Doğalgaz Borusu

Doğalgaz Borusu

Son dakika doğalgaz borusu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan doğalgaz borusu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan doğalgaz borusu haber sayfamızda...

Doğalgaz Borusu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 133 doğalgaz borusu haberi bulunmuştur.
Eşiyle boşanma aşamasındaydı! Doğalgaz borusuna asılı halde bulundu
Eşiyle boşanma aşamasındaydı! Doğalgaz borusuna asılı halde bulundu Bolu’da eşiyle boşanma aşamasındaki 2 çocuk babası şahsın cansız bedeni, doğalgaz borusuna asılı halde bulundu. Konuya ilişkin inceleme başlatıldı.
25.04.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar artıyor! Sağanak yağış uyarısı var
Son dakika: Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar artıyor! Sağanak yağış uyarısı var Meteoroloji Genel Müdürlüğü ülke genelinde sıcaklıkların mevsim normallerine döneceğini açıkladı. Öte yandan bazı iller için kuvvetli sağanak yağış uyarısı var.
10.12.2023 Gündem
Kadıköy’de doğal gaz borusu patladı, sigarayla başında bekledi
Kadıköy’de doğal gaz borusu patladı, sigarayla başında bekledi Kadıköy’de İSKİ çalışmaları esnasında doğal gaz borusu patladı. Adrese gelen İGDAŞ ekiplerinin sızıntıya müdahale ettiği sırada bir vatandaş ise elindeki sigarayla çalışmaları izledi. Durumu fark eden bir personel, şahsa tepki göstererek olay yerinden uzaklaştırdı.
20.06.2023 Haberler
Doğalgaz hattı çalışmalarında tarihi sütun parçaları bulundu
Doğalgaz hattı çalışmalarında tarihi sütun parçaları bulundu Bartın’ın Amasra ilçesindeki doğalgaz hattı çalışmaları sırasında Roma dönemine ait sütun parçaları bulundu. Bartın Valisi Nurtaç Arslan da bölgeye gelip, yetkililerden bilgi aldı.
26.05.2023 Gündem
Şişli'de panik! Doğalgaz borusu patladı, yol trafiğe kapatıldı
Şişli'de panik! Doğalgaz borusu patladı, yol trafiğe kapatıldı İstanbul Şişli'de doğalgaz borusu patladı. Galata Deresi Caddesi yaşanan patlama nedeniyle trafiğe kapatıldı.
10.08.2022 Haberler
Şişli'de panik! Doğalgaz borusu patladı, yol trafiğe kapatıldı
Şişli'de panik! Doğalgaz borusu patladı, yol trafiğe kapatıldı İstanbul Şişli’de, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan alt yapı çalışması sırasında iş makinesi, doğalgaz ana dağıtım borusunu deldi. Delinmenin ardından, doğalgazın borudan basınçla çıkması çevrede paniğe neden oldu. Yetkililer, vanayı kapatarak gaz akışını keserken, tadilat yapılabilmesi için yaklaşık 45 dakika boyunca borudaki doğalgazın boşalması beklendi.
10.08.2022 Gündem
Beylikdüzü’nde doğalgaz borusu alev aldı, mahallede panik yaşandı
Beylikdüzü’nde doğalgaz borusu alev aldı, mahallede panik yaşandı Beylikdüzü’nde alt yapı çalışmaları sırasında hasar alan doğalgaz borusu bir anda tutuşarak yanmaya başladı. Mahallede paniğe neden olan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
18.05.2022 Haberler
Öğretim üyesi Aylin Sözer’i canice öldüren sanık: ‘Beni idam edin’
Öğretim üyesi Aylin Sözer’i canice öldüren sanık: ‘Beni idam edin’ Maltepe'de öğretim görevlisi Dr. Aylin Sözer’i boğazını keserek öldüren ve cesedi yakmaya çalışan Kemal Ayyıldız, ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle yargılandığı davada, “Benim Aylin Sözer’i öldürmek gibi bir kastım ve amacım olmadı. Ben yediğim darbeden sonra ne olduğunu hatırlamıyorum. Ben sadece doğruyu istiyorum. Eğer bulamıyorsanız bana istediğiniz cezayı verin, hatta beni idam edin. Etmezseniz ben intihar ederim” diyerek kendini savundu.
