Putin düğmeye basar mı? Adım adım nükleer saldırı
Putin düğmeye basar mı? Adım adım nükleer saldırı 'Kısmi seferberlik' ilanında nükleer silah kullanabileceğini duyuran Rus liderin 'kıyamet senaryosu'nu hızlıca hayata geçirmesi mümkün mü? Rusya nükleer silahlar konusunda ne durumda? Nükleer başlık taşıyan füzelerin ateşlenmesiyle sonuçlanacak süreçte hangi prosedürler izleniyor? Putin'in yetkilerinin ABD liderinden daha az olduğunu vurgulayan savunma analisti Hakan Kılıç, merak edilen detayları anlattı.
23.09.2022 Dünya
Rusya balistik füzelerin fırlatılma görüntülerini yayınladı
Rusya balistik füzelerin fırlatılma görüntülerini yayınladı Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Rus denizaltıları, ‘Bulava’ ve ‘Sineva’ isimli balistik füzeleri fırlattı.
11.09.2019 Haberler
Dünyanın gözü orada! Bir füze hamlesi de Rusya'dan
Dünyanın gözü orada! Bir füze hamlesi de Rusya'dan Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Rus denizaltıları, ‘Bulava’ ve ‘Sineva’ isimli balistik füzeleri fırlattı.
24.08.2019 Dünya
Rusya, atomdan 100 kat güçlü olan füzeyi denedi
Rusya, atomdan 100 kat güçlü olan füzeyi denedi ABD ve Avrupa Birliği tarafından Ukrayna krizi nedeniyle yaptırımlarla karşı karşıya kalan Rusya, nükleer başlık taşıyan füze denemesi yaptı.
11.09.2014 Dünya