Yoldaki işçiye çarparak ölümüne neden olan sürücü uyuduğunu ifitar etti
Yoldaki işçiye çarparak ölümüne neden olan sürücü uyuduğunu ifitar etti Batman’da çöken yolda trafik geçişini yönlendiren işçi İlyas Ekmiş'e (24) kamyonet ile çarparak ölümüne neden olan Mehmet Çakır (49), gözaltına alındı. İfadesinde yorgunluk nedeniyle uyuduğunu söyleyen Çakır, tutuklandı.
18.04.2023 Gündem
Beşiktaş'ta çöken yol onarıldı
Beşiktaş'ta çöken yol onarıldı Meclis-i Mebusan Caddesi'nde yolun çökme meydana gelen bölümünde İBB ekiplerinin çalışması sona erdi. Çökme nedeniyle Karaköy istikametine trafiğe kapatılan yol tekrar ulaşıma açıldı.
21.07.2018 Gündem
Tarabya'da çöken yol trafiğe açıldı
Tarabya'da çöken yol trafiğe açıldı Sarıyer Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü önünde sahil yolundaki ana isale borusunda basınç nedeniyle meydana gelen arıza sonrası İSKİ ekipleri çalışmalarını tamamladı. Yolda yapılan çalışmalar sonucunda yol tekrar trafiğe açıldı. Sarıyer Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü önündeki sahil yolunda sabah saatlerinde 900 milimetre çapındaki ana isale borusunda arıza meydana gelmişti. Basınç nedeniyle meydana gelen arıza sonrasında yolda kalkma meydana gelmişti. Sabah saatlerinden bu yana çalışmalarını sürdüren İSKİ ekipler, kepçelerle yaptığı kazıların ardından ana isale borusuna ulaştı. Delinen borunun yerine başka bir borunun döşendi. Borunun döşenmesinin ardından belediye ekipleri yolu iş makineleriyle asfaltladı. Sabah saatlerinden itibaren kapalı yol tekrar trafiğe açıldı.
11.09.2019 Yaşam
Çöken yola böyle önlem aldı
Çöken yola böyle önlem aldı İzmir'in Konak ilçesinde, bir kamyonun seyir halinde olduğu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle yol çöktü. Yolda yaklaşık 1 buçuk metrelik çukur oluşurken, duyarlı bir vatandaş çukurun önüne çöp konteyneri koyarak önlem aldı. Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Göztepe Mahallesi İnönü Caddesi numara 623 önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir'in en işlek caddelerinden biri olan İnönü Caddesi'nde, bir kamyon Göztepe yönünden Konak istikametine seyir halinde olduğu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle yol çöktü. Yolda yaklaşık 1 buçuk metrelik çukur oluşurken, tekerliği çukura giren kamyon güçlükle çıkartıldı. Meydana gelen olayda herhangi bir yaralanma olmazken, kamyon gideceği istikamete devam etti. Araçların geçişi sırasında son anda çukuru fark ettiklerini gören duyarlı bir vatandaş ise, çukurun önüne çöp konteyneri koyarak önlem aldı. Öte yandan, durumun bildirilmesi üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'ndan olay yerine ekip sevk edildi. Bölgeye intikal eden ekipler, çukurun etrafına şerit çekerek çalışma yaptı.
11.09.2019 Haberler
Bayburt’ta çöken yol tehlike saçıyor
Bayburt’ta çöken yol tehlike saçıyor Baybur'ta aşırı yağışların ardından çöken yol hem çevrede yaşayanlar hem de binalar için tehlike saçıyor. Bayburt'ta aşırı yağışlar nedeniyle Şingah Mahallesi, Çaykara Yolu Şehit Osman Konutları önünde yol çöktü. Yolun çökmesiyle bina ile yol arasında oluşan derin çukurlar, birkaç gün içerisinde iyice artarak kenarındaki binanın temelinin altına inerek binayı tehdit etmeye başladı. Ayrıca yolun çökmesiyle birlikte hasar gören kanalizasyon borularından gelen lağım sularının yarıklarda birikmesi de vatandaşların sağlığını tehdit ediyor. Bina sakinlerinden Vahap Akbaba, yaklaşık 15 gün önce yağan yağmurlar sonucu yolun çöktüğünü anlattı. Akbaba, “Yolun çökmesinin ardından valilik ve belediyeye bildirdik. Geldi baktılar ama ne zaman yapılacak ne olacak burada bize bir şey söylemediler. Şu anda herhangi bir çalışma yapılmadı.” dedi.
11.09.2019 Yaşam
Çöken yolun gizemi çözülemedi
Çöken yolun gizemi çözülemedi Kamyonetin hareket etmesinin ardından yolda büyük bir göçük oluştu. O anları kameraya kaydeden genç adam olayın şokuyla ne yapacağını şaşırdı. Çökmenin ardından toz bulutunun bir anda kayboldu ve çukurun içinde bir cisim hareket etmeye başladı. Konu hakkında herhangi bir bilgiye erişilemezken görüntüler hakkında incelemeler sürüyor.
11.09.2019 İlginç Videolar
Yol çökünce çukura düştü
Yol çökünce çukura düştü Kayseri’de park halindeki bir otomobil, yol çökünce oluşan çukura düştü. Edinilen bilgiye göre Erciyesevler mahallesi Tuna caddesi üzerinde park halinde bulunan otomobil, yolun çökmesi sonucu oluşan çukura düştü. Sabah saatlerinde yolun çöktüğünü gören vatandaşların durumu bildirmesiyle, olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Yarıya kadar içi su dolu çukura düşen otomobil, çağrılan çekici tarafından kurtarıldı. Öte yandan çevredeki vatandaşlar da otomobilin çukurdan çıkarılmasını şaşkın gözlerle izledi.
11.09.2019 Yaşam
Yer yarıldı içine girdi!
Yer yarıldı içine girdi! KARABÜK’te, yağmur yağışının ardından istinat duvarının çökmesiyle birlikte asfalt yolun yaklaşık 30 metrelik kısmı çöktü. Çöken yolun içerisinde kalan otomobil vinçle çıkarıldı.
11.09.2019 Yaşam
Yer yarıldı içine girdi
Yer yarıldı içine girdi KARABÜK’te, yağmur yağışının ardından istinat duvarının çökmesiyle birlikte asfalt yolun yaklaşık 30 metrelik kısmı çöktü...
19.10.2013 Gündem
Yer yarıldı içine girdi
Yer yarıldı içine girdi KARABÜK’te, yağmur yağışının ardından istinat duvarının çökmesiyle birlikte asfalt yolun yaklaşık 30 metrelik kısmı çöktü...
19.10.2013 Gündem

Benzer Haber Etiketleri