Beyoğlu'nda kadına feci darp! Şişeyle vurdu, tekmeledi
Beyoğlu'nda kadına feci darp! Şişeyle vurdu, tekmeledi Beyoğlu'nda sabah açtığı iş yerinin camının kırık olduğunu gören Mahmut Kutluk güvenlik kamera görüntülerini izledi. Görüntülerde bir kadının feci şekilde darbedildiğini gören Kutluk, polise şikayette bulundu. Polis saldırganı ve darbedilen kadını bulmak için çalışma başlattı.
26.01.2022 Haberler
Bu hareketiyle şüpheliyi yakalattı
Bu hareketiyle şüpheliyi yakalattı ABD’de polisler, bir şüpheliyi yakalamak için harekete geçmişti. Silahlı şahıs, polis ekiplerini görünce kaçmaya başladı. Bu sırada kaldırımda duran bir kişi, olaya müdahale etti. Adamın çelme taktığı şüpheli yere serildi ve polis ekiplerince yakalandı. O anlar çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.
11.09.2019 İlginç Videolar
İntikamını çelme takarak aldı
İntikamını çelme takarak aldı Restorana koşarak giren çocuk plastik perdeyi yemek yiyen kadının suratına çarpınca olanlar oldu. Durumdan rahatsız olan kadın bir süre çocuğu izledi. Tam çocuk kapıdan çıkacakken çelme takan kadının hareketi güvenlik kamerasına böyle yansıdı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Buca çelme yedi
Buca çelme yedi Azmi (2) ve Ufuk’un gollerine engel olamayan sarı-lacivertlilere Ozan ve Yılmaz’ın sayıları yetmedi. Fırtına zirve yolunda yara aldı
5.11.2008 Ege
Galatasaray'a Real Madrid çelmesi...
Galatasaray'a Real Madrid çelmesi... Milan Baros'u kadrosuna katan Galatasaray'ın asıl hedefi Morientes'i elinden kaçırmasının sırrı ortaya çıktı
26.08.2008 Skorer

Benzer Haber Etiketleri