Cardiff City, Coventry City deplasmanında galip!
Cardiff City, Coventry City deplasmanında galip! Championship'in 40'ıncı haftasında Cardiff City, Coventry City'i 2-1 mağlup etti.
1.04.2024 Dünyadan Futbol
Haji Wright'ın imza töreninden kareler
Haji Wright'ın imza töreninden kareler Championship ekibi Coventry City, Antalyaspor'dan Haji Wright'ı renklerine bağladı.
4.08.2023 Dünyadan Futbol
Antalyaspor, Haji Wright'ın transferini açıkladı! Rekor bedelle imza
Antalyaspor, Haji Wright'ın transferini açıkladı! Rekor bedelle imza Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fraport Tav Antalyaspor'da Haji Wright ile yollar ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar, tecrübeli forvetin Coventry City'e transfer olduğunu açıkladı.
4.08.2023 Antalyaspor
Aiyegbeni Yakubu 54 günde kovuldu!
Aiyegbeni Yakubu 54 günde kovuldu! Daha önce Kayserispor'da oynayan ve Coventry City'ye transfer olan Aiyegbeni Yakubu, Swindon Town maçının 2.5 dakikasında sahada yürümesi nedeniyle kovuldu. Böylelikle Yakubu'nun İngiltere macerası 54 gün sürmüş oldu.
6.04.2017 Futbol
Taraftardan görülmemiş protesto!
Taraftardan görülmemiş protesto! İngiltere Lig 1 ekiplerinden Charlton Athletic taraftarı, Coventry City maçında takım yönetimini protesto etmek için başlama düdüğü ile birlikte sahaya 3000 plastik domuz attı.
16.10.2016 Futbol
Kötü gidişat taraftarı çıldırttı!
Kötü gidişat taraftarı çıldırttı! İngiliz takımlarından Coventry City'nin zor günler geçirmesi taraftarlarında canını sıkıyor. Lige -10 puan cezası ile başlaması ve transfer yasağı alması sonrası sinirlenen taraftarlar ligin açılış maçında takımlarının Crawley'e 3-2 mağlup olması sonrası sahayı daldı.
4.08.2013 Futbol
Böyle karambol görmediniz!
Böyle karambol görmediniz! Coventry City ile lig lideri Tranmere arasında oynanan ve Coventry City'nin 1-0 kazandığı karşılaşmada öyle bir gol kaçtı ki belki de futbol tarihinin en büyük karabolü olarak gösterilebilir. İşte Tranmereli futbolcuların kaçırdığı akıl almaz pozisyon.
29.01.2013 Haber Bülteni