Bradley Lowery'nin adı Jermaine Defoe ve Sunderland'le sonsuza dek yaşayacak
Bradley Lowery'nin adı Jermaine Defoe ve Sunderland'le sonsuza dek yaşayacak Koyu bir Sunderland taraftarı olan 2011 doğumlu Bradley Lowery, 7 Temmuz 2017'de hayatını kaybetmişti. Lösemi hastası olan Lowery, hastalığıyla mücadele ettiği süre boyunca Sunderland'e ve oyunculara büyük sevgi göstermiş, onlardan da karşılık bulmuştu. Lowery, ölümünün 2'nci yılında Sunderland ve Jermaine Defoe tarafından yine unutulmadı. Sporun ve camiaların bu yönünü sevmemek elde değil...
8.07.2019 Hayat
Jermain Defoe, Bradley Lowery'nin dövmesini yaptırdı
Jermain Defoe, Bradley Lowery'nin dövmesini yaptırdı Bournemouth'ta forma giyen Jermain Defoe, 6 yaşında lösemi hastalığı nedeniyle hayata gözlerini yuman "en yakın arkadaşı" Bradley Lowery'nin ismini dövme yaptırdı.
19.10.2018 Futbol
Bradley Lowery'ye 'Kahramanlar' gibi uğurlama...
Bradley Lowery'ye 'Kahramanlar' gibi uğurlama... Sinir hücrelerinde çıkan bir tümör sebebiyle kanser olan ve hayata tutunma mücadelesini geçen günlerde kaybeden Bradley Lowery için son derece duygusal bir cenaze töreni düzenlendi. Binlerce Sunderland taraftarının formalarıyla katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı. Cenazeye katılan isimlerden biri de Jermain Defoe’ydu. Defoe'nun yanı sıra Lowery'nin sevdiği 'Batman', 'Superman' gibi süper kahramanlar da cenazede hazır bulundu.
15.07.2017 Futbol
Jermain Defoe gözyaşlarına hakim olamadı...
Jermain Defoe gözyaşlarına hakim olamadı... Geçen sezon Sunderland forması giyen Jermain Defoe, kanser hastası olan 5 yaşındaki Sunderlandli minik taraftar Bradley Lowery ile ilgili soru karşısında gözyaşlarını tutamıyor.
7.07.2017 Futbol