Devlet Erkanı Ata'nın huzurunda!
Devlet Erkanı Ata'nın huzurunda! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet Ata'nın huzuruna çıktı.Erdoğan ve devlet erkanı Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine geldiler.Erdoğan, Atatürk’ün mozolesine kırmızı ve beyaz karanfillerle süslü çelengi bıraktı. Devlet erkanı daha sonra saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı;100. yıla kavuşmanın gururunu yaşıyoruz. Tarihimizin bu önemli dönüm noktasında zatı alinizi, silah arkadaşlarınızı, aziz şehitlerimizi bir kez daha yad ediyoruz.Cumhuriyetimiz olmadığı kadar güvendedir. Emin ellerdedir.
29.10.2023 Haberler
Devlet erkanı Atatürk'ün huzurunda! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asla izin vermeyeceğiz
Devlet erkanı Atatürk'ün huzurunda! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asla izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki heyet, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83. yılı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ülkemizin bütünlüğüne, devletimizin bekasına, necip milletimizin birliğine, dirliğine ve kadim değerlerine kast edilmesine asla izin vermeyeceğiz.' ifadelerine yer verdi.
10.11.2021 Gündem
Son dakika... Büyük zaferin 99. Yılı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesaj
Son dakika... Büyük zaferin 99. Yılı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesaj Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki heyet ile 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Erdoğan, 'Demokraside, adalette, hak ve özgürlüklerde hayata geçirdiğimiz reformlarla cumhur ile cumhuriyetimiz arasındaki bağı tahkim ediyoruz. Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti emin ellerdedir' dedi.
30.08.2021 Gündem
Son dakika... Devlet erkanı Atatürk'ün huzurunda
Son dakika... Devlet erkanı Atatürk'ün huzurunda Gelen son dakika haberine göre; Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82'nci yılında Anıtkabir'de düzenlenen devlet töreniyle anıldı.
10.11.2020 Haberler
Anıtkabir'de 30 Ağustos kutlamaları başladı!
Anıtkabir'de 30 Ağustos kutlamaları başladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'e ziyarette bulundu. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Erdoğan, "Türkiye bilhassa Doğu Akdeniz'de tehdit, yıldırma ve şantaj diline boğun eğmeyecek ve uluslararası hukuktan ve ikili anlaşmalardan kaynaklanan haklarını savunmayı sürdürecektir." ifadelerini kullandı.
30.08.2020 Haberler
Devlet Erkanı Anıtkabir'de
Devlet Erkanı Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanı Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'e çelenk bıraktı.
10.11.2019 Haberler
Devlet erkanı Anıtkabir'de
Devlet erkanı Anıtkabir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta kutlanıyor. 23 Nisan için ilk tören TBMM Atatürk anıtı’na Başkan Mustafa Şentop’un kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan çelenk koymasıyla başladı. Şentop'a bakanlar, siyasi parti liderleri ve devlet erkanı eşlik etti. Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TBMM Başkanvekilleri, TBMM Başkanlık Divanı ve milletvekilleri katıldı.
11.09.2019 Haberler
Devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti
Devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti Türkiye Cumhuriyeti'nin 95. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir’de tören düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında aralarında TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları, yüksek yargı organlarının başkanlarının bulunduğu heyet Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine çelenk koydu.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Misakı Milli Kulesi'ne geçildi. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, deftere şunları yazdı: “Aziz Atatürk. Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıl dönümünde Türk milletini temsilen büyük bir gurur ve heyecanla manevi huzurundayız. Bu vesileyle siz ve silah arkadaşlarınız başta olmak üzere tüm gazilerimizi saygıyla yad ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bugün Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümünü dünyanın en prestijli projelerinden olan İstanbul’daki yeni havalimanımızın açılışını yaparak kutluyoruz. Ekonomimizi hedef alan saldırıların yoğunlaştığı bir dönemde gerçekleştirdiğimiz bu tarihi açılış Türkiye’nin gücünün, kararlılığının, 95 yılda elde ettiği başarıların da bir sembolüdür. Ruhunuz şad olsun.”
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrikleri kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrikleri kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında tebrikleri kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde tebrikleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yüksek yargı organı temsilcileri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, yabancı misyon şefleri, Ankara protokolü, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte oluşan yeni bürokrasi sisteminin temsilcileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebriklerini sundu. Yabancı misyon şefleri arasında ABD Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Jeffrey Hovenier’en de bulunması dikkat çekti.
