Deniz Uçağı

Deniz Uçağı

Son dakika deniz uçağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan deniz uçağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan deniz uçağı haber sayfamızda...

Deniz Uçağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.061 deniz uçağı haberi bulunmuştur.
GTA 5 Hileleri 2024: GTA V Araba, Para, Ölümsüzlük, Uçak, Silah, Motor Hileleri, Şifreleri ve Kodları
GTA 5 Hileleri 2024: GTA V Araba, Para, Ölümsüzlük, Uçak, Silah, Motor Hileleri, Şifreleri ve Kodları Dünyanın en popüler oyunları arasında yer alan GTA 5, Grand Theft Auto serisinin yedinci ana oyunudur. Piyasaya sürüldüğü 2013 yılında milyonlarca kişi tarafından beğenilip oynanmaya başlamıştır. Rockstar North tarafından geliştirilmiş ve Rockstar Games tarafından piyasaya sürülmüştür. Oyunda yer alan bazı göreveler vardır. Ancak görevleri tamamlamak zorlaşabilir. GTA V'de görevleri kolaylaştırabilmek adına GTA 5 hileleri vardır. Bu hile kodları oyuncuların zaman kaybetmeden ve kolayca görevlerini yerine getirmesini sağlar. Bu hileler XBOX, PS3, PS4 ve PC'lerde aktif hale getirilebilir. GTA V araba, para, ölümsüzlük, uçak, silah, motor hileleri ve kodları ile detaylı bilgi için "GTA 5 Hileleri" içeriğimize göz atabilirsiniz.
15.01.2024 Oyun
Orman yangınlarının Tenerife'ye maliyeti 80 milyon euroyu aştı
Orman yangınlarının Tenerife'ye maliyeti 80 milyon euroyu aştı İspanya'nın Tenerife Adası’nda 15 Ağustos’ta başlayan orman yangının 80,4 milyon euro ekonomik kayba neden olduğu açıklandı.
1.09.2023 Haberler
Orman yangınlarının Tenerife'ye maliyeti 80 milyon euroyu aştı
Orman yangınlarının Tenerife'ye maliyeti 80 milyon euroyu aştı İspanya'nın Tenerife Adası’nda 15 Ağustos’ta başlayan orman yangının 80,4 milyon euro ekonomik kayba neden olduğu açıklandı.
1.09.2023 Dünya
İspanya'nın Tenerife Adası'ndaki yangın durdurulamıyor! Bin 800 hektar alan kül oldu
İspanya'nın Tenerife Adası'ndaki yangın durdurulamıyor! Bin 800 hektar alan kül oldu İspanya’nın Tenerife Adası’ndaki orman yangını şiddetini artırarak devam ediyor. Bölgede çok sayıda yeşil alan ise resmen küle döndü.
17.08.2023 Dünya
Rusya’dan NATO'ya misilleme! 15 Haziran'a kadar sürecek
Rusya’dan NATO'ya misilleme! 15 Haziran'a kadar sürecek NATO'nun Baltık Denizi'nde başlattığı tatbikata misilleme olarak Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ordusunun Baltık Denizi’nde 15 Haziran'a kadar sürecek tatbikat başlattığını duyurdu.
5.06.2023 Dünya
İzmit Körfezi'ni kirleten gemiye 3 milyon 550 bin lira ceza
İzmit Körfezi'ni kirleten gemiye 3 milyon 550 bin lira ceza Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde denizi kirleten limanda demirli gemiye 3 milyon 550 bin 741 lira ceza kesildi.
3.11.2022 Gündem
Süreyya Yalçın deniz uçağına bindiği anları paylaştı
Süreyya Yalçın deniz uçağına bindiği anları paylaştı 2016 yılında iş insanı Ozan Baran ile nikah masasına oturan ve ardından ABD'ye yerleşen Süreyya Yalçın, yaz aylarını Türkiye'de geçirmeye devam ediyor. Şimdilerde Marmaris'te tatil yapan 38 yaşındaki sosyetik güzel, 'beach plane' adı verilen deniz uçağına bindiği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
9.09.2022 Magazin
Süreyya Yalçın deniz uçağına bindiği anları paylaştı
Süreyya Yalçın deniz uçağına bindiği anları paylaştı 2016 yılında iş insanı Ozan Baran ile nikah masasına oturan ve ardından ABD'ye yerleşen Süreyya Yalçın, yaz aylarını Türkiye'de geçirmeye devam ediyor. Şimdilerde Marmaris'te tatil yapan 38 yaşındaki sosyetik güzel, 'beach plane' adı verilen deniz uçağına bindiği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
9.09.2022 Cadde
Deniz uçağı düştü: 1 ölü, 9 kayıp
Deniz uçağı düştü: 1 ölü, 9 kayıp ABD’nin Washington eyaletindeki Puget Boğazı’nda bir deniz uçağı düştü. ABD Sahil Güvenlik yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, bir kişinin cesedinin bulunduğu, biri çocuk kayıp 9 kişi için ise arama çalışmalarının sürdüğü aktarıldı.
