Deniz Seki'den Okan Bayülgen itirafı! 'Doyamadım şarkımı ona yazmadım'
Deniz Seki'den Okan Bayülgen itirafı! 'Doyamadım şarkımı ona yazmadım' Şarkıcı Deniz Seki, 2005 yılında müzikseverlerle buluşturduğu 'Aşk Denizi' albümünde söz ve müziği kendisine ait 'Doyamadım' parçasına da yer vermişti. Ünlü isim, bu şarkı ve eski sevgilisi Okan Bayülgen ile ilgili yanlış bilinen bir gerçeği yıllar sonra açıkladı.
4.08.2023 Cadde
Malezya Kraliçesi 'Kuruluş Osman' dizisinin hayranı çıktı
Malezya Kraliçesi 'Kuruluş Osman' dizisinin hayranı çıktı Malezya Kraliçesi Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, sosyal medya hesabından, Osmanlı Devleti'nin kurulduğu yılları anlatan "Kuruluş Osman" dizisinin izlenmesi tavsiyesinde bulundu.
26.11.2019 Cadde
Deniz Seki'nin 'best of'unda hangi şarkılar olmalı?
Deniz Seki'nin 'best of'unda hangi şarkılar olmalı? Deniz Seki, 'Uzun Hikâye' adını verdiği albümünü geçen yıl yayınlamıştı. İçinde hiç de fena olmayan şarkılar barındırsa da albüm istenilen başarıyı bir türlü yakalayamadı. Şu günlerde Seki'nin eski şarkılarının yeni düzenlemelerinden oluşan bir 'best of' albümle karşımıza çıkacağı konuşuluyor. Peki sizce bu albümde hangi şarkılar olmalı?
19.08.2019 Müzik
Klip setinde yılan korkusu
Klip setinde yılan korkusu Ekin, yeni şarkısı 'Doyamadım'ın klip çekimi için Çatalca’yı tercih etti. Rahmi Akkuş yönetmenliğinde yapılan klip çalışmasında eşi Peri Erken Akkaş ve oğlu Toprak Akkaş ile kamera karşısına geçen Ekin, bir şanssızlıkla karşılaştı.
10.07.2019 Cadde