İlhan Palut: “Takımın üzerinde olmaması gereken mental rahatlığa sahiptik”
İlhan Palut: “Takımın üzerinde olmaması gereken mental rahatlığa sahiptik” Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut 4-0’lık farklı skorla mağlup oldukları Fatih Karagümrük maçı sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bir önceki maçta Trabzonspor’a karşı aldıkları galibiyetin takımda mental rahatlık oluşturduğunu ve bugünkü maçta kendilerini olumsuz etkilediklerini söyleyen Palut, “İyi bir maç kazanmanın takımın üzerinde olmaması gereken mental rahatlığa sahiptik. Bunun futbolda hiçbir zaman affı yok” dedi.
28.01.2024 Futbol
İlhan Palut: “Bugün üzgünüz ama yarından itibaren hazırlanmaya devam edeceğiz”
İlhan Palut: “Bugün üzgünüz ama yarından itibaren hazırlanmaya devam edeceğiz” Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray mağlubiyetinin ardından, “Bugün üzgünüz ama yarından itibaren hazırlanmaya devam edeceğiz” dedi.
28.10.2023 Futbol
İlhan Palut: "Süper Lig’de en zor durumda kaldığımız maçtı"
İlhan Palut: "Süper Lig’de en zor durumda kaldığımız maçtı" Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, 5-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, "Süper Lig’de kaç maça çıktım bilmiyorum. En zor durumda kaldığımız maçtı" dedi.
1.10.2023 Futbol
Bülent Korkmaz: “Hedefimiz Süper Lig, ligin sonunda göreceğiz”
Bülent Korkmaz: “Hedefimiz Süper Lig, ligin sonunda göreceğiz” Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Samsunspor’a yenilmelerine rağmen hedeflerinin yine de Süper Lig olduğunu söyledi.
4.03.2023 Futbol
Bülent Uygun'dan Caner Erkin açıklaması
Bülent Uygun'dan Caner Erkin açıklaması Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Yönetimimiz milli maç arasına kadar, takımımıza katkı sağlayacak transferleri yapacaktır. Milli maç arasında bambaşka, tamamen yenilenmiş bir Rizespor'u hep beraber izlemeye başlayacağız. Bu süreç içerisinde biraz zamana, sabra ve desteğe ihtiyacımız var" dedi. Uygun Caner Erkin ile ilgili soruya cevap verdi.
16.08.2021 Futbol
Stjepan Tomas: “90 dakika çok iyi mücadele ettik”
Stjepan Tomas: “90 dakika çok iyi mücadele ettik” Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, Fraport TAV Antalyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada maçın zor geçeceğini bildiklerini ve bu doğrultuda hafta boyu sıkı çalıştıklarını ifade etti.
25.12.2020 Futbol
Stjepan Tomas: "Yine bugün hakemi konuşuyoruz"
Stjepan Tomas: "Yine bugün hakemi konuşuyoruz" Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, Trabzonspor deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, yine hakemi konuşmak zorunda kaldıklarını söyledi.
19.12.2020 Futbol
Okan Buruk: "Hedeflerimizin böyle hatalarla elimizden alınması üzüyor”
Okan Buruk: "Hedeflerimizin böyle hatalarla elimizden alınması üzüyor” Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Çaykur Rizespor’un konuğu olan Galatasaray karşılaşmadan 3-2 üstünlükle ayrıldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktör Okan Buruk, hakem kararlarına sitem ederek, "Hedeflerimiz hayallerimiz vardı ama böyle hatalarla elimizden alınması üzüyor" dedi.
12.05.2019 Futbol
Okan Buruk: "İlk hedefimiz Sivasspor maçını kazanmak"
Okan Buruk: "İlk hedefimiz Sivasspor maçını kazanmak" Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 27 Nisan'da Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Okan Buruk, zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, "Kalan 5 maçlık süreci en iyi şekilde geçirmek istiyoruz." dedi. Buruk, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Demir Grup Sivasspor maçına odaklandıklarını vurgulayarak, bu maçı kazanıp yollarına devam etmek istediklerini ifade etti. Demir Grup Sivasspor'un iyi bir takım olduğunun altını çizen Buruk, "Takım savunmasını iyi yapan ve öne hızlı çıkabilen bir takım. Zor bir maç bizi bekliyor. Kalan 5 maçlık süreci en iyi şekilde geçirmek istiyoruz. İlk hedefimiz Sivasspor maçını kazanmak." diye konuştu.
