yapacağım, yarın gideyim sorayım tefeciye
Seçil Erzan davasında yeni rapor! Arda Turan: Ne yapacağım, yarın gideyim sorayım tefeciye Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın ve tutuksuz sanıklardan Nazlı Can'ın cep telefonlarına ait bilirkişi raporu ortaya çıktı. Erzan'ın Arda Turan ile mesajlaşmaları da raporda yer aldı. Arda Turan'ın "Ne yapacağım Seçil, yarın gideyim sorayım tefeciye falan. Faktoring. Sinir hastası oldum bir çare söyle"  şeklinde mesaj attığı görüldü.
24.01.2024 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada seferlerine 'fırtına' engeli!
Gökçeada ve Bozcaada seferlerine 'fırtına' engeli! Çanakkale’nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri, hava şartları nedeniyle iptal edildi.
18.01.2024 Haberler
Aşk yaşadıkları iddia edilen Mehmet Aslantuğ ve Pınar Şipaloğlu'ndan açıklama!
Aşk yaşadıkları iddia edilen Mehmet Aslantuğ ve Pınar Şipaloğlu'ndan açıklama! Arzum Onan ile 27 yıllık evliliklerini mayıs ayında sonlandıran Mehmet Aslantuğ’un Bozcaada'da tanıştığı bir kadınla aşk yaşamaya başladığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Söylentilerin ardından sosyal medyada paylaşım yapan Pınar Şipaloğlu dikkat çekti. Aslantuğ'dan ise Şipaloğlu'nun gündem olan paylaşımı sonrası açıklama geldi.
2.09.2023 Cadde
Akya sürüsüyle karşılaşan dalgıç su altında o anları kaydetti
Akya sürüsüyle karşılaşan dalgıç su altında o anları kaydetti Çanakkale'nin Bozcaada ilçesi açıklarında tüpsüz olarak 12 metre derinliğe dalış yapan rekortmen dalgıç Müjdat Turan (49), akya sürüsü ile karşılaştı. O anları sualtı kamerası ile kaydeden Turan, 25 kiloluk bir akyayı avladı.
10.12.2022 Haberler
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'olumsuz hava' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'olumsuz hava' engeli Çanakkale 'de, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada'ya yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri, iptal edildi.
16.11.2022 Haberler
Tenes’in topraklarında, Dionysos’un huzurunda
Tenes’in topraklarında, Dionysos’un huzurunda Dört günde 12 tiyatro gösterimi biri de prömiyer. Atölyeler, partiler, konserlerle beraber Bozcada’nın bu yıl ilkine ev sahipliği yaptığı tiyatro festivali imdiden ikincisi için heyecan uyandırıyor.
4.09.2022 Kültür Sanat
Yazlık değere bindi projeye kapı açıldı
Yazlık değere bindi projeye kapı açıldı Sahil şeritlerinde gayrimenkule yönelik talep artışı sürerken, geliştiriciler de çeşitli bölgelerde yeni konut arzı oluşturuyor. Antalya’da satış artıyor, Bodrum’a yeni projeler geliyor.
7.07.2022 Ekonomi
Bozcaada’ya yaz boyunca midibüs ve otobüs geçişleri yasaklandı
Bozcaada’ya yaz boyunca midibüs ve otobüs geçişleri yasaklandı Çanakkale'nin turizm cenneti Bozcaada ilçesine, yaz sezonu sonuna kadar midibüs ve otobüs tarzı araçların girişleri yasaklandı.
15.06.2022 Gündem
Bayramda Gökçeada ve Bozcaada’ya yoğun ilgi bekleniyor
Bayramda Gökçeada ve Bozcaada’ya yoğun ilgi bekleniyor Ramazan Bayramı tatili yaklaşırken Kuzey Ege’nin iki tatil yöresi, Çanakkale’nin adaları Bozcaada ve Gökçeada’ya tatilcilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Adadaki işletmeler bayram hazırlığı yaparken her iki adaya feribot seferlerini düzenleyen Gestaş Deniz Ulaşım da, bayram tatili süresince sefer sayılarını artırdı.
