Can Ve Onur

Can Ve Onur

Son dakika can ve onur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan can ve onur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan can ve onur haber sayfamızda...

Can Ve Onur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.584 can ve onur haberi bulunmuştur.
İkizler Memo - Can 23 yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Memo, Şehmuz'u bulabilecek mi?
İkizler Memo - Can 23 yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Memo, Şehmuz'u bulabilecek mi? Kanal D'nin yayın hayatına bu sene başlayan anca kkısa sürede büyük beğeni toplayan dizisi İkizler Memo - Can'ın 23. bölümünden iki fragman yayınlandı. Yeni bölümde Osman ve Memo, ortadan kaybolan küçük ağa Şehmuz'u ararken başlarına gelmeyen kalmıyor. İşte İkizler Memo - Can 23. bölüm fragmanından eğlenceli anlar...
26.04.2019 Gündem
İkizler Memo-Can 22. bölüm fragmanı yayınlandı! İkizler'in başı büyük belada
İkizler Memo-Can 22. bölüm fragmanı yayınlandı! İkizler'in başı büyük belada İkizler Memo-Can 22. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanırken dizinin yeni bölümünden iki yeni fragman yayınlandı. Sevilen dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde Memo ve Can kaçırılan arkadaşlarının peşine düşüyor ancak başları büyük bir belaya giriyor. Acaba ikizler kurtulabilecek mi? İşte İkizler Memo-Can 22. bölüm fragmanları...
19.04.2019 Gündem
İkizler Memo - Can 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
İkizler Memo - Can 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D'nin sevilen dizisi İkizler Memo-Can, bu hafta da eğlenceli bir bölümle izleyenlerin karşısına çıktı. Yeni bölümde Can, arkadaşları ile hazine peşine düşerek yeni bir maceraya atıldı. Peki İkizler Memo-Can 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
13.04.2019 Gündem
İkizler ayrı düşüyor! İkizler Memo - Can 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
İkizler ayrı düşüyor! İkizler Memo - Can 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal D’nin sevilen dizisi İkizler Memo - Can bu hafta da izleyenleri ekrana kilitleyecek. Yılın en iyi komedi dizisi seçilen İkizler Memo-Can’da İkizler’in öz annesinin ortaya çıkmasıyla ikili ayrı düşüyor. İzleyenleri güldürdüğü kadar duygusal dakikalar da yaşatan İkizler Memo – Can’ın 19. yeni bölümünden iki fragman yayınlandı. İşte hem eğlenceli hem de heyecanlı o anlar…
29.03.2019 Gündem
Mahalleli Can’ın intikamını aldı! İkizler Memo-Can yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Mahalleli Can’ın intikamını aldı! İkizler Memo-Can yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo-Can 18. Son bölümüyle Kanal D ekranlarında oldu. Seyirciyi ilk günden beri etkileyen ve sıcak atmosferi ile dostluğu anlatan İkizler Memo-Can’da ameliyattan çıkan Can yürümek için büyük çaba gösterirken mahalleli ise Osman’ın liderliğinde inşaat şirketinden Can’ın intikamını aldı. İzleyenler ise şimdiden yeni bölüm fragmanını ve 19. Yeni bölümde yaşanacakları merak etmeye başladı bile.
23.03.2019 Gündem
Can yürüyebilecek mi? İkizler Memo-Can 18. bölüm fragmanı yayınlandı!
Can yürüyebilecek mi? İkizler Memo-Can 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal D'nin ilk bölümünden itibaren büyük ilgi gören yeni dizisi İkizler Memo-Can'da yine hem heyecanlı hem de duygusal bir bölüm seyircileri bekliyor. geçirdiği ağır ameliyattan sağ çıkmayı başaran Can tekrar yürüyebilecek mi? İşte İkizler Memo-Can 18. bölüm fragmanı!
22.03.2019 Gündem
İkizler Memo - Can 17. yeni bölüm fragmanı! Can kaza geçiriyor
İkizler Memo - Can 17. yeni bölüm fragmanı! Can kaza geçiriyor Kanal D'nin yeni dizisi İkizler Memo-Can izleyicinin sevgisini kazandı. Cumartesi günleri ekrana gelen dizinin 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Can'ın kaza geçirdiği görülüyor. İşte İkizler Memo-Can 17. bölüm fragmanı
16.03.2019 Gündem
İkizler Memo-Can'da çocukların annesi geri döndü! Yeni bölüm fragmanı...
İkizler Memo-Can'da çocukların annesi geri döndü! Yeni bölüm fragmanı... Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi İkizler Memo Can 16. bölümüyle ekranlarda olurken, son bölüm çocukların biyolojik annesi Dilek'in geri dönüşü damga vurdu. Seyircilerin merakla izlediği son bölümde İkizler, Melek ve Kerem'i takip ederken, yeni bölümde neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. Peki İkizler Memo-Can 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
9.03.2019 Gündem
Kan donduran detay! Öldüğünden emin olana kadar başında beklemişler