24.04.2019 Futbol
Okan Buruk: “Ligin altıyla olan bağımızı bugün kopardığımızı düşünüyorum”
Okan Buruk: “Ligin altıyla olan bağımızı bugün kopardığımızı düşünüyorum” Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Göztepe galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Ligin altıyla olan bağımızı bugün kopardığımızı düşünüyorum" dedi. Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Çaykur Rizespor evinde Göztepe’yi 1-0 mağlup etti. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Okan Buruk, rakibe göre daha iyi bir futbol oynadıklarını belirterek, “Maçtan önce, 'Bugün kazanırsak yukarılara doğru tırmanışımız başlayacak. Bunun için ümitleneceğiz. Oyun içerisinde geçtiğimiz haftadan olumlu yönlerimizi alıp bu haftaya taşımak istiyoruz' demiştik. Maçın genelinde bunu yaptık. Oyunun büyük bir bölümünde üstün oynadığımızı düşünüyorum. Çok net goller kaçırdık. Penaltı pozisyonları vardı. Bunun dışında net pozisyonlarımız vardı. İkinci golü bulsaydık tabi ki maç çok farklı olacaktı ama bir türlü ikinci golü atamadık. Bu da tabi ki hem rakibimizin oyuna asılması hem de bizim zaman zaman psikolojik anlamda geriye yaslanmamıza neden oldu. Günün sonunda baktığımızda 1-0’lık galibiyet var ve ileriye dönük hedeflerimiz. İnşallah iyi bir şekilde daha güzel devam edecek. Ligin altıyla olan bağımızı bugün kopardığımızı düşünüyorum. Hedefimiz ligin içerisindeki ilk 5 takımdan biri olabilmek. Bunun için daha fazla çalışacağız” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş karşılaşmasında VAR sisteminin çalışmamasına yaptığı ironi ile tepki gösteren Buruk “Ben de devre arası pozisyonu izledim. Penaltı değil demek zor. Hakemin değerlendirmesi böyleydi. VAR sisteminde goldeki ofsayt çizgisi bugün çalıştı. Onun tamir olması bizim için sevindirici bir gelişme. Türk futbolu adına umutlandık” ifadelerini kullandı.
13.04.2019 Futbol
Okan Buruk: "Maçın sonucu bizi çok üzdü"
Okan Buruk: "Maçın sonucu bizi çok üzdü" Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, maçın sonucunun kendilerini çok üzdüğünü belirterek, çok acı bir sonuç aldıklarını söyledi. Spor Toto Süper Ligin 27. haftasında sahasında Beşiktaş'a 7-2 mağlup olan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Okan Buruk, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında çok acı bir sonuç aldıklarını belirtti. Buruk, tabii ki maçın sonucu çok üzücü olduğunu belirterek, "Kendi sahamızda aldığımız 7-2'lik bir sonuç bizim için çok acı oldu. Maça bakarsak oyunu belki 4-2'ye kadar çok rahat bir şekilde domine eden, rakip ceza sahasında 37'ye yakın topla buluşmuş, 17 şut atmış, yüzde 60 topla oynamış, 25 orta yapmış bir takım olarak 7-2'lik bir mağlubiyetimiz var. Rakibinde 11 şutta 11 isabeti var. Bunların da 7'si gol olmuş. Beşiktaş'ın hakkını vermek lazım. Uzaktan çok güzel goller attılar. Bunlar da futbol adına görsel olarak çok önemliydi. Bunlar maçın içerisinde görsel şovlardan biriydi. Biz futbol olarak çok iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. 4-2'ye kadar oyunun büyük bölümünde hep üstün olan, rakip ceza sahasında olan, pozisyona giren, gol atmaya çalışan, maçın içinde olan takım olduk. Rakibimiz özellikle ilk iki kalemize geldiği pozisyonda gol attı. İkinci yarı yine aynı şekilde rakibimizi kaleye getirmemiştik. Burada 3 ve 4'üncü golleri yedik. Net ofsayt olduğu gözüküyor. Sistemde yazılım hatası olduğu söyleniyor. Bu yazılım hatasından dolayı iki golde de çizgi çizilmedi. Ama VAR kameralarının karşısında olan hakemler belki çizgi çizilmese bile bunların ofsayt olup olmadığını tespit edebilirdi. Belki açıklama gelecektir ama iki golde ofsayt gibi görünüyor. Zaten maç içinde de tribünden izleyenler hep iki golde de ofsayt diye bize söylediler. Maçın kırılma anı yaşadığımız 2 golden de ofsayt olduğunu söyleyebilirim. Bizi 'VAR sisteminde problem var, hata var. Haberiniz olsun. VAR sistemi doğru çalışmıyor' diye uyaran da olmadı. Bu yan hakemi de söylenmesi gerekirdi. Çünkü yan hakem VAR sistemindeki hatayı bilseydi belki ofsaytı