29.04.2022 Ekonomi
Bozcaada ve Gökçeada seferlerine 'fırtına' engeli
Bozcaada ve Gökçeada seferlerine 'fırtına' engeli Kuzey Ege Denizi'ndeki fırtına nedeniyle bazı Bozcaada ve Gökçeada feribot seferleri, iptal edildi.
9.12.2021 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada'ya bazı feribot seferleri iptal
Gökçeada ve Bozcaada'ya bazı feribot seferleri iptal Çanakkale'de, Kuzey Ege Denizi'nde olumsuz hava şartları nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada ilçelerine yapılması planlanan bazı feribot seferleri, iptal edildi.
3.12.2021 Gündem
‘Adanın dili olsa bu kadar anlatır’
‘Adanın dili olsa bu kadar anlatır’ Yıllarca gazete, dergi ve yayınevlerinde çalışan Lütfü Tınç, emekli olduktan sonra eşi Ferai Tınç ile yerleştiği Bozcaada’da tuttuğu günlüğünü kitap haline getirdi.
22.08.2021 Kültür Sanat
10 ilde 64 noktada balon balığı alımı yapılacak
10 ilde 64 noktada balon balığı alımı yapılacak Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü'nce, Akdeniz'de büyük tehdit oluşturan ve zehri siyanürden 1200 kat daha güçlü balon balığı avcılığıyla ilgili alım yapılacak iller, alım noktaları, günler ve saatleri belirlendi. Benekli için 5 TL, diğer türleri için 50 kuruş ödeme yapılacak balıkçılardan üç yıl boyunca yılda 5,5 milyon adet balon balığı alımı yapılacak.
7.07.2021 Ekonomi
Deniz ulaşımına fırtına engeli! İptal edildi
Deniz ulaşımına fırtına engeli! İptal edildi Çanakkale'nin Gökçeada ve Bozcaada ilçelerine, Kuzey Ege Denizi'nde beklenen fırtına nedeniyle yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
29.03.2021 Gündem
Bozcaada'yı ayağa kaldıran olayın iddianamesi tamamlandı!
Bozcaada'yı ayağa kaldıran olayın iddianamesi tamamlandı! Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde, eğlence mekanında Ramazan Öksüz'ün (31) dövülerek öldürülmesiyle ilgili 8 aydır yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, 3’ü tutuklu aralarında işletme sahibi B.O.B.'nin de bulunduğu 5'i tutuksuz toplam 8 şüphelinin 'kasten adam öldürmek' suçundan yargılanması talep edildi.
26.02.2020 Gündem
Evlenme teklifi için Polente Burnu'na akın ediyor!
Evlenme teklifi için Polente Burnu'na akın ediyor! Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada'da tatilciler, gün batımını izlemek için Polente Burnu'na akın ediyor. Evli çiftlerin aşklarını tazelediği bölge, sayısız evlilik teklifi ve nikaha da ev sahipliği yapıyor.
30.07.2019 Galeri
Troya’nın mirasına katkılar ödüllendirildi
Troya’nın mirasına katkılar ödüllendirildi Uluslararası Troya Festivali kapsamında verilen “Homeros Bilim, Kültür ve Sanat Ödülü”, 17 yıldır Bozcada’da gerçekleştirdiği Homeros okumaları ve yazdığı romanlarla, Troy’ya sunduğu katkılar sebebiyle Prof...
