40 dakika dövüp, vücuduna kaynar su döktüler
40 dakika dövüp, vücuduna kaynar su döktüler Antalya Mehmet ve Ahmet U. kardeşler, kız kardeşlerinden boşanmasını istedikleri enişteleri Ahmet Asrav'ı, 40 dakika boyunca dövdü. Başına demir sandalye, klavye ve cam şişeyle vurulan, vücuduna kaynar su dökülen Asrav hastaneye kaldırılırken, saldırganlar emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Olay anı, güvenlik kamerasına yansırken, Emine Arsav’ın da eşinden boşanmak istemediği belirtildi.
6.04.2021 Gündem
Halil Sezai'nin avukatı bu görüntülerle tahliye istedi
Halil Sezai'nin avukatı bu görüntülerle tahliye istedi Son dakika haberlere göre, Tuzla'da komşusunu dövdüğü gerekçesiyle tutuklanan Halil Sezai'ye ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Sezai'nin avukatları tarafından mahkemeye sunulan görüntülerde Hüseyin Meriç'in elinde baltayla Sezai'nin evine gelerek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddia edildi.
25.09.2020 Gündem
Adres sordular, mahalleliden dayak yediler
Adres sordular, mahalleliden dayak yediler Esenyurt’ta halı yıkama işi yapan iki şahıs, halı teslim etmek için gittikleri adreste, binayı bulamayınca o sırada sokakta bulunan bir çocuğa adres sordular. Binayı göstermek için arabaya binen çocuğun kaçırıldığını düşünen mahalleli ise halı yıkamacılara meydan dayağı attı. Yaşanan arbede ise güvenlik kamerasına yansıdı.
31.08.2020 Gündem
Ümraniye'de yanındaki kadını döven kişiye dayak kamerada
Ümraniye'de yanındaki kadını döven kişiye dayak kamerada Ümraniye'de yanındaki kadının saçını çekip tokat atan kişiye, yoldan geçen bir kişi müdahale etti.
24.12.2019 Gündem
Antalya'da canlı yayında dehşet anları... Eve getirdikleri arkadaşını...
Antalya'da canlı yayında dehşet anları... Eve getirdikleri arkadaşını... Anne, sosyal medyada kızının fotoğrafını paylaşan arkadaşını tekme tokat dövüp canlı yayın yaptı. Görüntüleri ihbar kabul eden polis, olaya karışanları gözaltına almıştı. İfadeleri alınan anne, kızı ve akrabaları serbest bırakıldı.
17.01.2018 Gündem
Antalya'da canlı yayında dehşet anları... Eve getirdikleri arkadaşını...
Antalya'da canlı yayında dehşet anları... Eve getirdikleri arkadaşını... Anne, sosyal medyada kızının fotoğrafını paylaşan arkadaşını tekme tokat dövüp canlı yayın yaptı. Görüntüleri ihbar kabul eden polis, olaya karışanları gözaltına almıştı. İfadeleri alınan anne, kızı ve akrabaları serbest bırakıldı.
17.01.2018 Gündem
İstanbul'da öldüresiye dayak kamerada
İstanbul'da öldüresiye dayak kamerada İstanbul Laleli'de eşi ve babasıyla evine giderken iddiaya göre tartıştığı alkollü bir grubun saldırısına uğrayan şahıs öldüresiyle dövüldü. Dehşete düşüren saldırı anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Tek başına kafa tuttu
Tek başına kafa tuttu Trafikte yaşanan kavga araç içi kamerasına böyle yansıdı. Yol verme tartışması araçların sağa çekilmesiyle kavgaya dönüştü. Araçtan inen iki adama kafa tutan gencin cesareti herkesi şaşırttı. Gençten dayak yiyen adam kendini toparlamakta zorlanırken başka bir sürücünün kavgayı ayırmasıyla herkes aracına döndü.
11.09.2019 İlginç Videolar
Sokak ortasında linç ettiler
Sokak ortasında linç ettiler Güney Amerika ülkesi Peru’da hırsızlık yapan 3 genç adamın sonu korkunç oldu. Yakalanan hırsızların cezasını halk kendi kesti ve hırsızları birbirine bağlayarak öldüresiye dövdü.Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntüler izleyenleri şaşkına çevirdi. Görüntülerdeki 3 hırsız cadde ortasında birbirlerine bağlanarak feci şekilde dövüldü. Büyük sopalarla adeta linç edilen 3 hırsız tanınmaz hale geldi. Dayak yemekten harap olan 3 genç adam, korkunç dayağın sonunda kanlar içinde yorgunluktan sızıp kaldı.
11.09.2019 Haberler
Suriyeli çocuğun dayak görüntüleri
Suriyeli çocuğun dayak görüntüleri Burger King'de bir müşteriden artan patates ve kola için dövülen Suriyeli Halil'in maruz kaldığı şiddetin görüntüleri ortaya çıktı. Show Ana Haber
11.09.2019 Televizyon
Öğrencilere dayak anı cep telefonunda
Öğrencilere dayak anı cep telefonunda Trabzon’da özel bir dershanede öğretmenin öğrencileri dövmesi cep telefonuna yansıyınca öğretmenin işine son verildi.
11.09.2019 Yaşam
Sokak ortasında dayak!..
Sokak ortasında dayak!.. Diyarbakır'da, kardeşinin gözaltına alınmasına itiraz edip engellemeye çalışan Cihan Demir, iddiaya göre polis tarafından yerlerde sürüklenip dövülerek gözaltına alındı. Dövülme anları bir amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.
11.09.2019 Haberler
Polis, engelli adamı dövdü
Polis, engelli adamı dövdü Çok sayıda göçmenin yaşadığı Norrebro semtinin Blagaardsplads meydanında, arkadaşı gözaltına alınan tekerlekli sandalyedeki engelli şahıs, polise küfür edince dayak yedi. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesi ve medyada yayınlanması üzerine halk ayaklanarak söz konusu polisin tutuklanmasını ve polislikten atılmasını istedi.
11.09.2019 Haberler
Öldüresiye dayak kamerada
Öldüresiye dayak kamerada Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir işletmeci, işyerinde kimliği belirsiz 4 kişi tarafından darp edildi.
11.09.2019 Yaşam
Engelli vatandaşa dayak!
Engelli vatandaşa dayak! Batman’da gece saatlerinde evine giden engelli bir vatandaş kaldırımda karşılaştığı bir kişi tarafından takip edilerek darp edildi. Engelli vatandaşa dayak anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Yaşam
Havaalanında Türk vatandaşına dayak
Havaalanında Türk vatandaşına dayak Almanya'nın Duisburg kentinde yaşayan Trabzonlu Albayrak Ailesi, yolcu göndermek için gittikleri Köln-Bonn Havalimanı'nda Alman polisinin şiddetiyle karşılaştı.Alman polisi tarafindan tartaklanan Yaşar Albayrak'ın , kafasına aldığı cop darbesiyle bayılıp yere yığıldığı ve ardından da hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri