Son dakika - Dünyanın beklediği ağır sıklet boks maçında nakavt! Hastaneye kaldırıldı
Son dakika - Dünyanın beklediği ağır sıklet boks maçında nakavt! Hastaneye kaldırıldı WBC ağır sıklet şampiyonluk maçı için Tyson Fury ve Deontay Wilder karşı karşıya geldi. Daha önce iki kez karşı karşıya gelen iki ismin mücadelesi nakavt ile bitti. Navkat sonrası yıldız boksör hastaneye kaldırıldı.
10.10.2021 Diğer
Dünyanın beklediği Fury - Wilder maçının yeri ve tarihi belli oldu!
Dünyanın beklediği Fury - Wilder maçının yeri ve tarihi belli oldu! Dünyanın kilitlendiği Tyson Fury ve Deontay Wilder Dünya Ağırsıklet Boks ünvan maçının yeri ve zamanı belli oldu.
1.07.2020 Diğer
Fury ile Wilder 3. kez ringe çıkacak
Fury ile Wilder 3. kez ringe çıkacak Büyük Britanyalı Tyson Fury ile ABD'li Deontay Wilder, Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet kemeri için 3. defa karşılaşacak.
1.07.2020 Diğer
Deontay Wilder - Tyson Fury maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Deontay Wilder - Tyson Fury maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet dünya şampiyonluk maçında Deontay Wilder ile Tyson Fury karşı karşıya gelecek. İkilinin 2018 yılındadaki karşılaşması berabere bitmişti. Bu maç büyük bir heyecanla bekleniyor. Boks tutkunları ise Deontay Wilder - Tyson Fury maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorusuna cevap arıyor.
22.02.2020 Gündem
Deontay Wilder ve Tyson Fury dev maç öncesi birbirine girdi
Deontay Wilder ve Tyson Fury dev maç öncesi birbirine girdi Deontay Wilder ve Tyson Fury, 22 Şubat’ta karşılaşacakları maç öncesi basının karşısına çıktı.
1.07.2020 Diğer
Tyson Fury'nin eşi Paris Fury'den şok açıklama: Deontay Wilder ile yaptığı maçtan sonra emekli olmasını istiyorum
Tyson Fury'nin eşi Paris Fury'den şok açıklama: Deontay Wilder ile yaptığı maçtan sonra emekli olmasını istiyorum Britanyalı profesyonel boksör Tyson Fury'nin eşi Paris Fury, eşinin Deontay Wilder ile yapacağı karşılaşmanın ardından emekli olmasını istediğini açıkladı.
1.07.2020 Magazin
Tyson Fury ile Deontay Wilder yüzleşti!
Tyson Fury ile Deontay Wilder yüzleşti! 2 Aralık cumartesiyi pazara bağlayan sabah WBC ağır sıklet şampiyonluk maçında karşı karşıya gelecek olan Deontay Wilder ile Tyson Fury dev maç öncesi böyle yüzleşti.
29.11.2018 Diğer Sporlar
Tyson Fury, Deontay Wilder'la fena dalga geçti!
Tyson Fury, Deontay Wilder'la fena dalga geçti! Dünyaca ünlü boksör Tyson Fury, geçtiğimiz günlerde bir TV programında yanlışlıkla maskotun çenesini kıran Deontay Wilder'la dalga geçti. İkili 1 Aralık'ta Dünya Ağırsiklet Şampiyonası unvan maçında karşı karşıya gelecek.
30.10.2018 Diğer Sporlar
Maskotun çenesini kırdı, sonra özür diledi
Maskotun çenesini kırdı, sonra özür diledi İspanya’da yayınlanan bir spor programında akıl almaz anlar yaşandı. WBC Dünya ağır siklet boks şampiyonu Deontay Wilder, konuk olduğu programın maskotuna attığı yumruk izleyenleri şoke etti. Skandal yumruk sonrası kısa süreli şaşkınlık yaşayan programın sunucularının daha sonra takındıkları tavır ise skandalı bir üst boyuta taşıdı. Attığı yumruk ile açıklama yapan Deontay Wilder ise özür dilemesine rağmen takipçilerini tatmin etti.
15.10.2018 Diğer Sporlar
Anthony Joshua'nın köpük maketini görünce...
Anthony Joshua'nın köpük maketini görünce... WBC dünya ağır siklet şampiyonu Deontay Wilder, karşısında başka bir şampiyon Anthony Joshua'nın köpük maketini görünce dayanamadı!
19.03.2018 Futbol
Spor Günlüğü | 18 Ocak 2015
Spor Günlüğü | 18 Ocak 2015 - Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde Galatasaray, Beşiktaş'ı deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başardı.    - NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan sekiz karşılaşma ile devam etti. Blake Griffin'in yıldızlaştığı maçta, Los Angeles Clippers, Sacramento Kings'i geçti.    - ABD'de, Deontay Wilder ve Bermane Stiverne'i karşı karşıya getiren boks maçında, iki taraf da dövüşün dozunu kaçırınca, boks mücadelesi adeta güreş maçına döndü, ve hakem sporcuları güçlükle ayırdı.    - Sezonun ilk Grand Slam'i Avustralya Açık öncesi, tek erkeklerde üç numaralı seri başı Rafael Nadal'dan şaşırtan bir açıklama geldi.
18.01.2015 Programlar