Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi

Son dakika Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi haber sayfamızda...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.004 diyarbakır büyükşehir belediyesi haberi bulunmuştur.
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret! Müfettiş görevlendirildi
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret! Müfettiş görevlendirildi Diyarbakır Sur Belediyesi'nde mazbata töreni sonrasında belediye başkanının makam odasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafflarına yönelik hakaret içeren sözlerin sarf edildiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından peş peşe gelişmeler yaşanıyor.
20.04.2024 Gündem
11 il, 64 ilçeyi 5 yıl boyunca kadın başkanlar yönetecek!
11 il, 64 ilçeyi 5 yıl boyunca kadın başkanlar yönetecek! Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için 31 Mart Pazar günü sandık başına gitti. 48 milyon 256 bin 117 seçmen, yaklaşık 207 bin sandıkta oy kullandı. Kesin olmayan sonuçlarına göre ise 5 büyükşehir, 6 il ve 64 ilçe belediye başkanlığını kadın adaylar kazandı.
2.04.2024 Gündem
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Diyarbakır’da DEM Parti’li Küçük başkan seçildi
Yerel Seçim Sonuçları 2024 | Diyarbakır’da DEM Parti’li Küçük başkan seçildi Diyarbakır’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na DEM Parti'nin Adayı Ayşe Serra Bucak Küçük seçildi. 13 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi ise AK Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
İşte kadınların yöneteceği 11 il! Merak edilen sonuçlar geldi
İşte kadınların yöneteceği 11 il! Merak edilen sonuçlar geldi Türkiye'de 61 milyon 441 bin 880 seçmen, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirlendiği seçimde nefes kesen bir yarış yaşandı. 81 ilin 11'inde kadın aday kazandı.
1.04.2024 Gündem
DİYARBAKIR Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? Seçim Sonuçları: 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi
DİYARBAKIR Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? Seçim Sonuçları: 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi 2024 Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı adayları belirlendi. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimde seçim sonuçları ekranı Milliyet.com.tr'de olacak. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde, Büyükşehirlerde hangi parti ve adayların yer alacağı araştırılıyor. Milliyet.com.tr'nin seçim ekranı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. İşte 2024 Diyarbakır Belediye Başkanı adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri hakkında detaylar.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Referandumla Amed ismi verilebilir
Referandumla Amed ismi verilebilir DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Adayı Doğan Hatun, “Amed” adını belediye tabelasına tekrar asacaklarını, şehrin isminin referandumla Amed olarak değiştirebileceğini söyledi.
13.03.2024 Gündem
Bebek arabalı aile otobüse alınmadı! O anlar kamerada
Bebek arabalı aile otobüse alınmadı! O anlar kamerada Diyarbakır'da bir ailenin engelli çocuğunun bebek arabasıyla halk otobüsüne alınmadığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
17.02.2024 Haberler
Bebek arabalı aile otobüse alınmadı! O anlar kamerada
Bebek arabalı aile otobüse alınmadı! O anlar kamerada Diyarbakır'da bir ailenin engelli çocuğunun bebek arabasıyla halk otobüsüne alınmadığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
17.02.2024 Gündem
Diyarbakırlı Ramazan Hoca’nın öldürülmesi ile ilgili flaş detaylar ortaya çıktı! Annesini de darp etmiş
Diyarbakırlı Ramazan Hoca’nın öldürülmesi ile ilgili flaş detaylar ortaya çıktı! Annesini de darp etmiş Fenomen Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın öldürülmesi olayı ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Ramazan Pişkin'i öldüren zanlının, annesini darp ettiği gerekçesiyle aranması olduğu ortaya çıktı. İşte merak edilen detaylar...
1.02.2024 Gündem
'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili yakalandı
'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili yakalandı 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak bilinen Ramazan Pişkin'in katil zanlısı yakalandı.
1.02.2024 Haberler
Son dakika.. 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katil zanlısı yakalandı
Son dakika.. 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katil zanlısı yakalandı 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak bilinen Ramazan Pişkin'in katil zanlısı Erkan Baykut yakalandı.
1.02.2024 Gündem
AK Parti’li Galip Ensarioğlu: Bu millete hizmet etmek, şiarımızdır
AK Parti’li Galip Ensarioğlu: Bu millete hizmet etmek, şiarımızdır AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Halis Bilden için düzenlenen programda konuşan AK Parti Diyarbakır Milletvekili M. Galip Ensarioğlu, "Onlara hizmet edecek olana mı teslim edeceğiz, yoksa bu şehri, bu şehrin tarihi mekanlarında, şehrin göbeğinde, ilçelerinde hendekler kazanlara mı teslim edeceğiz? Tarihimizi tahrip edenlere mi teslim edeceğiz, Kurşunlu Cami’ye kurşun sıkanlara mı bu şehri teslim edeceğiz? Yoksa Kurşunlu Cami’ye sahip çıkıp ihya edenlere mi bu şehri teslim edeceğiz?" dedi.