11.09.2019 Haberler
Anıtkabir'de 10 Kasım töreni
Anıtkabir'de 10 Kasım töreni Devlet erkanı, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'e çıktı
11.09.2019 Haberler
Son dakika: Anıtkabir'de bir ilk! Özel olarak üretildi...
Son dakika: Anıtkabir'de bir ilk! Özel olarak üretildi... Devlet erkanı, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'e çıktı. Öte yandan Cumhurbaşkanlığı korumalarının, özel olarak üretilen ve dünyada başka  bir örneği bulunmayan kamuflajları ilk kez bu törende kullandığı öğrenildi.
10.11.2017 Gündem
Son dakika: Anıtkabir'de bir ilk! Özel olarak üretildi...
Son dakika: Anıtkabir'de bir ilk! Özel olarak üretildi... Devlet erkanı, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'e çıktı. Öte yandan Cumhurbaşkanlığı korumalarının, özel olarak üretilen ve dünyada başka  bir örneği bulunmayan kamuflajları ilk kez bu törende kullandığı öğrenildi.
10.11.2017 Gündem
Devlet erkanı Anıtkabir’de
Devlet erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “15 Temmuz gecesi sergilenen destansı direniş ülkemizin ekonomik ve siyasi bağımsızlığına yönelik tüm saldırıları bertaraf etme konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur. Sizin, aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bizlere emaneti olan bu vatana canımız pahasına sahip çıkmayı sürdüreceğiz” dedi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl kutlamaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanının Anıtkabir'i ziyaretiyle başladı. Anıtkabir'de düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar kurulu üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları, yargı mensupları katıldı. Aslanlı Yol'dan yürüyen heyet, daha sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçildi. Misak-ı Milli Kulesi'nde Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, deftere şunları kaydetti: “Aziz Atatürk, Büyük Zaferin 95’inci yıl dönümünü bir kez daha iftiharla kutluyoruz. Kurtuluş Savaşımızın başarıya ulaşmasının müjdecisi olan bu tarihi zaferi Malazgirt’ten günümüze uzanan zorlu mücadele zincirinin çok önemli bir halkası olarak görüyoruz. 30 Ağustos’ta kazandığımız zaferden aldığımız güçle Cumhuriyetimizi kurarken hedefimizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak olarak belirlemiştik. Türkiye çizdiğiniz hedefler doğrultusunda yoluna devam etmektedir. 15 Temmuz gecesi sergilenen destansı direniş ülkemizin ekonomik ve siyasi bağımsızlığına yönelik tüm saldırıları bertaraf etme konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur. Sizin, aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bizlere emaneti olan bu vatana canımız pahasına sahip çıkmayı sürdüreceğiz. Ruhunuz şad olsun.” Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Misak-ı Milli Kulesi çıkışında Anıtkabir’ı ziyaret eden vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi
11.09.2019 Haberler
Anıtkabir'de resmi tören düzenlendi
Anıtkabir'de resmi tören düzenlendi 23 Nisan Uulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Anıtkabir'de düzenlenen törene diğer milli bayramlarda olduğu gibi HDP'den genel başkan düzeyinde katılım olmaması dikkat çekti.
11.09.2019 Haberler
30 Ağustos Zafer Bayramı
30 Ağustos Zafer Bayramı 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'de tören düzenlendi.Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Yalçın Akdoğan, Tuğrul Türkeş, yüksek yargı kurumu başkanları, Geçici Bakanlar Kurulu üyeleri, kuvvet komutanları ve diğer devlet erkanının Aslanlı Yol'dan yürüyüşüyle başladı. MHP lideri Bahçeli'nin katılmadığı görüldü.
11.09.2019 Haberler
Devlet erkanı Anıtkabir'de
Devlet erkanı Anıtkabir'de Anıtkabir’de başlayan ve gün boyu sürecek törenlere Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Başkomutan” sıfatıyla başkanlık etti. Kortejde, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve yeni kabinenin üyeleri de hazır bulundu. TBMM Başkanı Cemil çiçek, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in aralarından bulunduğu yetkililer, Atatürk'ün mozolesine çelengi bıraktıktan sonra saygı duruşunda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.
11.09.2019 Haberler