Muslera kupayla dönüyor!
Muslera kupayla dönüyor! 2018 Dünya Kupası'na hazırlık kapsamında milli takımlar, hazırlık maçları yapmaya devam ediyor. Çin'in ev sahipliğinde düzenlenen ve Çekya'nın da katıldığı turnuvada kupayı Galler'i 1-0 mağlup eden Uruguay kazandı. Galatasaraylı Muslera 90 dakika forma giyerken yaptığı 9 kurtarışla kupayı getiren isimlerden oldu!
27.03.2018 Futbol
Kaleci hatası teknik adamı güldürdü!
Kaleci hatası teknik adamı güldürdü! Çin ekiplerinden Tianjin Quanjian'da forma giyen kaleci Shi Meng, Çin Kupası maçında Liaoning karşısında yaptığı hata sonrası topu ağlarında gördü.
30.06.2016 Futbol
Fredy Guarin'i çıldırtan karar!
Fredy Guarin'i çıldırtan karar! Çin Kupası'nda Shanghai Shenhua ile Shandong arasında oynanan maçta rakip fileleri havalandıran Fredy Guarin'in golü ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Guarin ise karar sonrası adeta deliye döndü.
30.06.2016 Futbol
Demba Ba'yı şaşkına çeviren gol!
Demba Ba'yı şaşkına çeviren gol! Çin Kupası'nda Demba Ba'nın forma giydiği Shanghai Shenhua ile Shanghai East Asia takımları arasındaki maçın normal süresi 3-3 sona ererken, penaltılar sonrası galip gelen ekip Shanghai Shenhua oldu. Maça ise Giovanni Moreno'nun röveşata golü damga vurdu.
20.08.2015 Futbol