Haluk İnanıcı ile “Endülüs’ü Farklı Gezmek”
Haluk İnanıcı ile “Endülüs’ü Farklı Gezmek” Endülüs coğrafyasında gerçekleştirdiği geziler sonrası kaleme aldığı ve İletişim Yayınları'ndan çıkan "Endülüs'ü Farklı Gezmek" kitabının yazarı Haluk İnanıcı ile bu seyahati üzerine konuştuk. İspanya'nın tarihi kentleri, kültürü ve bu coğrafyaya dair gözlemlerinin yer aldığı kitabına dair soruları yanıtlayan Haluk İnanıcı, İhsan Dindar'a "bir yeri nasıl gezmeliyiz"i de anlattı.
9.08.2019 Tatil
Mutlaka görmeniz gereken 10 saray
Mutlaka görmeniz gereken 10 saray Kraliyet ailelerinin yaşadığı sarayların birçoğu günümüzde turistlerin ziyaret edebildiği alanlar haline gelmiş durumda. İşte geçmişe damgasını vuran ve yurt dışında mutlaka görmeniz gereken 10 saray.
24.12.2018 Tatil
Acımadı! Maçta öyle bir vurdu ki...
Acımadı! Maçta öyle bir vurdu ki... Extremadura'da Hokey Kulübü Burguillos ve Elhamra arasındaki bir maçta oldu. Elhamra'dan bir oyuncu Burguillos oyuncusu Alejo'ya böyle acımasızca vurdu!
25.02.2018 Diğer Sporlar
Dünyanın en güzel sarayları
Dünyanın en güzel sarayları Kraliyet ailelerinin yaşadığı sarayların birçoğu günümüzde turistlerin ziyaret edebildiği alanlar haline gelmiş durumda. Geçmişe damga vuran ailelerin bu görkemli evleri, tarihi bir yolculuğa çıkmak için de ideal mekanlar. Böyle bir yolculuğa çıkmak isteyenlerin için işte dünyanın en güzel sarayları...
3.01.2018 Tatil
İspanya’da Elhamra Sarayı'nda bilet yolsuzluğu
İspanya’da Elhamra Sarayı'nda bilet yolsuzluğu İspanya’da, güneydeki Endülüs bölgesinin Granada kentinde bulunan ünlü Elhamra Sarayı’nda 8 milyon avro değerinde sahte bilet yolsuzluğu yapıldığı gerekçesiyle 50’den fazla kişi yargılanıyor...
13.12.2008 Dünya