Chadwick Boseman

Chadwick Boseman

Son dakika Chadwick Boseman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Chadwick Boseman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Chadwick Boseman haber sayfamızda...

Chadwick Boseman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38 chadwick boseman haberi bulunmuştur.
Benjamin Zephaniah hayatını kaybetti
Benjamin Zephaniah hayatını kaybetti Yazar, şair ve 'Peaky Blinders' oyuncusu Benjamin Zephaniah 65 yaşında hayata veda etti. 8 hafta önce oyuncunun beyninde tümör teşhis edilmişti. Acı haberi Benjamin Zephaniah'nın eşi Amina Zephaniah duyurdu.
8.12.2023 Cadde
41 yaşındaki oyuncu üç çocuğuyla birlikte hayatını kaybetti
41 yaşındaki oyuncu üç çocuğuyla birlikte hayatını kaybetti Oyuncu Taraja Ramsess ile üç çocuğu, geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun annesi Akili Ramsess, oğlunun ve torunlarının ölümünün ardından açıklama yaptı.
9.11.2023 Cadde
Şöhret Yolu’na yeni yıldızlar
Şöhret Yolu’na yeni yıldızlar Hollywood’un Şöhret Yolu’na (Walk of Fame) yeni yıldızlar geliyor. 2024 senesinin yıldız alacak isimleri açıklandı.
4.07.2023 Kültür Sanat
‘Wakanda Forever’ bir aydır lider
‘Wakanda Forever’ bir aydır lider “Black Panther: Wakanda Forever”, 400 milyon dolara ulaşan hasılatla Kuzey Amerika’daki gişe liderliğini sürdürüyor.
6.12.2022 Kültür Sanat
‘Black Panther’ gümbür gümbür geldi
‘Black Panther’ gümbür gümbür geldi Marvel’in Black Panther’i, Chadwick Boseman ile bütünleşmiş ve onun 2020’deki vefatıyla akıbeti belirsizleşmişti.
15.11.2022 Kültür Sanat
Genç kralın anısına...
Genç kralın anısına... “Black Panther: Wakanda Forever/Black Panther: Yaşasın Wakanda”, Chadwick Boseman’ın erken yaşta vefatından sonra serinin macerasını başka bir boyuta taşırken kadın karakterlerden güç alıyor.
11.11.2022 Kültür Sanat
En ilginç rekorları kıran ünlüler
En ilginç rekorları kıran ünlüler Bir sürü Guinness Dünya Rekorları'na giren ve ağzımızı açık bırakan rekor çeşidi var. Fakat bu ünlü simaların kazandıkları rekorlar da biraz enteresan. Hangi ünlü hangi ilginç rekorları kırmış? Gelin hep birlikte öğrenelim.
27.05.2021 Ünlüler
MTV Ödülleri sahiplerini buldu
MTV Ödülleri sahiplerini buldu “2021 MTV ve TV Ödülleri”, 16 Mayıs gecesi Los Angeles’taki Palladium’da sahiplerini buldu.
18.05.2021 Kültür Sanat
‘Kara Panter’ geri dönüyor
‘Kara Panter’ geri dönüyor Marvel çizgi roman uyarlamalarının son yıllarda dikkat çekenleri arasında yer alan “Kara Panter”in devam filmiyle ilgili detaylar açıklandı.
5.05.2021 Kültür Sanat
Kralsız 'Wakanda' filmi
Kralsız 'Wakanda' filmi Marvel evreninin rekortmen filmi 'Kara Panter'in (Black Panther) devam filmi geliyor. 'Black Panther: Wakanda Forever' filminin vizyon tarihi 8 Temmuz 2022 oldu.
4.05.2021 Cadde
Anthony Hopkins babasının mezarında şiir okudu
Anthony Hopkins babasının mezarında şiir okudu Dünyaca ünlü aktör Anthony Hopkins, 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında ikinci kez Oscar ödülünü kazandıktan sonra yıllar önce kaybettiği babasının mezarını ziyaret edip şiir okudu. Hopkins, o anlarda çekilen videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı.
30.04.2021 Cadde
Siyahi oyuncuların başarı hikâyeleri
Siyahi oyuncuların başarı hikâyeleri Dijital platform için çekilecek belgesel “Number One on the Call Sheet”in ekibinde Jamie Foxx, Halle Berry ve Kevin Hart yer alıyor. Film, siyahi oyuncuların Hollywood’daki yükselmelerini merkeze koyuyor
26.04.2021 Kültür Sanat
Oscar 2021 adayları tam liste: 93. Oscar Ödülleri hangi kanalda, saat kaçta?
Oscar 2021 adayları tam liste: 93. Oscar Ödülleri hangi kanalda, saat kaçta? Oscar Ödül töreni saat kaçta? En prestijli ödül töreni, 93. Oscar Ödülleri sahiplerini buluyor. Koronavirüsün gölgesinde gerçekleşecek Oscar ödül töreni için 2021 adayları da belli olmuştu. Akademi Ödülü (Oscar Ödülü), Hollywood'da törenle dağıtılacak. İşte, 2021 Oscar adayları...
25.04.2021 Cadde
Zafer temsiliyet çalışmalarının
Zafer temsiliyet çalışmalarının Bu yıl 93. kez sahiplerini bulacak olan Akademi Ödülleri’nin adayları açıklandı. 10 dalda aday gösterilen ‘Mank’, listede öne çıktı. Ancak Oscar tarihinde ilk kez iki kadın yönetmenin ‘En İyi Yönetmen’ dalında aday olması ve oyunculuk dallarında beyaz olmayan 9 oyuncunun aday gösterilmesi listeye damgasını vurdu
16.03.2021 Kültür Sanat
