Diriliş Ertuğrul sezon finalinde neler oldu? Savaş başlıyor...
Diriliş Ertuğrul sezon finalinde neler oldu? Savaş başlıyor... Diriliş Ertuğrul 150. bölüm sezon finali ile izleyici karşısına çıktı. Yayınlandığı günden itibaren birinciliği kaptırmayan Diriliş Ertuğrul finalini de oldukça heyecanlı yaptı. Sezon finalinde neler oldu?
30.05.2019 Gündem
Diriliş Ertuğrul final bölümünde neler olacak? İşte fragman...
Diriliş Ertuğrul final bölümünde neler olacak? İşte fragman... Diriliş Ertuğrul final bölümü ile 29 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul finali izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak. İşte Diriliş Ertuğrul final fragmanı...
28.05.2019 Gündem
Diriliş Ertuğrul ne zaman final yapacak?
Diriliş Ertuğrul ne zaman final yapacak? Diriliş Ertuğrul için final tarihi belli oldu. Çarşamba akşamları ekrana gelen fenomen dizide yepyeni bir dönem başlayacak. Peki, Diriliş Ertuğrul ne zaman final yapacak?
22.03.2019 Gündem
Diriliş Ertuğrul'un final tarihi açıklandı
Diriliş Ertuğrul'un final tarihi açıklandı TRT 1 ekranlarında reyting rekorlarına imza atan 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin final tarihi açıklandı. 'Diriliş Ertuğrul’ 29 Mayıs günü yayınlanacak 150'nci bölümüyle final yapacak. 2019 yılı ekim veya kasım ayında 'Diriliş Osman' ile serüven devam edecek.
23.03.2019 Cadde