KARDEMİR'de iş kazası
KARDEMİR'de iş kazası Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'nın (KARDEMİR) çelikhane bölümünde bulunan lans sisteminde meydana gelen arıza sonucu oluşan toz bulutundan etkilenen 3 işçi tedavi altına alındı.
10.06.2019 Gündem
İzmir'de 2 işçi feci şekilde can verdi
İzmir'de 2 işçi feci şekilde can verdi İzmir'in Aliağa ilçesindeki bir demir çelik fabrikasında  çalıştıkları sırada vincin kancasının kopması sonucu 3-4 tonluk malzemenin  altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Yeni Foça karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir  demir çelik fabrikasının çelikhane bölümünde kapak ringinin değişimi sırasında  vincin kancasının kopması sonucu işçiler Mehmet Sait Akan (47) ile Mehmet Emin  Arık (49) 3-4 tonluk malzemenin altında kaldı. 14 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Olay yerinde yaşamlarını yitiren işçilerin cesetleri ambulansla Aliağa  Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aralarında fabrika yetkililerinin de bulunduğu 14 kişi gözaltına  alındı. Öte yandan, daha büyük faciaların yaşanmasından endişe ettiklerini  belirten fabrika çalışanları olaya tepki gösterdi.
11.09.2019 Haberler
Çelikhanede kazan böyle patladı: 2 yaralı
Çelikhanede kazan böyle patladı: 2 yaralı Hatay'ın Payas ilçesinde bir çelikhanede kazanın patlaması sonucu 2 işçi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Payas Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir çelikhanede sabaha karşı henüz belirlenemeyen bir nedenle kazanın patlaması sonucu yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın söndürülürken, patlama sırasında yaralanan 2 işçi 112 sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra çeşitli hastanelere sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Aynı fabrikada daha önce de 1 işçi hayatını kaybetmişti.
11.09.2019 Yaşam
Hatay'da çelikhanede kazan patladı: 2 yaralı
Hatay'da çelikhanede kazan patladı: 2 yaralı Hatay'ın Payas ilçesinde bir çelikhanede kazanın patlaması sonucu 2 işçi yaralandı.
7.09.2017 Gündem
Hatay'da çelikhanede kazan patladı: 2 yaralı
Hatay'da çelikhanede kazan patladı: 2 yaralı Hatay'ın Payas ilçesinde bir çelikhanede kazanın patlaması sonucu 2 işçi yaralandı.
7.09.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri