Diyarbakır'de baba dehşeti
Diyarbakır'de baba dehşeti Cinnet getiren baba kendini, eşini ve kız çocuğunu benzin dökerek yaktı
17.10.2019 Haberler
Vahşet evi... Baba katliam yaptı!
Vahşet evi... Baba katliam yaptı! Bingöl'ün Karlıova ilçesinde cinnet getiren güvenlik korucusu, tabancayla eşini ve oğlunu öldürdü, iki oğlunu da yaraladı.
8.05.2019 Gündem
Vahşet evi... Baba katliam yaptı!
Vahşet evi... Baba katliam yaptı! Bingöl'ün Karlıova ilçesinde cinnet getiren güvenlik korucusu, tabancayla eşini ve oğlunu öldürdü, iki oğlunu da yaraladı.
8.05.2019 Gündem
Kızlarını öldüren baba intihar etti
Kızlarını öldüren baba intihar etti Adıyaman’ın Kahta ilçesinde cinnet getiren bir kişi 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti.
11.09.2019 Haberler
Son Dakika... Adıyaman'da korkunç olay! Duyan oraya koştu
Son Dakika... Adıyaman'da korkunç olay! Duyan oraya koştu Adıyaman’da babaları tarafından öldürülen 2 kız çocuğu ile intihar eden babanın cenazesi hastane morguna kaldırıldı.
24.08.2018 Gündem
Son Dakika... Adıyaman'da korkunç olay! Duyan oraya koştu
Son Dakika... Adıyaman'da korkunç olay! Duyan oraya koştu Adıyaman’da babaları tarafından öldürülen 2 kız çocuğu ile intihar eden babanın cenazesi hastane morguna kaldırıldı.
24.08.2018 Gündem
Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu
Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu Ünlü spiker o haberi sunarken dayanamadı... Gözyaşlarını tutamadı Babaları tarafından öldürülen 2 ve 4 yaşındaki kızlarının cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen annenin sözleri ağlattı. Habertürk spikeri Ece Üner haberi sunarken isyan etti, gözyaşlarını tutamadı.Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere konuşan acılı anne Dilek Yardım, ' 2 tane çocuğum öldü benim. Emziği elimde kaldı. Biri 3 biri 2 yaşında. Kimsecikler sahip çıkmadı. Sığınma evlerinde kaldım ama çocuklarımı koruyamadım. Sahip çıkamadım çocuklarıma. Büyük kızım çok kibardı. Çok akıllıydı. Küçük kızım çok tatlıydı. Şimdi hiçbiri yok. Tek başıma kaldım. Ne olacak şimdi? Kim sahip çıkacak bana. Kim verecek o çocukların hesabını. Dünden beri yalvarıyorum. Polisine amirine savcısına. Bir kerecik çocuklarımı göremedim. Polisine de yalvardım savcısına da yalvardım. Beni bu adamdan kurtarın dedim" diye konuştu. SPİKER AĞLADI Habertürk ekranlarında haberi sunun spiker Ece Üner, annenin bu sözlerini yayınladıktan sonra canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Üner, “Onları koruyamadık çünkü anneleri, ‘Polise savcıya söyledim kimse sahip çıkmadı’ diyor. Bu artık kabul edilebilir şey değil çünkü, ‘insanı yaşat devlet yaşasın’ diyoruz ama biz yavrularımızı yaşatamıyoruz. Geleceğimizi yaşatamıyoruz. O iki minik kalp bugün atmıyor” dedi.
11.09.2019 Haberler
2 oğlunu öldüren baba 'pişmanım' deyip ağladı!
2 oğlunu öldüren baba 'pişmanım' deyip ağladı! Üsküdar’da 2 çocuğunu öldürüp birini de yaralayan A.G. polisteki sorgusunda suçunu itiraf etti. Mahkemeye sevk edilen Güleryüz, emniyet çıkışında gözyaşları içinde “Pişmanım” dedi. Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nde bıçakla iki çocuğunu öldürüp bir çocuğunu da yaralayan A.G.'nin polisteki sorgusu tamamlandı. Sorguda suçunu itiraf eden katil babanın “Yakınlarımın dolduruşuna geldim. Çocukların sürekli benden olmadığını söylüyorlardı çok pişmanım” dediği öğrenildi. A.G., emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi. Çıkışta basın mensuplarının “Çocuklarınızı sizden olmadığını düşündüğünüz için mi öldürdünüz” sorusuna ise gözyaşları içinde “Evet ama pişmanım” diye cevap verdi.