8.04.2019 Futbol
Okan Buruk: “Önümüzde önemli fırsatlar var”
Okan Buruk: “Önümüzde önemli fırsatlar var” Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, iyi transferler yaptıklarını, ayrılanlar olduğunu ve ligin ilk yarısındaki tabloyu tam tersine çevirdiklerini söyledi. Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuşan Teknik Direktör Okan Buruk, "Konyaspor 35 puanda. Belki ilk 5 ,gidecek kupadaki duruma göre, belki de ilk 4 gidecek. Trabzonspor’un maçı var 40 puanda. Tabii ki bütün takımların amacı ilk 5’e girebilmek. Beşinci olduğunuz takdirde Avrupa kupalarına katılma şansımız olabilir. Orta sıralardaki birbirine yakın puanlı bütün takımların hedefi tabii ilk hedef aşağıdan uzaklaşmak. Bugün baktığımızda 27 puan, Göztepe maç oynayacak, belki o baraj tekrar yükselecek. Hem aşağıdan uzaklaşmak hem
16.03.2019 Futbol
Okan Buruk: “Ofsayt olan pozisyondan penaltı icat edildi”
Okan Buruk: “Ofsayt olan pozisyondan penaltı icat edildi” Fenerbahçe karşısında sahaya kazanma amacıyla çıktıklarını söyleyen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, “Ofsayt olan pozisyondan penaltı icat edildi. Ben oyuncularımı performanslarında dolayı kutluyorum” dedi. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in 24. haftasında Kadıköy’de Fenerbahçe karşısında aldıkları 3-2’lik mağlubiyet sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İstanbul’a 3 puan için geldiklerini belirten Buruk, “Kazanmak için geldik. Golle de başladık. Golden sonra bizim için işler daha iyi gideceğini düşünürken geriye düştük ve 10 kişi kaldık. Hakemin kırmızı kararı doğruydu. İlk yarı Fenerbahçe’de 1-2 oyuncuya da kart çıkarabilirdi. Hakem açıklandığında maçtan ve taraftardan etkilenen bir hakem olduğunu tahmin ediyorduk. Bunu da yaşadık. İkinci yarı topa daha çok sahip olan takımdık. Eşitliği yakaladık ve sonrasında pozisyonlar bulduk. Sonra bir penaltı icat edildi. Ofsayt olan pozisyondan penaltı icat edildi. Ben 10 kişi kalmalarına rağmen oyuncularımı kutluyorum. Sahadaki emeklerine keşke cevap verebilseydik. Daha mutlu ayrılabilirdik. Fenerbahçe’yi kutluyorum ve bundan sonraki haftalarda iki takıma da başarılar diliyorum” dedi.
2.03.2019 Futbol
Okan Buruk: “Kaybettiğimiz için üzüntülüyüz”
Okan Buruk: “Kaybettiğimiz için üzüntülüyüz” Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, kaybettikleri için üzüldüklerini belirterek, “Savunmadaki eksiklerimizi görüyoruz. Bu anlamda ne gerekiyorsa takviye yaparak ikinci yarıya çok daha iyi başlamak istiyoruz” dedi. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor sahasında Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, çok fazla pozisyona girdiklerini dile getirerek, “Buraya ligdeki puan durumumuzdan dolayı kazanmak için gelmiştik. Maçtan önce kazanmanın planlarını yapmıştık. Ama özellikle ilk yarı baktığımızda şans geldi. Öne geçmek için daha için şanslar bize geldi. Şanssız bir gol yedik. 2-0’dan sonra oyunu çevirmeye çalıştık. Hamleler yaptık pozisyona girmeye çalıştık. Pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Rakibimizin özellikle hücum hattındaki ayakları bize göre daha kaliteliydi. Sonlandırmayı daha iyi yaptılar. Çok fazla pozisyona girdik. Sadece bir gol bulabildik. Rakibimizin 4-1’lik galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Üzüntülüyüz. Tabi biz burada seyircimizle birlikte kazanmak için gelmiştik. Böyle bir sonuç malın hakkımı derseniz hakkı değil ama bir taraf attı bir taraf atamadı” dedi.
23.12.2018 Futbol
Tütüneker skordan memnun
Tütüneker skordan memnun Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Galatasaray karşısında alınan bir puanın iyi olduğunu düşündüğünü belirtti.
3.03.2014 Futbol
Çalımbay'dan küfür ve Volkan Şen yorumu!
Çalımbay'dan küfür ve Volkan Şen yorumu! Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımının Trabzonspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
27.08.2013 Futbol