Clint Dempsey, "VAR" ile kırmızı kart gördü!
Clint Dempsey, "VAR" ile kırmızı kart gördü! ABD'de Seattle Sounders forması giyen Clint Dempsey, Colorado Rapids'i 3-0 yendikleri maçta rakibi Da Fonte'nin yüzüne vurdu. Dempsey'in bu darbesi "VAR" ile ortaya çıktı ve yıldız isim kırmızı kart gördü.
23.10.2017 Futbol
ABD tek golle liderliğe uçtu!
ABD tek golle liderliğe uçtu! ABD, Copa America A Grubu üçüncü maçında Paraguay'ı 1-0 mağlup etti ve grubunu lider tamamladı.   Turnuvaya ev sahipliği yapan Amerika Birleşik Devleterleri'ne galibiyeti getiren golü 27. dakikada Clint Dempsey kaydetti. ABD, DeAndre Yedlin'in 48. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi ile maçı 10 kişi tamamladı.   ABD, bu galibiyetle 6 puana ulaşırken aynı puandaki Kolombiya'yı averajla geçerek grup lideri oldu. Paraguay ise 1 puanda kalarak turnuvaya veda etti.
12.06.2016 Futbol
ABD kendine geldi!
ABD kendine geldi! Copa America 2016 A Grubu 2. hafta maçında ABD, Şikago'daki Soldier Field'da oynanan mücadelede Kosta Rika karşısında farka koştu: 4-0. Baştan sona üstün götürdüğü maçta ABD, devre arasına 3-0 önde giderken bu üstünlüğünü ikinci yarıda bulduğu bir golle daha perçinleyerek turnuvadaki ilk puanını elde etmiş oldu ve stadı dolduran taraftarını büyük bir sevince boğdu.   ABD'ye farklı galibiyeti getiren goller Clint Dempsey, Jermaine Jones, Bobby Wood ve Graham Zusi'den geldi. ABD'li yıldız oyuncu Clint Dempsey 1 gol 2 asistlik başarılı performansıyla geceye damgasını vuran isim oldu.
8.06.2016 Futbol
Dempsey'den muhteşem frikik
Dempsey'den muhteşem frikik Concacaf Şampiyonlar Ligi'nde Meksika ekibi America ile karşılaşan Seattle Sounders'te yıldı isim Clint Dempsey frikikten harika bir gole imza attı. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.
24.02.2016 Futbol
ABD'yi sallayan frikik!
ABD'yi sallayan frikik! ABD Major Lig Play Off maçında Seattle Sounders'ın FC Dallas'ı 2-1 yendiği maçta Clint Dempsey  müthiş bir frikik golüyle takımına galibiyeti getirdi...
2.11.2015 Futbol
Dempsey'den müthiş panenka
Dempsey'den müthiş panenka ABD ve Guetamala arasında oynanan hazırlık maçında ABD'li Clint Dempsey'in panenka penaltısı maça damga vurdu...
4.07.2015 Futbol
Dempsey çıldırdı! Hakemin kartını alıp...
Dempsey çıldırdı! Hakemin kartını alıp... ABD'de Lamar Hunt Kupası'nda Seattle ile Portland arasında oynanan maçın son dakikalarında hakemin kararlarına sinirlenen yıldız isim Clint Dempsey, takım arkadaşına verilen kart sonrası deliye döndü ve hakemin not kartını yırttı. Seattle maçı 7 kişi tamamladı.
17.06.2015 Futbol
Barcelona'yı aratmadılar!
Barcelona'yı aratmadılar! ABD MLS'nin ilk haftasında sahasında New England'ı 3-0 yenen Seattle Sounders'in 3. golünde yapılan paslaşmalar Barcelona'yı aratmadı. Clint Dempsey'in attığı golde en büyük pay sahibi isim ise Obafemi Martins oldu.
9.03.2015 Futbol
Dempsey'den çılgın bir gol daha...
Dempsey'den çılgın bir gol daha... Attığı sansasyonel gollerle adından sıkça söz ettiren Clint Dempsey, bu gollerine bir yenisini Colorado Rapids karşısında ekledi...
31.08.2014 Futbol
Dempsey'den maç sonrası takas!
Dempsey'den maç sonrası takas! ABD MLS'de Seattle Sounders forması giyen Clint Dempsey 2-0 yendikleri Houston maçı sonrası küçük taraftarın yanına giderek ppopcornundan aldı. Dempsey karşılığında formasını vererek minik taraftarı sevindirdi.
12.08.2014 Futbol
Millilerden tatsız prova
Millilerden tatsız prova A Milli Futbol Takımı, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirdiği hazırlık kampı kapsamındaki dördüncü ve son hazırlık maçında Amerika Birleşik Devletleri'ne 2-1 mağlup oldu.   ABD'nin gollerini 26. dakikada Fabian Johnson ve 52. dakikada Clint Dempsey kaydederken, A Milli Takım'ın tek golünü 90. dakikada penaltıdan Selçuk İnan attı.
2.06.2014 Futbol
Sounders Dempsey'i taraftarına sundu!
Sounders Dempsey'i taraftarına sundu! ABD MLS ekiplerinden Sounders FC, Tottenham'ın Amerikalı yıldızı Clint Dempsey'i transfer etti. CenturyLink Field'te yapılan maçn öncesi taraftarının önüne çıkan Dempsey büyük coşku ile karşılandı.
4.08.2013 Futbol
Önce çekti sonra harika vurdu!
Önce çekti sonra harika vurdu! Amerika ile Almanya arasında oynanan hazırlık maçında ev sahibi Amerika'nın yıldız ismi Clint Dempsey uzak mesafeden attığı harika gol ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.
3.06.2013 Futbol
ABD'yi kardan Dempsey çıkardı!
ABD'yi kardan Dempsey çıkardı! ABD ile Kosta Rika arasında oynanan Dünya Kupası Elemeleri grup maçında yoğun kar yağışı etkili oldu. Ev sahibi ABD karın zorlaştırdığı şartlarda rakibini Clint Dempsey'in golü ile 1-0 mağlup etit.
24.03.2013 Futbol