LGS tercih robotu 2019! e-okul tercih robotu nasıl kullanılır?
LGS tercih robotu 2019! e-okul tercih robotu nasıl kullanılır? LGS tercih dönemi heyecanı başladı. Sınavda ter döken binlerce öğrenci büyük bir titizlikle doğru tercih yapmak için araştırmalar yapıyor. Peki hakkında en çok arama yapılan e-okul tercih robotu nasıl kullanılır? İşte LGS tercih robotu ile ilgili bilinmesi gerekenler...
3.07.2019 Gündem
LGS tercih işlemleri e-Okul üzerinden nasıl yapılır? e- Okul tercih robotu
LGS tercih işlemleri e-Okul üzerinden nasıl yapılır? e- Okul tercih robotu LGS tercih işlemleri 1 Temmuz itibariyle alınmaya başladı. Ortaöğretimden Lise eğitimine adım atacak olan binlerce genci ve ailesini yakından ilgilendiren LGS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından MEB tarafından tercih kılavuzu yayımlanmıştı. Tercihler 1 Temmuz itibariyle başladı. Adaylar 12 Temmuz tarihine kadar LGS tercih işlemlerini e-Okul üzerinden veya imam hatipler dahil olmak üzere herhangi bir okul müdürlüğünden gerçekleştirebilecek.
2.07.2019 Gündem
e-Okul tercih robotu nasıl kullanılır?
e-Okul tercih robotu nasıl kullanılır? Liseye Geçiş Sınavı sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. LGS kapsamında okul seçimi yapacak öğrenciler için tercih robotu MEB tarafından yayımlandı. LGS adayları ise sonuçlarını öğrendikten sonra, e-okul tercih robotuna akın etti. Peki lise tercihi nasıl yapılır? Son gün ne zaman?
26.06.2019 Gündem
E-Okul lise tercihleri devam ediyor! (TEOG lise tercih işlemleri)
E-Okul lise tercihleri devam ediyor! (TEOG lise tercih işlemleri) Lise tercih işlemleri devam ediyor. 14 Temmuz'da başlayan TEOG lise tercihleri 24 Temmuz'a kadar devam edecek. Öğrenciler e-okul sistemi üzerinden tercihlerini tamamlayabilecek.
20.07.2017 Gündem