6.09.2022 Dünya
ABD'de deniz uçağı düştü
ABD'de deniz uçağı düştü ABD'nin Washington eyaletindeki Puget Boğazı'nda düşen deniz helikopterinde bir kişinin cansız bedenine ulaşılırken, kayıp 9 kişi için arama çalışmaları sürüyor.
5.09.2022 Dünya
Denizde 600 metrekarelik Türk bayrağı açarak Türkiye rekoru kırdılar
Denizde 600 metrekarelik Türk bayrağı açarak Türkiye rekoru kırdılar Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında İzmit Körfezi'ne giren 62 dalgıç, 600 metrekare büyüklüğünde dev Türk bayrağı açarak, Türkiye'de denizde açılmış en büyük bayrak rekorunu kırdı. 
3.07.2022 Haberler
Marmara’da havadan müsilaj denetimi
Marmara’da havadan müsilaj denetimi Marmara Denizi’nde 2021 yazındaki en büyük çevre sorunu olurken bilim insanları ve ilgili bakanlıkların ortak çabasıyla çözüme ulaştırılan müsilaj, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın başlattığı “Marmara Denizi Eylem Planı” doğrultusunda havadan denetleniyor.
26.04.2022 Gündem
Büyük Beyaz filmi nerede çekildi? Büyük Beyaz (Great White) oyuncuları ve konusu
Büyük Beyaz filmi nerede çekildi? Büyük Beyaz (Great White) oyuncuları ve konusu Yabancı gerilim ve aksiyon filmi Büyük Beyaz yani Great White, 2021 yapımı olarak biliniyor. Filmin başrollerinde Katrina Bowden, Aaron Jakubenko, Te Kohe Tuhaka yer alıyor. Peki, Büyük Beyaz filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
30.11.2021 Cadde
TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu, Kocaeli'de incelemelerde bulundu
TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu, Kocaeli'de incelemelerde bulundu TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu üyeleri, Kocaeli’de incelemelerde bulundu. İzmit Körfezi’nin ayrı bir önemi olduğunu belirten Komisyon Başkanı Mustafa Demir, “Atık suyun mümkünse hiç denize verilmemesi gerekiyor. İllaki verilecekse, ileri biyolojik arıtma prosesinden geçirildikten sonra denize verilmesi gerekiyor” dedi.
8.09.2021 Gündem
Deterjanların içeriği değişsin
Deterjanların içeriği değişsin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu’na sunduğu raporda, 35 liman, iskele platform ve yıllık 12 bin gemi hareketiyle oldukça yoğun bir deniz trafiğine sahip olan İzmet Körfezi’nin kirlilik sorunu ile karşı karşıya olduğu belirtildi.
25.08.2021 Gündem
İzmir'de düşen askeri uçağın pilotu tarihe geçti
İzmir'de düşen askeri uçağın pilotu tarihe geçti İzmir Foça’daki uçak kazasından havacılık tarihine geçen bir başarı çıktı. Pilot Albay Ahmet Kendir, motoru arızalanan uçağı "deniz uçağı" gibi suya indirdi.
11.04.2021 Haberler
Son dakika... Böylesi görülmedi! İzmir'de düşen askeri uçağın pilotu tarihe geçti
Son dakika... Böylesi görülmedi! İzmir'de düşen askeri uçağın pilotu tarihe geçti Gelen son dakika haberine göre; İzmir Foça’daki uçak kazasından havacılık tarihine geçen bir başarı çıktı. Pilot Albay Ahmet Kendir, motoru arızalanan uçağı "deniz uçağı" gibi suya indirdi. İşte haberin ayrıntıları...
