Çağla Tuğaltay

Çağla Tuğaltay

Son dakika Çağla Tuğaltay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çağla Tuğaltay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çağla Tuğaltay haber sayfamızda...

Çağla Tuğaltay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20 çağla tuğaltay haberi bulunmuştur.
'Ece Ünel İle Susma'da acılı anne ihbarcı ve katil zanlısına seslendi
'Ece Ünel İle Susma'da acılı anne ihbarcı ve katil zanlısına seslendi Kanal D’nin sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner'in yaptığı 'Ece Üner İle Susma'da 21 yıl önce Şişli'deki evinde vahşice öldürülen lise öğrencisi Çağla Tuğaltay dosyasında ortaya çıkan yeni tanık ve tanığın ifadesi gündeme geldi.
27.11.2021 Magazin
'Ece Ünel İle Susma'da acılı anne ihbarcı ve katil zanlısına seslendi
'Ece Ünel İle Susma'da acılı anne ihbarcı ve katil zanlısına seslendi Kanal D’nin sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner'in yaptığı 'Ece Üner İle Susma'da 21 yıl önce Şişli'deki evinde vahşice öldürülen lise öğrencisi Çağla Tuğaltay dosyasında ortaya çıkan yeni tanık ve tanığın ifadesi gündeme geldi.
27.11.2021 Cadde
Çağla’nın katilini teknoloji aradı
Çağla’nın katilini teknoloji aradı Henüz 15 yaşındayken boğazı kesilip öldürülen Çağla Tuğaltay’ın katilini bulmak için yeni nesil DNA teknolojisi kullanıldı. Ancak katil yine bulunamadı
20.07.2021 Gündem
Çağla’nın katilini yeni nesil teknoloji de bulamadı
Çağla’nın katilini yeni nesil teknoloji de bulamadı İstanbul’da 2000 yılında evinde vahşice öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay cinayetinde, şüphelinin bulunmasına dair umutlar tükeniyor. Savcılık katilin bulunması için önceki günlerde, Çağla’nın tırnakları arasında bulunan şüpheliye ait DNA’yı Adli Tıp Kurumu’na göndererek, Yeni Nesil Dizileme (NGS) teknolojisi kullanılarak şüphelinin göz rengi, ten rengi ve biocoğrafik soy analizinin tespitinin raporlanmasını istemişti. Ancak, Adli Tıp Kurumu savcılığa gönderdiği raporda DNA örneklerinin içinde Çağla Tuğaltay’a da ait DNA örnekleri olduğunu ve bu sebeple inceleme yapılamadığını belirtti. Raporda, inceleme yapılabilmesi için tek bir kişiye ait DNA örneği olması gerektiği belirtildi.
19.07.2021 Gündem
Türkiye'de ilk kez kullanılacak! Çağla Tuğaltay'ın katilini bu yöntem bulacak: SNP
Türkiye'de ilk kez kullanılacak! Çağla Tuğaltay'ın katilini bu yöntem bulacak: SNP İstanbul Şişli’de 5 Haziran 2000’de boğazından bıçaklanarak öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay’ın katilinin eşkâli belli olacak. Genç kızın tırnak arasında katile ait olduğu düşünülen doku örnekleri yeniden Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. SNP tekniğiyle katilin, saç, göz ve ten rengi ortaya çıkarılacak.
10.02.2021 Haberler
Son dakika... Türkiye'de ilk kez kullanılacak! Çağla Tuğaltay'ın katilini bu yöntem bulacak: SNP
Son dakika... Türkiye'de ilk kez kullanılacak! Çağla Tuğaltay'ın katilini bu yöntem bulacak: SNP Gelen bir son dakika haberine göre; İstanbul Şişli’de 5 Haziran 2000’de boğazından bıçaklanarak öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay’ın katilinin eşkâli belli olacak. Genç kızın tırnak arasında katile ait olduğu düşünülen doku örnekleri yeniden Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. SNP tekniğiyle katilin, saç, göz ve ten rengi ortaya çıkarılacak.
10.02.2021 Gündem
Milliyet yazdı, zaman aşımı durdu: Vahşeti DNA çözecek
Milliyet yazdı, zaman aşımı durdu: Vahşeti DNA çözecek 20 yıl önce öldürülen Çağla Tuğaltay’ın dosyasının zaman aşımı nedeniyle kapanmamasına yönelik Milliyet’in çağrıları karşılığını buldu
5.06.2020 Gündem
Çağla Tuğaltay'ın cinayet dosyasında zaman aşımı durduruldu
Çağla Tuğaltay'ın cinayet dosyasında zaman aşımı durduruldu İstanbul Şişli’deki evinde vahşice öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay’ın katili 20 yıldır bulunamadı. 5 Haziran’da zaman aşımı süresinin dolması nedeniyle kapatılması beklenen dosyada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, ‘suç faili olduğu düşünülen kişilerin ifade alma işlemleri devam ettiği’ gerekçesiyle zaman aşımının durdurulmasına karar verdi. Soruşturma derinleştirilerek devam ediyor.