22.01.2024 Gündem
AK Parti ve MHP anlaştı! 30 büyükşehirin 28'inde AK Parti, Mersin ve Manisa'da MHP adayları desteklenecek
AK Parti ve MHP anlaştı! 30 büyükşehirin 28'inde AK Parti, Mersin ve Manisa'da MHP adayları desteklenecek 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili MHP'den son dakika açıklaması geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "30 büyükşehirin 28'in AK Parti, 2'sinde ise MHP aday çıkaracak" dedi.
23.12.2023 Gündem
İYİ Parti Diyarbakır il teşkilatında toplu istifa
İYİ Parti Diyarbakır il teşkilatında toplu istifa Diyarbakır’da yapılacak bir bulvara verilmek istenen ‘Şeyh Said Bulvarı’ ismine sosyal medya hesabından destek verdiği gerekçesiyle hakkında disiplin süreci başlatılan ve İYİ Parti'den istifa eden Mehmet Salim Ensarioğlu'na destek geldi.
16.12.2023 Gündem
Bahçeli 30 büyükşehirle ilgili yerel seçim kararını duyurdu!
Bahçeli 30 büyükşehirle ilgili yerel seçim kararını duyurdu! Yerel seçimler için hazırlıklar sürerken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimlerde ittifak yapılacak illere için bilgileri paylaştı.
7.12.2023 Gündem
Depremde ağır hasar alan 1600 yıllık kilise için harekete geçildi
Depremde ağır hasar alan 1600 yıllık kilise için harekete geçildi Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır'da, tarihi İçkale'deki 1600 yıllık Saint George Kilisesi, ağır hasar gördü. Sanat merkezi olarak kullanılan kilisenin tekrar eski günlerine dönmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü tarafından restorasyon çalışmalarına başlandı.
27.11.2023 Gündem
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İ L A NDİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 08...
16.11.2023 Resmi İlanlar
Şehre gelen burayı görmeden dönmüyor! Dengbejler Evi
Şehre gelen burayı görmeden dönmüyor! Dengbejler Evi Diyarbakır’da Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi’nin ortak projesiyle 2007 yılında faaliyete açılan “Dengbej Evi”, turizm sezonunda günde yaklaşık bin yerli ve yabancı turistin uğrak yeri oluyor.
16.11.2023 Haberler
Şehre gelen burayı görmeden dönmüyor! Dengbejler Evi
Şehre gelen burayı görmeden dönmüyor! Dengbejler Evi Diyarbakır’da Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi’nin ortak projesiyle 2007 yılında faaliyete açılan “Dengbej Evi”, turizm sezonunda günde yaklaşık bin yerli ve yabancı turistin uğrak yeri oluyor.
16.11.2023 Gündem
Çiftçilere 13 milyon TL'lik destek
Çiftçilere 13 milyon TL'lik destek Diyarbakır’da Tarım ve Orman Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Tarımsal Arazilerin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" çerçevesinde tohum almaya hak kazanan bin 406 çiftçiye yüzde 75 hibe ile 533 ton sertifikalı kırmızı mercimek tohumu dağıtıldı.
7.11.2023 Ekonomi
Dış cephe kaplaması 3 otomobilin üzerine düştü
Dış cephe kaplaması 3 otomobilin üzerine düştü Diyarbakır'da bir iş yerinin dış cephe kaplaması, park halindeki otomobillerin üzerine düştü. 3 otomobilde hasar oluşurken, kaplamanın düşme anı kameralara yansıdı.
11.09.2023 Haberler
Diyarbakır'da keçi kayalıkların arasına sıkıştı... AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı
Diyarbakır'da keçi kayalıkların arasına sıkıştı... AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı Diyarbakır’ın Lice ilçesinde kayalıkların arasında sıkışan keçi, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından iple kurtarıldı.
31.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Türkiye Yüzyılı mesajı! 'Hep birlikte inşa ederiz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Türkiye Yüzyılı mesajı! 'Hep birlikte inşa ederiz' Diyarbakır'da temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Şehir Buluşmaları 2023 Diyarbakır İş Dünyası Toplantısı'nda konuştu.
19.08.2023 Gündem
Dilencilere operasyon! Üzerlerinden çıkan para şoke etti
Dilencilere operasyon! Üzerlerinden çıkan para şoke etti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri dilenen ve dilendirilen çocuklara yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde dilenen 132 kişiye 81 bin 444 lira idari para cezası kesti. Üzerlerinden çıkan para ise şoke etti.
16.08.2023 Gündem
Diyarbakır’da sulama yasağının ardından denetim! ‘Ciddi bir şekilde kararlara uyum var’
Diyarbakır’da sulama yasağının ardından denetim! ‘Ciddi bir şekilde kararlara uyum var’ Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nce, günlük 300 litreyi aşan su kullanımına yönelik aldığı kararla, 1-31 Ağustos tarihleri arasında iş yeri önü, kaldırım yıkama ve çevre sulamaları hortum ile yapılmayacak. Karara göre, 13 Ağustos'a kadar kentteki oto yıkama ünitelerinde, 11 Ağustos'a kadar da halı yıkama fabrikalarında hizmet verilmeyecek. Alınan kararların ardından zabıta ekiplerince denetimler sıklaştırıldı.
10.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.