Elektrik

Elektrik

Son dakika elektrik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elektrik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elektrik haber sayfamızda...

Elektrik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50.368 elektrik haberi bulunmuştur.
İstanbul'da 27 Nisan'da uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak! Uyarı üstüne uyarı geldi
İstanbul'da 27 Nisan'da uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak! Uyarı üstüne uyarı geldi İstanbul'da 27 Nisan Cumartesi günü uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak! Vatandaşlara uyarı üstüne uyarı geldi. İşte kesintinin yaşanacağı yerler.
26.04.2024 Gündem
Bitlis'te terör örgütüne ait patlayıcılar ele geçirildi
Bitlis'te terör örgütüne ait patlayıcılar ele geçirildi Bitlis'te jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, arazide toprağa gömülü roketatar mühimmatı, el bombası ve uzaktan kablo komutalı el yapımı patlayıcı (EYP) düzenekleri ele geçirildi.
26.04.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar! Sanıkların cezası onandı
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar! Sanıkların cezası onandı Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal (35) ve ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
Karavana yoğun talep
Karavana yoğun talep Deprem, pandemi ve yüksek kiralar gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi.
26.04.2024 Süper Lig
Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili yeni iddia
Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili yeni iddia Sahibi olduğu firmanın ürettiği çikolatanın küflü çıktığını belirten bir tüketiciye sosyal medyada alaycı ve kaba bir şekilde yanıt verdikten sonra istifa etmek zorunda kalan Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili iddialar bitmiyor.
26.04.2024 Gündem
Park halindeki otomobil alev alev yandı
Park halindeki otomobil alev alev yandı Park halindeki otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
25.04.2024 Gündem
Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü
Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü Konya’da iş yerinin tavanında bulunan lambaları düzeltmek için merdivenle 4 metre yükseğe çıkan iş yeri sahibinin elektrik akımına kapılarak zemine düşme anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İş yeri sahibi hastaneye kaldırılırken, yapılan muayenelerinde sağlık durumunun iyi olduğunun anlaşılması üzerine hastaneden taburcu edildi.
25.04.2024 Haberler
Elektrik akımına kapıldı 4 metre yükseklikten düştü
Elektrik akımına kapıldı 4 metre yükseklikten düştü Konya’da iş yerinin ampullerini değiştirmek isteyen Uğur Bitim (49), elektrik akımına kapılıp, 4 metre yüksekliğindeki merdivenden düştü. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
25.04.2024 Gündem
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz'
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz' Üsküdar'da bir sitede yöneticilerin iddiaya göre keyfi uygulamaları site sakinlerini bıktırdı. Sabah saatlerinde elektriğin yönetim tarafından kesilmesi üzerine itiraz eden site sakinleri ile müteahhit ve işçileri arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
25.04.2024 Haberler
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz'
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz' Üsküdar'da bir sitede yöneticilerin iddiaya göre keyfi uygulamaları site sakinlerini bıktırdı. Sabah saatlerinde elektriğin yönetim tarafından kesilmesi üzerine itiraz eden site sakinleri ile müteahhit ve işçileri arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
25.04.2024 Gündem
Yuvaları imeceyle yapıldı!
Yuvaları imeceyle yapıldı! Yaren leylek ile dünya çapında üne kavuşan Bursa Karacabey’de yine yürekleri ısıtan bir olay yaşandı.
25.04.2024 Gündem
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde emeklilerle ilgili bir çalışma yapıldığını ve tamamlandığında bunun toplum ile paylaşılacağını söyledi. Peki emeklilere hangi destekler verilecek? Temmuzda emeklilere ne kadar zam olacak? En düşük emekli aylığı için beklentiler neler? İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Reformlar ve 104 yıl öncesi
Reformlar ve 104 yıl öncesi Eğer reformların tarihi yazılsaydı, Meclis’in kurulduğu 1920 ve Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı 1938 arasındaki dönem çok özel bir yer kaplardı.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu'dan elektronik tebligat açıklaması
Bakan Uraloğlu'dan elektronik tebligat açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT tarafından 2019 yılında başlatılan Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) üzerinden, beş yılda gönderilen elektronik tebligat adedinin 213 milyona ulaştığını bildirerek, “Zaman, işgücü ve maliyet gibi birçok alanda sağladığı yararın yanı sıra, 126 bin 990 ağacın korunmasına katkı sağlayan bu sistemimiz sayesinde 7 milyar 136 milyon 589 bin TL de kamu tasarrufu sağlandı” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Tokat'ta elektrik direğine çarpan araç hurdaya döndü
Tokat'ta elektrik direğine çarpan araç hurdaya döndü Tokat'ta başka bir otomobille çarpıştıktan sonra beton elektrik direğine çarpan otomobil, hurdaya döndü. Kazada, sürücü Hacı Güleç (63) yaralandı.
22.04.2024 Gündem
Nostaljik tramvay artık bataryalı
Nostaljik tramvay artık bataryalı İstanbul’da İstiklal Caddesi’nin simgelerinden olan nostaljik tramvayların yerine hizmete alınacak elektrik enerjisiyle çalışan bataryalı tramvaylar, test sürüşlerinin ardından seferlerine başlayacak.
22.04.2024 Gündem
Güneşle donduracak ‘israf’ son bulacak
Güneşle donduracak ‘israf’ son bulacak Gıda israfına karşı dünyada aşevleri kurulmasına destek oldukları bilgisini veren Arçelik Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Akın Garzanlı elektrik şebekesinin sorunlu olduğu ülkelere yönelik, gıda israfına karşı güneş enerjisiyle çalışan bir buzdolabı çıkardıklarını da söyledi.
22.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.