David Hockney

David Hockney

Son dakika David Hockney haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan David Hockney gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan David Hockney haber sayfamızda...

David Hockney

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 47 david hockney haberi bulunmuştur.
En çok satan çağdaş  sanatçı Yayoi Kusama
En çok satan çağdaş sanatçı Yayoi Kusama Yaşayan en önemli avangard sanatçılardan Yayoi Kusama 2023’ün en çok satan çağdaş sanatçısı oldu.
12.04.2024 Kültür Sanat
David Hockney müzayedesi başlıyor
David Hockney müzayedesi başlıyor Londra’daki Phillips Müzayede Evi, David Hockney’in çalışmalarına adanmış yıllık bir müzayede başlattı.
12.07.2023 Kültür Sanat
Hockney’nin ilk ‘yapay zekâ’sı
Hockney’nin ilk ‘yapay zekâ’sı Sanatçı David Hockney yapay zekâ yardımıyla oluşturduğu video eserini, dünyanın en büyük açık hava festivallerinden olan Birleşik Krallık’taki Glastonbury Çağdaş Performans Sanatları Festivali’nde sergileyecek.
26.06.2023 Kültür Sanat
Dededen toruna miras Hockney
Dededen toruna miras Hockney Elindeki tablonun değerini öğrenmek için televizyon programına başvuran bir sanatsever yeni bir David Hockney keşfine imza attı.
20.03.2023 Kültür Sanat
İyilik güzellik tablosu
İyilik güzellik tablosu Pandemide çevrimiçine taşınan sergiler, galeri ve müzelere döndü. 2022 sanat fuarlarından bienallere, solodan koleksiyon sergilerine kadar pek çok sanat olayına ev sahipliği yaptı.
28.12.2022 Kültür Sanat
Dijital Hockney
Dijital Hockney İngiliz ressam David Hockney için gerçekleştirilecek dijital sergi Londra Kings Cross’taki Lightroom’da 25 Ocak’ta açılacak.
20.12.2022 Kültür Sanat
İki kez ölümden dönmüştü... Ünlü yazar hayatını kaybetti!
İki kez ölümden dönmüştü... Ünlü yazar hayatını kaybetti! Sinemaya da uyarlanan çok satan "Atlara Fısıldayan Adam" kitabının yazarı Nicholas Evans, hayata gözlerini yumdu. 72 yaşındaki yazar, daha önce ölümü iki kez aldatmıştı.
15.08.2022 Dünya
Serginin ünlü konukları
Serginin ünlü konukları Sakıp Sabancı Müzesi’nde düzenlenen David Hockney’nin ‘Baharın Gelişi, Normandiya, 2020’ sergisi açılış günü ziyaretçi akınına uğradı.
13.05.2022 Cadde
Hockney’den umut baharı
Hockney’den umut baharı David Hockney’nin pandemide iPad ile yaptığı çizimlerden oluşan 116 resim, Sabancı Müzesi’ndeki “Baharın Gelişi, Normandiya, 2020” sergisinde ziyarete açılıyor. Baharı müjdeleyen resimler hepimize umut olacak.
10.05.2022 Kültür Sanat
David Hockney baharı teknolojiyle selamlıyor
David Hockney baharı teknolojiyle selamlıyor Milliyet Sanat’ın mayıs sayısının kapağını David Hockney’nin iPad’iyle yaptığı resimlerden oluşan “Baharın Gelişi” sergisinden bir eser süslüyor.
3.05.2022 Kültür Sanat
Şimdi sıra  iyi haberlerde
Şimdi sıra iyi haberlerde Keşke medya sürekli bize iyi haberler verebilse… Pera Müzesi’nde açılan “Ve Şimdi İyi Haberler” adlı sergi, medya ile sanat ilişkisini irdelerken iyi haberlerin altını çizdiği gibi eleştirilerde de bulunuyorç
14.04.2022 Kültür Sanat
Sanatın kalbi Ukrayna için attı
Sanatın kalbi Ukrayna için attı Londra’daki ünlü müzayede evi Phillips, elde edilen gelirin Ukrayna Kızılhaç Derneği'ne bağışlanacağını açıkladıkları müzayedede 7.7 milyon dolar topladı.
5.03.2022 Kültür Sanat
Hockney tablosu 15 milyon sterlin
Hockney tablosu 15 milyon sterlin Sanatçı Lucian Freud’un ressam David Hockney portresi, Londra’daki Sotheby’s Müzayede Evi tarafından salı günü gerçekleştirilen İngiliz modern sanat akşamı satışında 14,9 milyon euro’ya satıldı.
1.07.2021 Kültür Sanat
Rekor dijital sanat satışının ardındaki multi milyonerler