12.08.2018 Ege
Bozcaada’da Aya Paraskevi günü
Bozcaada’da Aya Paraskevi günü Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde Rum vatandaşlar Aya Paraskevi günü dolayısıyla Ayazma Manastırı’nda bir araya geldi. Tarihi manastırda yapılan ayini Edirnekapı Aya Yorgi Kilisesi Despotu Eritron Kirillos yönetti. Yunanistan, ABD, Avustralya, İtalya, Fransa, Kanada ve Gökçeada'dan gelen Rum Ortodoks cemaati üyeleri, Bozcaada’nın Ayazma mevkiindeki Ayazma Manastırı’nda bir araya geldi. Tarihi manastırda yapılan ayini Edirnekapı Aya Yorgi Kilisesi Despotu Eritron Kirillos yönetti. Törene, Gökçeada ve Bozcaada Metropoliti Yorgi Kirilios Druganis’in yanı sıra Rum Ortodoks Cemaati üyeleri katıldı. Vatandaşlar arasında 'Ayazma Panayırı' olarak bilinen etkinlikte bir araya gelen Rum Ortodoks cemaati üyeleri, Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarındaki yangında ölenler için dua etti. Panayırdaki eğlenceler de bu yüzden iptal edildi.
11.09.2019 Yaşam
Bozcaada Caz Festivali 27-28-29 Temmuz'da
Bozcaada Caz Festivali 27-28-29 Temmuz'da Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve biletleri tükenen Bozcaada Caz Festivali bu sene tekrar Bozcaada'nın en güzel zamanı olan Temmuz ayında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.
28.02.2018 Kültür Sanat
Deniz rüzgârında Ege favori
Deniz rüzgârında Ege favori Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın bu yıl ihalesinin planlandığını açıkladığı ve Türkiye’nin ilk off-shore (denizde) Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) rüzgar santrali olacak proje için, dünyada en fazla rüzgar potansiyeline sahip bölgeler arasında Ege Denizi öne çıkıyor.
25.02.2018 Ekonomi
İlk "deniz rüzgarı" projesinde Ege Denizi öne çıkıyor
İlk "deniz rüzgarı" projesinde Ege Denizi öne çıkıyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak’ın bu yıl ihalesinin planlandığını açıkladığı ve Türkiye’nin ilk off-shore (denizde) rüzgar santrali olacak proje için, dünyada en fazla rüzgar potansiyeline sahip bölgeler arasında Ege Denizi öne çıkıyor.
25.02.2018 Ekonomi
Çanakkale'de, adalara feribot seferlerine fırtına engeli
Çanakkale'de, adalara feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale'de olumsuz hava koşulları nedeniyle, Gökçeada-Kabatepe ve Bozcaada-Geyikli hattında sabah yapılması gereken feribot seferleri iptal edildi.
22.12.2017 Gündem
Mültecileri taşıyan tekne battı
Mültecileri taşıyan tekne battı Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinden kaçak yollarla Midilli'ye geçmek isteyen mültecileri taşıyan yelkenli tekne battı. Teknede bulunan 39 kaçak göçmen yüzerek kurtulurken, teknenin batma anı ise kameralara yansıdı. Alınan bilgiye göre, Bozcaada Akvaryum Koyundan Midilli adasına kaçak yollarla geçmek üzere denize açılan ve 39 mülteciyi taşıyan 10 metre boyundaki 'Doğanay' adlı yelkenli tekne, kayalıklara çarparak batmaya başladı. Teknede bulunan mülteciler, yüzerek kıyaya çıkarken, vatandaşlar durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Mülteciler, olay yerine gelen ekipler tarafından yakalandı. Sahil Güvenlik ekipleri daha sonra bir tekneye operasyon düzenledi. Operasyonda teknede bulunan organizatör oldukları değerlendirilen 3 Ukraynalıyı yakaladı. 5'i Ukrayna 2'si Türk toplam 7 kişi gözaltına alındı. Öte yandan, yelkenli teknenin batma anı vatandaşlarca görüntülendi.
11.09.2019 Haberler
Bozcaada’ya gelenler araçlarla taşınacak
Bozcaada’ya gelenler araçlarla taşınacak Bozcada Belediyesi, turizm sezonu ile birlikte örnek bir uygulamaya imza attı.
22.06.2017 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Bozcada ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.