11.09.2019 Yaşam
Cinnet getirerek iki çocuğunu öldüren baba yakalandı
Cinnet getirerek iki çocuğunu öldüren baba yakalandı Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Orhan Sokak'taki evde sabah saatlerinde Aslan Güleryüz ile 3 oğlu arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Baba, 3 oğlunu da bıçakladı. Bıçaklanan çocuklardan 20 yaşındaki Onur ile 24 yaşındaki Ahmet Güleryüz öldü. Yaralı Orçun Güleryüz (22) ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay sırasında annenin evde olmadığı öğrenildi. Üsküdar'da cinnet getirerek 2 çocuğunu öldüren ve bir oğlunu yaralayan baba A.G. elinde bıçakla gezerken polis ekipleri tarafından yakalandı. İddiaya göre, cinnet getiren baba A.G., Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nde oğulları 24 yaşındaki Ahmet ve 20 yaşındaki Onur Güleryüz'ü öldürdü, diğer oğlu 22 yaşındaki O.G.'yi ise bıçakla yaraladı. Olay sonrası kayıplara karışan babaya polis ekipleri telefonla ulaşarak teslim olması için ikna etmeye çalıştı. İkna çabalarının sonuç vermediği olayda katil baba, Kadıköy sahilinde elinde bıçakla gezerken polis ekipleri tarafından yakalandı.
11.09.2019 Yaşam
Küçükçekmece'de aile faciası
Küçükçekmece'de aile faciası Küçükçekmece'de işsiz bir baba 2 küçük kızını öldürdü. Haberi alıp olay yerine koşan ailenin yakınları karşılaştıkları dehşetle kahroldu. Ailesini katlettikten sonra katil zanlısı babanın sabah saatlerinde cesedi bulundu.
11.09.2019 Yaşam
Cinnet getiren baba ailesini katledip intihar etti
Cinnet getiren baba ailesini katledip intihar etti Başkentte cinnet getiren baba, eşinin ve çocuklarının üzerine kurşun yağdırıp intihar etti. Olayda 4 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı.Olay Ankara, Etlik Aşağı Eğlence Mahallesi Azık Sokak 24 numarada meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle cinnet getiren Ahmet C., eşi Pembe C., oğlu Cihat C., kızları Aliye, Hamidiye ve Satı C.'ye kurşun yağdırdıktan sonra göğsüne kurşun sıkarak intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Ahmet, Pembe, Aliye ve Cihat C.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı halde bulunan Hamidiye ve Satı C. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Yıldırım Beyazıt eğitim ve Araştırma Hastanesi ve GATA'ya sevk edildi. Hamidiye C.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.Başkentte cinnet getirip eşinin ve çocuklarının üzerine kurşun yağdırıp intihar eden baba Ahmet Canal’ın, kızlarından birinin 2013 yılında Bodrum’da tacize uğradığını ve bu bilgiyi öğrendiği için olayı gerçekleştirdiği iddia edildi.
11.09.2019 Haberler
Cinnet getiren baba, eşini ve kızını bıçakladı
Cinnet getiren baba, eşini ve kızını bıçakladı İstanbul Esenler’de cinnet getiren baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdükten sonra kendisini yaraladı. Çilingir yardımıyla eve giren ailenin büyük kızı, gördüğü olay karşısında şoka girdi
11.09.2019 Yaşam
3 yaşındaki oğlunu öldürüp intihara kalkıştı
3 yaşındaki oğlunu öldürüp intihara kalkıştı Kayseri'de bir süredir eşinden ayrı yaşadığı ve psikolojik sorunları bulunduğu öğrenilen baba, 3 yaşındaki oğlunu öldürüp intihara kalkıştı.
11.09.2019 Yaşam
Önce oğlunu attı, ardından kendi atladı!
Önce oğlunu attı, ardından kendi atladı! Kayseri’de cinnet getiren adamın iki çocuğunu ve eşini çekiçle vurarak öldürdükten sonra okuldan aldığı oğlunu 15. kattan aşağı atması ve daha sonra intihar etmesi, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Kayseri’de öğlen saatlerinde iddiaya göre cinnet geçirip iki çocuğunu ve eşini çekiçle öldürdükten sonra, okulda bulunan oğlunu dersten alıp 15. kattan atan Nuri Duran’ın olay öncesi görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, belinde çekiç taşıdığı görülen Duran’ın, bina içerisinden çıkıp 7 yaşındaki oğlu Kemal’in okuluna gidip dersten alarak eve getirdiği görülüyor. Oğlunu ölüme götürüşü görüntülere yansıyan babanın, bir başka kamera açısında ise 15. kattan aşağıya attığı oğlunun yere çarpma anı yer alıyor.
11.09.2019 Yaşam
Cinnet getiren babanının görüntüleri ortaya çıktı
Cinnet getiren babanının görüntüleri ortaya çıktı Kayseri'de çocuklarını ve eşini öldürdükten sonra, diğer oğlunu 15. kattan atan ve intihar eden kişi, saniye saniye güvenlik kameralarına takıldı.
4.03.2014 Gündem
Eşini ve 2 çocuğunu öldürüp intihara kalkıştı
Eşini ve 2 çocuğunu öldürüp intihara kalkıştı Şanlıurfa'da eşini ve 2 çocuğunu tabanca ile vurarak öldürdüğü iddiasıyla yakalanan baba, adliye binasının 3. katından atlayarak intihar etmek istedi
1.09.2013 Gündem

Benzer Haber Etiketleri