Rekor dijital sanat satışının ardındaki multi milyonerler 11 Mart’ta Beeple’ın eserini 69.3 milyon dolara alarak dijital sanat satışında rekora imza atan multi milyoner ikili Vignesh Sundaresan ve Anand Venkateswaran, dijital sanat yatırımlarını anlattı
29.03.2021 Kültür Sanat
Dünya bunu konuşuyor! 70 milyon dolara satıldı, dijital...
Dünya bunu konuşuyor! 70 milyon dolara satıldı, dijital... Dijital sanat 11 Mart'taki Beeple ismiyle bilinen Mike Winkelmann adındaki sanatçının eserinin 69,3 milyon dolara satılması sonrası dünyanın konuşmaya başladığı konu oldu. NFT trendinin sonu ne olacak? Neden bu kadar pahalıya satıldı? İşte ayrıntılar...
13.03.2021 Ekonomi
Dijital sanata 69.3 milyon dolar
Dijital sanata 69.3 milyon dolar Kripto sanat pazarına giriş yapan Christie’s Müzayede Evi’nin çevrimiçi düzenlediği açık artırmada, Beeple lakaplı Mike Winkelmann’ın NFT olarak üretilen ‘Everydays: The First 5000 Days’ adlı dijital eserinin jpg versiyonu 69.3 milyon dolara satıldı. Açık artırmaya en çok teklif Y kuşağından geldi
13.03.2021 Kültür Sanat
Pop Art Nedir? Pop Art Sanatının Öncüleri Kimlerdir?
Pop Art Nedir? Pop Art Sanatının Öncüleri Kimlerdir? Pop Art sanatı ilk olarak Avrupa'da 1960'lı yıllarda ortaya çıkmıştır. Soyut bir sanat akımı olması ile de bilinir. Bu sanat İngiltere ile Amerika'da farklı koşullarda ve birbirlerinden bağımsız bir şekilde ortaya çıktı. Pop Art nedir? Pop Art sanatının öncüleri kimlerdir detayları ile derledik.
10.03.2021 Eğitim
Hockney’nin eserine  23 milyon sterlin
Hockney’nin eserine 23 milyon sterlin David Hockney’nin minimalist imzasının en önemli örneklerinden “The Splash” önceki gün Sotheby’s tarafından müzayedeye çıkarıldı.
13.02.2020 Kültür Sanat
Hockney’in eseri açık artırmada
Hockney’in eseri açık artırmada David Hockney’in 1966’da yaptığı ikonik eseri “The Splash” Sotheby’s Müzayede Evi tarafından 11 Şubat’ta Çağdaş Sanat Müzayedesi’nde açık artırmaya sunuluyor.
15.01.2020 Gündem
'Tavşan' heykeli rekor fiyata satıldı
'Tavşan' heykeli rekor fiyata satıldı ABD'li heykeltraş Jeff Koons'un ''Tavşan'' isimli paslanmaz çelikten yapılan ve 91,1 milyon dolara satılan heykeli, hayattaki bir sanatçıya ait en yüksek fiyatla satılan eser oldu.
16.05.2019 Dünya
Dünya gözüyle havuzda 90 milyon doları gördü
Dünya gözüyle havuzda 90 milyon doları gördü New York’taki Christie’s Müzayede Evi’nde önceki akşam düzenlenen açık artırmada bir rekor kırıldı.
17.11.2018 Gündem
Yaşayan bir sanatçıya en yüksek fiyat! Hockney tablosu 90 milyon dolara satıldı
Yaşayan bir sanatçıya en yüksek fiyat! Hockney tablosu 90 milyon dolara satıldı İngiliz ressamın 'Havuzda İki Figür' adlı ünlü tablosuna, New York'taki açık artırmada rekor fiyat verildi.
16.11.2018 Dünya
Yaşayan bir sanatçıya en yüksek fiyat! Hockney tablosu 90 milyon dolara satıldı
Yaşayan bir sanatçıya en yüksek fiyat! Hockney tablosu 90 milyon dolara satıldı İngiliz ressamın 'Havuzda İki Figür' adlı ünlü tablosuna, New York'taki açık artırmada rekor fiyat verildi.
16.11.2018 Dünya
Hockney’nin iPad sanatı
Hockney’nin iPad sanatı Özellikle 1970 ve 80’lerde yaptığı resimleriyle yaşadığı kültürel ortamı tuvale yansıtan David Hockney’nin eserleri dönemi aktarması bakımından büyük önem taşıyordu.
21.08.2018 Gündem
Banksy’nin eseriyse alalım!
Banksy’nin eseriyse alalım! 1769’dan bu yana profesyonel olsun olmasın herkesin katılımına açık olarak düzenlenen The Royal Academy’nin yaz sergisinin bu yılki edisyonu salı günü Londra’da açıldı...
13.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

David Hockney ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.