Kan donduran detay! Öldüğünden emin olana kadar başında beklemişler Bursa'nın İznik ilçesinde 2 yıl önce, kız kardeşleriyle gönül ilişkisi yaşadığı öne sürülen Hüseyin Koç'u (25) vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Can U. (18) ve ağabeyi Onur U.'nun (24) yargılanmasına devam edildi. Olay sırasında Hüseyin Koç'un yanında bulunan Eşref C., sanıkların aksine, maktulü o dönem 16 yaşında olan Can U.'nun değil, Onur U.'nun vurduğunu belirterek, "Hüseyin'in öldüğünden emin olana kadar başında beklediler" dedi.
2.03.2019 Gündem
Kan donduran detay! Öldüğünden emin olana kadar başında beklemişler
Kan donduran detay! Öldüğünden emin olana kadar başında beklemişler Bursa'nın İznik ilçesinde 2 yıl önce, kız kardeşleriyle gönül ilişkisi yaşadığı öne sürülen Hüseyin Koç'u (25) vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Can U. (18) ve ağabeyi Onur U.'nun (24) yargılanmasına devam edildi. Olay sırasında Hüseyin Koç'un yanında bulunan Eşref C., sanıkların aksine, maktulü o dönem 16 yaşında olan Can U.'nun değil, Onur U.'nun vurduğunu belirterek, "Hüseyin'in öldüğünden emin olana kadar başında beklediler" dedi.
2.03.2019 Gündem
İkizler Memo-Can 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
İkizler Memo-Can 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkizler Memo-Can 12. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölüme Onur'un Sibel'in tuttuğu kiralık katilden kurtulma çabası damga vurdu. Peki İkizler Memo-Can 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
2.02.2019 Gündem
İkizler Memo-Can 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
İkizler Memo-Can 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D'nin kısa sürede büyük beğeni toplayan dizisi İkizler Memo-Can 10. yeni bölümüyle oldukça keyifli bir bölümü daha geride bıraktı ve gözler 11. yeni bölüme çevrildi. Peki büyük bir merakla beklenen İkizler Memo-Can 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
30.12.2018 Gündem
“Yazarken çizgi filmden bile etkilendiğim oluyor”
“Yazarken çizgi filmden bile etkilendiğim oluyor” Çağrı yeni single’ında kendi yapmadığı bir şarkıyı söylüyor olsa da şarkı yazmaya devam ediyor: “Yolda iki insanın konuşmasından ya da çizgi filmden etkilenip yazdığım bile oluyor. ‘Simpsonlar’ı izlerken söz yazmışlığım var”
1.11.2013 Cumartesi
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıkıyor.
25.04.2024 Haberler
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıkıyor.
25.04.2024 Gündem
Frankfurt’un  ödülleri belli oldu
Frankfurt’un ödülleri belli oldu 24.Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali’nde verilecek ödüller açıklandı.
25.04.2024 Kültür Sanat
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
23.04.2024 Diğer
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata!
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata! Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Sivasspor
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada yayınlanan para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, CHP'li Şişli ve Maltepe eski belediye başkanlarının ifadelerinde ismi geçen 11 isim "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Savcılık ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yazı yazarak il binasının satın alınmasında toplanan bağış paralarının, il binasının satın alınması sürecinde kullanılıp kullanılmadığının tespiti için de ellerinde bulunan tüm bilgi, belge ve evrakların savcılığa gönderilmesini istedi.
16.04.2024 Gündem
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
İş insanına şok tehdit: Ben Can Dalton, sana 10 milyon ceza kestim
İş insanına şok tehdit: Ben Can Dalton, sana 10 milyon ceza kestim Kendini telefonda 'Ben Can Dalton' diyerek tanıtan şüpheliler, aynı hafta içinde iş insanı Onur Zorlu'ın babasının yaşadığı Avcılar'daki binada bulunan depoyu da hedef aldı.
13.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kamp kadrosu açıklandı! 3 eksik
Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kamp kadrosu açıklandı! 3 eksik Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konfernas Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile karşılaşacağı maçın kamp kadrosu belli oldu. Sarı-lacivertlilerde 3 eksik bulunuyor.
10.04.2024 Konferans Ligi
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi. Farklı şirketlerde yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Meryem Uzerli aile yemeğine katıldı! Aldığı ücret dudak uçuklattı
Meryem Uzerli aile yemeğine katıldı! Aldığı ücret dudak uçuklattı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle hafızalara kazınan fakat uzun süredir ekranlarda yer almayan oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz akşam Riyadlı bir ailenin yemeğine katıldı. Ünlü ismin, iddialara göre aldığı ücret ağızları açık bıraktı.
5.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Can Ve Onur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.