Çal Mağarası, pandemide de ilgi çekiyor
Çal Mağarası, pandemide de ilgi çekiyor Trabzon'un Düzköy ilçesinde, dünyanın en uzun 2nci mağarası olan, sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile ilgi çeken Çal Mağarası'na yılın 11 ayı 182 bin 511 turist geliyor. Yer altındaki saklı cennet olarak nitelendirilen mağara, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında ziyaret ediliyor.
21.12.2020 Tatil
Çal Mağarası 11 ayda 182 bin turiste ev sahipliği yaptı
Çal Mağarası 11 ayda 182 bin turiste ev sahipliği yaptı Trabzon'un Düzköy ilçesinde yaklaşık 1050 metre rakımdaki Çal Mağarası'nı, yılın ocak-kasım döneminde 182 bin 511 yerli ve yabancı turist gezdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: "Kısa sürede tamamlayacağımız çalışmalarımızla Çal Mağarası her açıdan çok daha cazip hale gelecektir" dedi.
15.12.2020 Tatil
Çal Mağarası en sakin günlerini yaşıyor
Çal Mağarası en sakin günlerini yaşıyor Trabzon'un Düzköy ilçesinde yer alan ve dünyanın en uzun ikinci mağarası olarak kabul edilen Çal Mağarası, corona virüs salgınından dolayı en sakin sezonlarından birini yaşıyor.
9.09.2020 Tatil
Yer altındaki saklı cennet: Çal Mağarası
Yer altındaki saklı cennet: Çal Mağarası Dünyanın en uzun ikinci mağarası olarak kabul edilen, rahat bir hava hareketi bulunduğu için astım ve sinüzit rahatsızlığı olanlara iyi geldiği belirtilen Çal Mağarası, içindeki sarkıt ve dikitlerden oluşan muhteşem doğal şekilleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile adeta yer altındaki saklı cennet...
14.01.2014 Tatil

Benzer Haber Etiketleri