Son dakika: 2021 Oscar adayları açıklandı!
Son dakika: 2021 Oscar adayları açıklandı! Son dakika haberine göre, 2021 Oscar Ödülleri adayları canlı olarak düzenlenen basın toplantısıyla Türkiye saatiyle 15.15'te açıklandı. Başrollerini Gary Oldman, Amanda Seyfried ve Lily Collins'in paylaştığı, David Fincher imzalı Mank, kazandığı 10 adaylıkla en fazla aday gösterilen film oldu. İşte adaylar...
15.03.2021 Dünya
Altın Küre’nin yıldızı Nomadland
Altın Küre’nin yıldızı Nomadland Sinema ve TV yapımlarının en prestijli ödüllerinden Altın Küre ödülleri önceki gece yapılan pandemi şartlarına uygun törenle 78. kez sahiplerini buldu. Tina Fey ve Amy Poehler’ın New York ve Los Angeles’ta iki ayrı noktadan sunduğu ödül törenine adaylar ve kazananlar evlerinden katıldı.
2.03.2021 Kültür Sanat
78. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Diana ve Charles'a ödül yağdı
78. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Diana ve Charles'a ödül yağdı Oscar'ın habercisi olarak kabul edilen Altın Küre Ödülleri (Golden Globes) bu yıl 78'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve TV dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği gecede The Crown dizisinin iki genç oyuncusu Emma Corrin ve Josh O'Connor Altın Küre kazandı.
1.03.2021 Cadde
Altın Küre Ödülleri için geri sayım
Altın Küre Ödülleri için geri sayım 78. Altın Küre Ödül Töreni 28 Şubat Pazar gününü 1 Mart pazartesiye bağlayan gece, Türkiye saatiyle 04.00’te bir kez daha Amerikalı yazar, komedyen ve oyuncu Tina Fey ile yine Amerikalı oyuncu Amy Poehler sunumuyla başlayacak. Dişli adaylar ve sükse yapan yapımlarla merak uyandıran ödül törenini, Yekta Kopan ve Zeynep Üner Gain'de yorumlayacak.
27.02.2021 Kültür Sanat
Süper Kahraman Filmleri: Başrollerinde Süper Kahramanların Olduğu Filmler
Süper Kahraman Filmleri: Başrollerinde Süper Kahramanların Olduğu Filmler Süper kahraman filmleri nelerdir, süper kahraman filmleri arasında izlenmesi gerekenler hangileridir? Başrollerinde süper kahramanların olduğu filmler nelerdir? Hangi süper kahraman filmleri unutulmaz filmler arasında kendine yer buldu? İşte, tüm detaylar.
27.01.2021 Kültür Sanat
Sonsuza kadar T'Challa!
Sonsuza kadar T'Challa! 2018 yapımı 'Black Panther' filminde süper kahraman "T'challa"yı canlandıran Chadwick Boseman, geçen yaz henüz 43 yaşında ölmüştü. Yeni filmde yerine bir oyuncu getirilmemesi için kampanya başlatılmıştı.
12.01.2021 Cadde
2020’nin kültür sanat karnesi
2020’nin kültür sanat karnesi Tarih kitaplarındaki sayfaların çoğunu kaplayacak 2020’de kültür sanatın karnesi de pek iyi değildi... Kültür sanat dünyası önemli kayıplar verdi; müzeler kapandı, sanat alanında üretenler işsiz kaldı... İşte geride bıraktığımız 2020’de kültür sanatın payına düşenler...
31.12.2020 Kültür Sanat
Ölümünün ardından rekor kırdı
Ölümünün ardından rekor kırdı Yıl sonuna yaklaşılırken 2020 yılına dair verileri açıklamayı sürdüren Twitter’a göre bu yıl en çok retweet’lenen paylaşım, ağustosta kanser nedeniyle hayatını kaybeden oyuncu Chadwick Boseman’ın hesabından atılan son tweet.
11.12.2020 Cadde
O filmde Rihanna yokmuş!
O filmde Rihanna yokmuş! Rihanna’nın önümüzdeki yıl Atlanta’da çekimine başlanacak ‘Kara Panter 2’de (Black Panther 2) yer alacağı iddiaları asılsız çıktı.
25.11.2020 Cadde
Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı hangi yılda çekildi?
Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı hangi yılda çekildi? Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak olan Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi Marvel tarafından çekilen filmler arasında yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Anthony Russo ve Joe Russo'nun yer aldığı filmde Steve Rogers'ı insanlığı koruma yolunda görevlerine devam eden Yenilmezler'in yenilenmiş ekibinin lideri olarak filmde karşımıza çıkmaktadır. İşte Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
12.11.2020 Cadde
Chadwick Boseman’ın ölüm haberi paylaşımı, etkileşim rekoru kırdı
Chadwick Boseman’ın ölüm haberi paylaşımı, etkileşim rekoru kırdı Twitter, dün hayatını kaybeden ‘Black Panther’in başrol oyuncusu Chadwick Boseman’ın ölüm haberini duyuran paylaşımın, site tarihi boyunca en fazla etkileşim alan paylaşım olduğunu duyurdu.
30.08.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Chadwick Boseman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.