11.04.2021 Gündem
Son dakika... Görülmemiş olay! İzmir'de düşen askeri uçağın pilotu tarihe geçti
Son dakika... Görülmemiş olay! İzmir'de düşen askeri uçağın pilotu tarihe geçti Gelen son dakika haberine göre; İzmir Foça’daki uçak kazasından havacılık tarihine geçen bir başarı çıktı. Pilot Albay Ahmet Kendir, motoru arızalanan uçağı "deniz uçağı" gibi suya indirdi. İşte haberin ayrıntıları...
11.04.2021 Gündem
Ebru Şallı'nın Maldivler tatilinden yeni paylaşım
Ebru Şallı'nın Maldivler tatilinden yeni paylaşım Birkaç aydır dünyanın farklı yerlerinde yaptıkları tatillerle gündeme gelen Ebru Şallı-Uğur Akkuş çiftinin son durağı Maldivler oldu. Şallı, Maldivler tatilinde kıskandıracak video paylaştı. Konakladığı otelin penceresinin önündeki havuza girdiği anı paylaşan Şallı'ya beğeni yağdı.
29.03.2021 Magazin
17 Ağustos Kocaeli depreminin denizdeki izi yıkıldı
17 Ağustos Kocaeli depreminin denizdeki izi yıkıldı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, 17 Ağustos 1999 depreminde kara bağlantısı yıkılan ve o günden bu yana atıl durumda olan iskele, dev yüzer vinç ve iş makineleriyle yıkıldı.
24.05.2020 Haberler
17 Ağustos Kocaeli depreminin denizdeki izi yıkıldı
17 Ağustos Kocaeli depreminin denizdeki izi yıkıldı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, 17 Ağustos 1999 depreminde kara bağlantısı yıkılan ve o günden bu yana atıl durumda olan iskele, dev yüzer vinç ve iş makineleriyle yıkıldı.
24.05.2020 Gündem
Mega yat "Spectre" Marmaris'te
Mega yat "Spectre" Marmaris'te Jamaika bayraklı 70 metre uzunluğundaki "Spectre" isimli mega yat Marmaris'e geldi.Süper yat destek gemisi "Shadow" ile birlikte Marmaris Körfezi'ne giren yat, Marmaris Limanı'ndaki büyük iskeleye yanaştırıldı. İzmir Aliağa'dan gelen 6 tankerle 150 bin litre akaryakıt ikmali yapılan yatların akşam saatlerinde ilçeden ayrılacağı belirtildi. Yatlara ayrıca yiyecek ve içecek ikmali de yapıldı.  "Spectre", 2018 yılında Benetti tarafından üretildi. Charter olarak hizmet veren yatın haftalık kirasının 700 bin dolar (4 milyon lira) artı masraflar olduğunu belirtildi. Mega yat, çelik gövde üzerine beş katlı olarak düzenlenmiş, bir yüzme havuzuna, 'dokun ve git' konseptinde helikopter pistine sahip alüminyum bir üst yapıya sahip. Eşsiz konforda 12 konuk ağırlayan yatta VİP kabinler bulunuyor. Yata destek hizmetleri sağlayan, 54 metre uzunluğundaki "Shadow" adlı süper yat destek gemisinde ise deniz uçağı, sürat botu, jet-ski gibi misafirlere hız ve konfor sunan araçlar bulunuyor.
11.09.2019 Haberler
Mega yat "Spectre" Marmaris'te
Mega yat "Spectre" Marmaris'te Jamaika bayraklı 70 metre uzunluğundaki "Spectre" isimli mega yat Marmaris'e geldi.
27.06.2019 Ekonomi
ABD'de deniz uçaklarının çarpışması: Ölü sayısı arttı!
ABD'de deniz uçaklarının çarpışması: Ölü sayısı arttı! ABD'de deniz uçaklarının çarpıştığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya çıktı.
15.05.2019 Dünya
Son dakika: ABD'de iki deniz uçağı çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son dakika: ABD'de iki deniz uçağı çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var ABD'nin Alaska eyaletinde cruise gemisi yolcularını taşıyan iki deniz uçağının çarpışması sonucu 5 kişi yaşamını yitirdi, 10  kişi yaralandı.
14.05.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Uçağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.