Djurgarden şampiyon oldu binlerce taraftar sahaya akın etti!
Djurgarden şampiyon oldu binlerce taraftar sahaya akın etti! Djurgarden'ın, İsveç Ligi'nde şampiyonluğunu ilan ettiği dakikalarda tribünlerdeki binlerce taraftar sahaya böyle girdi. Büyük coşku içerisinde sevinçlerini yaşanan taraftarların bu anları sosyal medyada çok konuşuldu.
10.11.2019 Futbol
Çılgın kutlama!
Çılgın kutlama! İsveç Ligi takımlarından Djurgarden 5-2'lik bir skorla geçtikleri Sundswall maçından sonra galibiyeti farklı bir şekilde kutladı.
8.11.2016 Futbol
Kaleci değil top toplayıcı bile olamaz!
Kaleci değil top toplayıcı bile olamaz! İsveç Kupası'nda sahasında ikinci lig ekibi Ljungskile'yi konuk eden Djurgarden sahadan 2-1 galip ayrılırken, maçın ilk golünde ev sahibi ekibin ilk golü Ljungskile kalecisi Stromberg'in inanılmaz hatası sonrasında geldi.
23.02.2016 Futbol
İşte yeni Weah!
İşte yeni Weah! İsveç'te Djurgarden ile Hacken arasında oynanan maçta ev sahibi Djurgarden forması giyen Liberyalı Sam Johnson attığı harika gol ile Liberyalı efsane futbolcu George Weah'ı hatırlattı.
2.08.2015 Futbol
Defans delik çıktı!
Defans delik çıktı! İsveç Ligi'nde Malmö ile Djurgarden'i karşı karşıya getiren maçta Malmö defansının yaptığı hata izleyenleri güldürdü. Hatayı affetmeyen isim ise Zimbabveli Mushekwi oldu.
8.06.2015 Futbol
Türk asıllı yıldızdan İsveç'i sallayan gol!
Türk asıllı yıldızdan İsveç'i sallayan gol! İsveç'te Hammarby forması giyen Türk asıllı yıldız Kennedy Bakırcıoğlu, Djurgarden karşısında attığı muhteşem golle takımına hayat veren isim oldu. Hammarby maçı 2-1 kazanmayı başardı.
14.04.2015 Futbol
İsveç bu golü konuşuyor! Topuk...
İsveç bu golü konuşuyor! Topuk... İsveç'te Hammarby'nin Djurgarden'i 2-1 yendiği karşılaşmada Nahir Besara topuk ile attığı harika gol ile takımına 3 puanı getiren isim oldu.
14.04.2015 Futbol
Golcüye kaptanlık sökmedi!
Golcüye kaptanlık sökmedi! İsveç'te Djurgarden ile Elfsborg'un 1-1 berabere kaldığı maçta Erton Fejzullahu ile kaptan Andreas Johansson arasında penaltı tartışması yaşandı. Johansson, takım arkadaşına pazu bandını gösterse de, Fejzullahu ısrarından dönmedi. O anlar kameralara böyle yansıdı.
8.07.2014 Futbol
İsveç'te haftanın golü!
İsveç'te haftanın golü! İsveç Allsvenskan Ligi'nde AIK'in deplasmanda Djurgarden'i 3-0 mağlup ettiği maçta AIK'in 3. golünü Eero Markkanen mükemmel bir şut ile kaydetti.
18.04.2014 Futbol
Stockholm'de sonbahar
Stockholm'de sonbahar Stockholm'un Djurgarden adasındaki geniş bir alana yayılan Skansen Açık Hava Müzesi sonbaharı karşılıyor.
23.05.2017 Tatil
Deplasman tribününü yaktılar!
Deplasman tribününü yaktılar! İsveç'te Djurgarden ile AIK'i karşı karşıysa getiren maça taraftar şovu damga vurdu. AIK takım taraftarları yaktıkları meşalelerle stadı karnaval havasına çevirdiler.
28.09.2013 Futbol
İsveç'te meşale şov!
İsveç'te meşale şov! İsveç'te IFK Goteborg ile Djurgarden arasında oynanan kupa finali maçında tribünlerde meşale şov vardı. İşte o görüntüler...
28.05.2013 Futbol