6.04.2022 Gündem
Malatya'da doğalgaz borusu patladı facianın eşiğinden dönüldü... O anlar kamerada
Malatya'da doğalgaz borusu patladı facianın eşiğinden dönüldü... O anlar kamerada Malatya’da altyapı çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Büyük paniğe neden olan patlama anı ise kameralara yansıdı.
24.03.2022 Haberler
Kamyonetten sarkan boru, dolmuşa saplandı
Kamyonetten sarkan boru, dolmuşa saplandı Sinop’ta doğalgaz borusu taşıyan kamyonetten sarkan boru dolmuşa saplandı.
22.02.2022 Haberler
Ankara'da patlayan doğal gaz borusu alev aldı
Ankara'da patlayan doğal gaz borusu alev aldı Ankara’nın Sincan ilçesinde, altyapı çalışmaları sırasında doğalgaz borusu patladı.
5.12.2021 Haberler
Afyon'da korku dolu anlar! Faciadan dönüldü
Afyon'da korku dolu anlar! Faciadan dönüldü Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde doğalgaz şebekesindeki boru, iddiaya göre alt yapı çalışması sırasında yapılan kazı esnasında delindi. Bir anda alev alan doğalgaz borusundaki yangın zamanında yapılan müdahale ile söndürüldü. Olayda amatör kameralarının çektiği görüntü ise faciaya ramak kaldığını gözler önüne serdi.
16.12.2020 Gündem
43 ilin geçiş güzergahında boru patladı! Yol trafiğe kapatıldı
43 ilin geçiş güzergahında boru patladı! Yol trafiğe kapatıldı Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergâhı olan Kırıkkale'deki 'kilit kavşak' üzerinde yapılan alt yapı çalışmaları sırasında patlayan doğalgaz borusu paniğe neden oldu. Trafiğin akışı ise alternatif yoldan sağlandı.
27.11.2020 Gündem
Doğalgaz borusuna kendisini asarak intihar etti!
Doğalgaz borusuna kendisini asarak intihar etti! Bolu’da, bir elektrik dağıtım firmasında çalışan Sercan A.(32), evinde kendini asarak yaşamına son verdi.
3.11.2020 Gündem
İstanbul'da koca dehşeti! Eşinin sığındığı baba evine aracıyla defalarca çarptı
İstanbul'da koca dehşeti! Eşinin sığındığı baba evine aracıyla defalarca çarptı İstanbul Sarıyer'de, Kenan D., boşanma aşamasında olduğu eşinin sığındığı baba evinin bahçe duvarına aracıyla defalarca çarparak zarar verdi. 3 çocuğunun annesi 15 yıllık eşine uyguladığı şiddet nedeniyle önceki gün çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kenan D., sokakta tedbir alan jandarma ekiplerince aracından indirilerek gözaltına alındı.
1.10.2020 Gündem
Sivas'ta doğal gaz borusu patladı
Sivas'ta doğal gaz borusu patladı Sivas'ta altyapı çalışması sırasında aynı bölgede 2 gün arayla ikinci kez doğalgaz borusu patladı. İş makinesinin koparttığı boruya, doğalgaz ekipleri müdahale etti.
26.07.2020 Gündem
Son dakika I Beylikdüzü'nde doğalgaz borusunda patlama!
Son dakika I Beylikdüzü'nde doğalgaz borusunda patlama! Beylikdüzü Gürpınar'da İSKİ çalışmaları sırasında doğalgaz borusu patladı. Olayda yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. İstanbul Valiliği'nden olayla ilgili yapılan açıklamada ise "Alınan ilk bilgilere göre, olaydan etkilenen 15 kişiye 112 Acil Sağlık ekiplerimizce olay yerinde müdahale edilmiş, yaralanan 2 kişi ambulans ile hastaneye sevk edilmiştir." denildi.