4.06.2020 Televizyon
Son dakika: Cinayet dosyasında zaman aşımı durduruldu! Yeni gelişme...
Son dakika: Cinayet dosyasında zaman aşımı durduruldu! Yeni gelişme... Gelen bir son dakika haberine göre; İstanbul Şişli’deki evinde vahşice öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay’ın katili 20 yıldır bulunamadı. 5 Haziran’da zaman aşımı süresinin dolması nedeniyle kapatılması beklenen dosyada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, ‘suç faili olduğu düşünülen kişilerin ifade alma işlemleri devam ettiği’ gerekçesiyle zaman aşımının durdurulmasına karar verdi. Soruşturma derinleştirilerek devam ediyor.
4.06.2020 Gündem
Son dakika... Çağla Tuğaltay'ın katili 48 saat içinde kurtulacak!
Son dakika... Çağla Tuğaltay'ın katili 48 saat içinde kurtulacak! Gelen son dakika haberine göre, 20 yıl önce vahşi bir cinayete kurban giden Çağla’nın dosyası, 48 saat sonra zaman aşımına uğrayacak. Anne Gülnur Tuğaltay, “Katilin vicdanına kaldık” diye isyan etti.
4.06.2020 Gündem
‘Cinayetin zaman aşımı olmaz’
‘Cinayetin zaman aşımı olmaz’ Şişli’deki evlerinde 20 yıl önce öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay’ın katili hâlâ bulunamadı. Cinayetin ardından ne suç aletine, ne parmak izine, ne de katile ulaşılabildi. Vahşetten 14 yıl sonra ise Çağla’nın tırnakları arasında katilin DNA izi bulundu. Bu iz 102 kişiden alınan DNA örnekleriyle karşılaştırıldı ama sonuç çıkmadı.
30.05.2020 Gündem
Müge Anlı'da Çağla Tuğaltay dosyası yeniden açıldı! Yasa teklifi hazırlığı
Müge Anlı'da Çağla Tuğaltay dosyası yeniden açıldı! Yasa teklifi hazırlığı 5 Haziran 2000 tarihinde Şişli’deki evinde vahşice öldürülen halen katili bulunamayan 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay cinayetinin yeniden araştırılması gündeme geldi.
9.01.2020 Gündem
Müge Anlı'da Çağla Tuğaltay dosyası yeniden açıldı! Tüyler ürperten detaylar
Müge Anlı'da Çağla Tuğaltay dosyası yeniden açıldı! Tüyler ürperten detaylar ATV'de canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2000 yılında boğazı kesilerek vahşice katledilen Çağla Tuğaltay’ın katil zanlısı aranmaya başlandı. 6 ay sonra zaman aşımına uğrayacak dosya ile ilgili tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı. Çağla'nın tırnağındaki DNA örneği şoke ederken acılı anne Gülnür Saygı cinayet gününün detaylarını tek tek anlattı.
8.01.2020 Gündem
Çağla’nın katili kim?
Çağla’nın katili kim? 19 yıl önce öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay’ın katili hâlâ bulunamadı! Acılı anne “Cinayet dosyası zaman aşımına uğramak üzere, kızımın katili bulunsun” dedi
4.10.2019 Gündem
Katil tanıdık!
Katil tanıdık! 19 yıl önce evinde vahşice öldürülen Çağla’nın cinayet dosyası raporu: Kapıda zorlama yok, hırsızlık yok. Katilin tanıdık olma ihtimali yüksek. Cinayet planlı
27.02.2019 Gündem
Çağla’nın annesi: Kızımın da katilini bulun
Çağla’nın annesi: Kızımın da katilini bulun Münevver cinayetinden sonra Şişli'deki evinde bıçaklanarak öldürülen 15 yaşındaki Çağla'nın dosyası açılıyor..
24.09.2009 Gündem
Ben 9 yıldır sabrettim ne oldu?
Ben 9 yıldır sabrettim ne oldu? Kafası kesilen Münevver Karabulut’un ailesinin eleştirilerine “Sabırlı olsunlar” karşılığını veren İstanbul Valisi Güler’e, 9 yıl önce boğazı kesilerek öldürülen Çağla Tuğaltay’ın annesi tepki gösterdi: Ben sabrettim de ne oldu?
7.06.2009 Gündem
Sertab Erener "32. Gün"de
16.07.2003 The Others
Bu iki cinayeti ancak ‘vicdanlı katil’ çözer
Bu iki cinayeti ancak ‘vicdanlı katil’ çözer Hande öldürüeli iki hafta, Çağla cinayete kurban gideli 7 ay oldu. İpucu bulamayan polis ise itiraf, ihbar ya da ‘katilin’ vicdanını bekliyor
Cani hâlâ aramızda
Cani hâlâ aramızda Polis, evinde hunharca öldürülen Hande cinayetinde çıkmaza girdi. Hande’nin elinde bulunan saç telleri kendisine ait çıktı

Benzer Haber Etiketleri

Çağla Tuğaltay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.