Duruşma

Duruşma

Son dakika duruşma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan duruşma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan duruşma haber sayfamızda...

Duruşma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.292 duruşma haberi bulunmuştur.
Seçil Erzan dosyasında yeni gelişme! Bilirkişi raporuna ulaştı
Seçil Erzan dosyasında yeni gelişme! Bilirkişi raporuna ulaştı Bankacı Seçil Erzan, "Yüksek kar getirili gizli fon" vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi futbol dünyasının ünlü isimlerinin de bulunduğu toplamda 28 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanıyor. Öte yandan görülen son duruşmada mahkeme heyeti, banka tarafından silinen güvenlik kamera kayıtlarının bilirkişi raporu halinde dosyaya eklenmesini talep etmişti. CNN TÜRK, hazırlanan o bilirkişi raporuna ulaştı. Muhabirimiz Merve Tokaz, detayları canlı yayında anlattı.
11.05.2024 Haberler
‘Sizin üzerinize yemin ederim’ sanığa mahkeme başkanından tepki
‘Sizin üzerinize yemin ederim’ sanığa mahkeme başkanından tepki Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde eski sevgilisi Buket Y.’yi (49) evinin otoparkında 6 bıçak darbesiyle yaraladığı gerekçesiyle ‘Kadına karşı tasarlayarak öldürmeye teşebbüs’ten 20 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Murat Dursun (50) duruşmada, kendini savunduğu sırada, "Anam, babam, sizin üzerinize yemin ederim" dedi. Mahkeme başkanı, “Benim üzerime yemin etme” diyerek sanığa tepki gösterince salonunda kısa süreli gülüşmeler oldu.
11.05.2024 Gündem
Kirası çok düşük olanlar dikkat: 'Tahliyeye itiraz hakkı yok!'
Kirası çok düşük olanlar dikkat: 'Tahliyeye itiraz hakkı yok!' Ankara'da 5'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nde ev sahibi F.N.'nin 1 Mart'ta kiracısı U.T.'ye açtığı tahliye davası, 55 gün sonra görülen ilk duruşmada sonuçlandı. Mahkeme kiracıyı evden çıkardı. Peki bu karar 55 günde nasıl alındı? Avukat Gizem Gonce detaylarını milliyet.com.tr'ye anlattı.
11.05.2024 Ekonomi
Tahkim Kurulu'ndan Al Musrati kararı!
Tahkim Kurulu'ndan Al Musrati kararı! TFF Tahkim Kurulu, Al Musrati'ye verilen 2 maçlık cezayı onadı.
10.05.2024 Beşiktaş
Kahramanmaraş'ta 146 kişinin öldüğü sitenin müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı
Kahramanmaraş'ta 146 kişinin öldüğü sitenin müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı Kahramanmaraş’ta 2 bloğu yıkılarak 146 kişinin hayatını kaybettiği Hamidiye Sitesi’nin müteahhidi tutuklu Ahmet Kara, hakim karşısına çıktı. O dönem Kahramanmaraş Belediyesi Fen İşleri Müdür de olan ve ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma suçundan 22.5 yıla kadar hapsi istenen Kara, binanın ana taşıyıcı unsurlarından 4 yıl önce vefat eden fenni mesul inşaat mühendisi Hacı Gitmiş’in sorumlu olduğunu belirterek, “Hacı Gitmiş işini layıkıyla yapmıştır. Ayrıca davaya konu binaların çap alınmasından yapı kullanım izin belgesi alınıncaya kadar 34 yerde 18 kamu görevlisinin imzaları bulunmaktadır.” dedi.
10.05.2024 Gündem
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü; 'kardeşim gibi severdim' dedi
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü; 'kardeşim gibi severdim' dedi Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılandığı dava 12 Temmuz’a ertelendi. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Tarık Özer, “Yunus Emre’nin silahını çıkartıp kardeşimi vurmasıyla olay başladı. Ben oğlumu ve kardeşimi koruma içgüdüsüyle hareket ettim. Yunus Emre’yi kardeşim gibi severdim” dedi.
10.05.2024 Gündem
Batuhan Karadeniz için karar! 'Ben susmadım, susmayacağım'
Batuhan Karadeniz için karar! 'Ben susmadım, susmayacağım' Eski futbolcu Batuhan Karadeniz’in eski sevgilisi sosyal medya fenomeni Aleyna Eroğlu’nu otelde darbettiği iddiasıyla açılan davada, ilk duruşma görüldü.
10.05.2024 Gündem
'Bitcoin' dolandırıcılığında 2. şok! Sır oldular
'Bitcoin' dolandırıcılığında 2. şok! Sır oldular Erzurum’da Bitcoin'le kar payı elde edeceği vaadiyle onlarca kişiyi milyonlarca lira dolandırdığı iddia edilen şahısların, hangi mahkemede yargılanacağına dört yıldır karar verilemedi.
10.05.2024 Gündem
Eşini öldürüp 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yapmıştı! Cani için yüreklere su serpen karar
Eşini öldürüp 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yapmıştı! Cani için yüreklere su serpen karar Çanakale'nin Ezine ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u (38) av tüfeğiyle öldürüp, sosyal medya hesabından 'gülen yüz' ifadesi ve 'gururlu hissediyor' paylaşımı yaparak, aldatıldığı için cinayeti işlediğini yazan Gencay Korur'a (42) verilen, indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda; sanık Korur'un haksız tahrik indiriminden yararlanabilmek için savcılıktaki ifadesini mahkemede değiştirdiğine kanaat getirildiği için, bu beyanlarına itibar edilmediği belirtildi.