28.04.2020 Gündem
Ucuz malzeme öldürüyor
Ucuz malzeme öldürüyor Ege Yıldız Başkanı Zorlu, depremde dayanıklı bina kadar malzemelerin kalitesinin de önemli olduğunu belirtti, “Sızdıran su borusu, betonu ve demiri çürütür. Patlayan doğalgaz borusu da yangın çıkarır. Bu olay, Elazığ’da yaşandı” dedi
5.02.2020 Ege
Esenyurt'ta iş makinesi doğal gaz borusunu patlattı
Esenyurt'ta iş makinesi doğal gaz borusunu patlattı Esenyurt'ta Saadetdere Mahallesi 7. Sokak'ta altyapı çalışması sırasında iş makinesi 4 katlı binanın önündeki doğal borusunu patlattı. Patlamayla birlikte alevler 4. kata kadar yükseldi. Mahallelinin büyük panik yaşadığı olayda hemen itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından sokağa gelen doğal gaz kesildi.
19.01.2020 Gündem
İstanbul'da korkutan kaza! Minibüse ok gibi saplandı
İstanbul'da korkutan kaza! Minibüse ok gibi saplandı İstanbul Kağıthane'de doğalgaz borusu taşıyan TIR'ın halatları koptu. Yola saçılan borular, araçlara zarar verdi. Borulardan biri bir minibüse ok gibi saplandı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.İstanbul Kağıthane yokuş yukarı çıkan TIR'daki doğalgaz hattı borularının yola savrulması sonucu 5 araç hasar gördü. Kaza, Gürsel Mahalles'inde saat 13.15 sıralarında meydana geldi. 34 JNH 18 plakalı TIR'ın sürücüsü yokuş çıktığı sırada dorsede bulunan doğalgaz hattı boruları henüz bilinmeyen bir nedenle yola saçıldı. TIR'ın arkasında ilerleyen kamyonet ve bir otomobile demir borular çarptı. Otomobil demir boruların çarpması ile yan döndü. Borulardan birisi de kapalı kasa kamyonetin önüne saplandı. Aşağıya doğru kayan demir borular park halinde olan 3 araca daha hasar verdi. Yan dönen otomobilin kadın sürücüsü araç içerisinde şoka girdi.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul'da korkutan kaza! Minibüse ok gibi saplandı
İstanbul'da korkutan kaza! Minibüse ok gibi saplandı İstanbul Kağıthane'de doğalgaz borusu taşıyan TIR'ın halatları koptu. Yola saçılan borular, araçlara zarar verdi. Borulardan biri bir minibüse ok gibi saplandı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
4.05.2019 Gündem
İstanbul'da korkutan kaza! Minibüse ok gibi saplandı
İstanbul'da korkutan kaza! Minibüse ok gibi saplandı İstanbul Kağıthane'de doğalgaz borusu taşıyan TIR'ın halatları koptu. Yola saçılan borular, araçlara zarar verdi. Borulardan biri bir minibüse ok gibi saplandı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
4.05.2019 Gündem
Son dakika... İstanbul'daki sanayi sitesinde korkutan yangın
Son dakika... İstanbul'daki sanayi sitesinde korkutan yangın İstanbul Başakşehir İŞDÖK Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın bir diğer iş yerine de sıçradı.
19.04.2019 Gündem
Son dakika... İstanbul'daki sanayi sitesinde korkutan yangın
Son dakika... İstanbul'daki sanayi sitesinde korkutan yangın İstanbul Başakşehir İŞDÖK Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın bir diğer iş yerine de sıçradı.
19.04.2019 Gündem
Kadıköy’de doğalgaz borusu böyle patladı
Kadıköy’de doğalgaz borusu böyle patladı İstanbul Kadıköy’de kazı sırasında doğalgaz borusunun patlama anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Doğalgaz Borusu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.