Veri Yolu (Bus) Nedir, Çeşitleri Nelerdir? Bus Ne İşe Yarar?
Veri Yolu (Bus) Nedir, Çeşitleri Nelerdir? Bus Ne İşe Yarar? Veri yolu olarak bilinen iletişim sistemi bilgisayar elektronik sistemi kapsamında büyük öneme sahiptir. Peki, Veri yolu (BUS) nedir, çeşitleri nelerdir? BUS ne işe yarar detayları ile derledik.
21.04.2022 Teknoloji
Midibüs ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada: 2’si ağır, 7 yaralı
Midibüs ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada: 2’si ağır, 7 yaralı Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında halk otobüsü ile kırmızı ışıktan geçen otomobil çarpıştı. Kaza saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Bursa'da özel halk midibüsü, otomobille çarpıştıktan sonra dükkana girdi.
12.11.2020 Haberler
KYK Burs ve Yurt Başvuru Ne Zaman Başlıyor?
KYK Burs ve Yurt Başvuru Ne Zaman Başlıyor? KYK burs ve KYK yurt başvuruları artık online ortamdan kolayca yapılabilmektedir. KYK yurt ve burs başvurularının ne zaman ve nasıl yapıldığını ve tüm KYK sorgulamaları hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.
8.08.2015 Gündem
Londra'nın çift katlı otobüsü Routemaster 60 yaşında
Londra'nın çift katlı otobüsü Routemaster 60 yaşında Bu yıl, Routemaster adıyla tanınan çift katlı otobüslerin kullanıma başlamasının 60'ıncı yılı. Bu çerçevede, Londra'da Trafalgar Meydanı'nda, Londra'nın farklı özelliklerinin resmedildiği çift katlı otobüs heykelciklerinden oluşan bir sergi açıldı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Yolcular silahlı hırsızı pişman etti
Yolcular silahlı hırsızı pişman etti ABD'nin Seattle kentinde bir yolcu otobüsünde silah zoruyla iki yolcunun cep telefonlarını gasp eden soyguncu üçüncü kurbanından beklemediği bir tepki gördü.
11.09.2019 İlginç Videolar