10.05.2024 Gündem
Seçil Erzan soruşturmasında yeni görüntü
Seçil Erzan soruşturmasında yeni görüntü Seçil Erzan soruşturmasında para trafiğine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
10.05.2024 Haberler
Seçil Erzan dosyasında yeni gelişme! Bilirkişi raporuna ulaştı
Seçil Erzan dosyasında yeni gelişme! Bilirkişi raporuna ulaştı Bankacı Seçil Erzan, "Yüksek kar getirili gizli fon" vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi futbol dünyasının ünlü isimlerinin de bulunduğu toplamda 28 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanıyor. Öte yandan görülen son duruşmada mahkeme heyeti, banka tarafından silinen güvenlik kamera kayıtlarının bilirkişi raporu halinde dosyaya eklenmesini talep etmişti. CNN TÜRK, hazırlanan o bilirkişi raporuna ulaştı. Muhabirimiz Merve Tokaz, detayları canlı yayında anlattı.
11.05.2024 Gündem
Yaya geçidindeki Sıla'yı hayattan koparan sürücü hakkında karar
Yaya geçidindeki Sıla'yı hayattan koparan sürücü hakkında karar Muğla’da yaya geçidinde Sıla Akgül'e (15) otomobiliyle çarparak ölümüne neden olduğu suçlamasıyla indirimli 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan Tolga Yağcı (29), kararın istinaf mahkemesi tarafından bozulmasının ardından yeniden yargılandığı davada bu kez 5 yıl hapis cezası aldı. Yağcı'nın 6 ay olan ehliyetine el konulma süresi ise 1 yıla çıkartıldı.
9.05.2024 Gündem
Türkiye'nin günlerce konuştuğu son! Bedriye Kılıç'ın ölümünde yeni ifade
Türkiye'nin günlerce konuştuğu son! Bedriye Kılıç'ın ölümünde yeni ifade Konya'da kayıp olarak aranan eşi Bedriye Kılıç'ı (35), boğarak öldürüp, uçuruma attığı itirafıyla tutuklanan Tayfur Kılıç (35), davanın ilk duruşmasında konuştu.
9.05.2024 Gündem
Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma tarihi
Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma tarihi Ankara’da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması 1 Temmuz'da Ankara 32’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.
9.05.2024 Gündem
Zabıt katibinden 80 milyonluk vurgun: Tatlı dilime güler yüzüme para veriyorlar
Zabıt katibinden 80 milyonluk vurgun: Tatlı dilime güler yüzüme para veriyorlar Ailesinin de içerisinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon lira dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla yargılanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman Demirel ve 14 sanık davanın ilk duruşmasında savunma yaptı.
8.05.2024 Gündem
Sevgilisiyle görüntülendi! Bülent Şakrak'tan 'ihanet' iddiasına cevap
Sevgilisiyle görüntülendi! Bülent Şakrak'tan 'ihanet' iddiasına cevap Tek celsede sekiz yıllık evliliği biten Bülent Şakrak, yeni sevgilisi Esra Akpınar ile Nişantaşı'ndaydı. Bir eczane çıkışı objektiflere yansıyan oyuncu, eski eşine ihanet ettiği iddiasına tepki gösterdi.
8.05.2024 Cadde
Sidney'de Filistin bayraklı evin önüne el bombası yerleştiren kişiye 12 ay hapis
Sidney'de Filistin bayraklı evin önüne el bombası yerleştiren kişiye 12 ay hapis Avustralya'da Filistin yanlısı bir kişiye ait evin önüne patlayıcı düzenek yerleştiren 43 yaşındaki David Maurice Wise, zihinsel sorunlarına rağmen 12 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.05.2024 Dünya
Sinan Ateş iddianamesi kabul edildi
Sinan Ateş iddianamesi kabul edildi Sinan Ateş iddianamesi 32. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.
7.05.2024 Gündem
Ses yalıtımlı odada istismar dehşeti! Sapık sucu hakim karşısına çıktı
Ses yalıtımlı odada istismar dehşeti! Sapık sucu hakim karşısına çıktı Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan ve hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenen su satıcısı Metin Şenay’ın yargılanmasına başlandı. asına ve izleyicilere kapalı şekilde yapılan duruşmaya giremeyen avukatlar mahkeme salonu önünde alkışlar ve sloganlarla tepki gösterdi. Su satıcısı Metin Şenay’ın yargılandığı davada ara karar açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Utanç davası ertelendi
Utanç davası ertelendi İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin evlilik adı altında altı yaşından itibaren cinsel istismara maruz kalması ile ilgili dava, istinaf mahkemesinin verdiği bozma kararının ardından dün yeniden görülmeye başlandı.
7.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Duruşma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.