Emet

Emet

Son dakika Emet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Emet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Emet haber sayfamızda...

Emet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 482 emet haberi bulunmuştur.
Traktörün altında kalan 57 yaşındaki adam öldü
Traktörün altında kalan 57 yaşındaki adam öldü Kütahya'da Mehmet Samur (57), kontrolünü kaybettiği traktörün devrilerek ters dönmesi sonucu hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
Apartmanın koridorlarını ateşe vermişti... Nedeni ortaya çıktı
Apartmanın koridorlarını ateşe vermişti... Nedeni ortaya çıktı Kütahya’nın Emet ilçesinde 5 katlı bir apartmanın 2 ve 3’ncü kat koridorlarını benzin döküp ateşe veren şüpheli M.Ç. (22), ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şüphelinin koridorları daha önce sözlü olduğu sevgilisi ile ailesiyle yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle ateşe verdiği ortaya çıktı.
13.04.2024 Gündem
YSK, 1 il 21 ilçe için yapılan itirazları karara bağladı
YSK, 1 il 21 ilçe için yapılan itirazları karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde 7 siyasi partinin 1 il 21 ilçe olmak üzere toplamda 22 seçim bölgesinde yaptığı itirazlarla ilgili sonucu açıkladı.
13.04.2024 Gündem
İtirazlara ret kararı
İtirazlara ret kararı YSK, dün seçim sonuçlarına ilişkin bir dizi itirazda daha kararlarını açıkladı.
10.04.2024 Gündem
YSK'dan 6 il ve 10 ilçe için karar
YSK'dan 6 il ve 10 ilçe için karar YSK; 31 Mart Mahalli Seçimleri'nin ardından kendisine yapılan seçim iptali, mazbata iptali ve yeniden sayım başvurularıyla ilgili açıklamada bulundu. İşte YSK'nın bugün verdiği kararlar...
9.04.2024 Gündem
2024 EMET SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kütahya Emet Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 EMET SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kütahya Emet Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Kütahya Emet Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Emet ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Kütahya Emet Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu Kütahya'da konuştu! 'Hizmetlerimiz artarak devam edecek'
Bakan Uraloğlu Kütahya'da konuştu! 'Hizmetlerimiz artarak devam edecek' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kütahya'da yapımı tamamlanan köprü, kavşak ve devlet yolunun açılış törenine katıldı. Düzenlenen törende Karayolları Genel Müdürü Ahmet Aslan, AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer ve Vali Musa Işın birer konuşma yaptı.
15.03.2024 Gündem
'Türkiye'de bulanı görmedim daha' dedi! Beraat ettiği davadan müebbet hapse çarptırıldı
'Türkiye'de bulanı görmedim daha' dedi! Beraat ettiği davadan müebbet hapse çarptırıldı Kütahya'nın Emet ilçesinde 4 yıl önce kaybolan İrem Gül’ü (19) evinde öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıp beraat eden eski erkek arkadaşı Murat Önver (38), karara itiraz süreci devam ederken başka suçtan gözaltına alındı. Polislere, "Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. Yeniden yapılan yargılamada sanık Önver, cesedi bulunamayan İrem Gül’ü öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.
2.03.2024 Haberler
'Türkiye'de bulanı görmedim daha' dedi! Beraat ettiği davadan müebbet hapse çarptırıldı
'Türkiye'de bulanı görmedim daha' dedi! Beraat ettiği davadan müebbet hapse çarptırıldı Kütahya'nın Emet ilçesinde 4 yıl önce kaybolan İrem Gül’ü (19) evinde öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıp beraat eden eski erkek arkadaşı Murat Önver (38), karara itiraz süreci devam ederken başka suçtan gözaltına alındı. Polislere, "Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. Yeniden yapılan yargılamada sanık Önver, cesedi bulunamayan İrem Gül’ü öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.
2.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar Kütahya’da düzenlenen mitingde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşları ve seyyanen artışlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
Yediği lokum 3 yaşındaki Alparslan’ın sonu oldu!
Yediği lokum 3 yaşındaki Alparslan’ın sonu oldu! Kütahya’da, yediği lokum nefes borusuna kaçıp yapışan Alparslan Erdoğu (3), 11 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
18.02.2024 Gündem
AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? 📍 SON DAKİKA YENİ SON depremler listesi! En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? (Kandilli/AFAD)
AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? 📍 SON DAKİKA YENİ SON depremler listesi! En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? (Kandilli/AFAD) Ülkemizde yaşanan depremlere ilişkin verileri Kandilli Rasathanesi ve AFAD listeliyor. Depremlerin şiddeti, merkez üssü ve derinliği gibi bilgilerin yanı sıra, depremin meydana geldiği saat, enlem ve boylam bilgileri de vatandaşlar ile paylaşılıyor. Peki Türkiye'de en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
7.02.2024 Bilgi Rehberi
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. E harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adayları heyecanlarının yanı sıra isim konusunda da büyük heyecan yaşıyorlar. Kız bebeklerine verecek isimleri seçerken aileler konu üzerine derin bir araştırma sürecine giriyor. Bebeklerine verecekleri isim konusunda kulağa hoş gelen ve anlamlarına dikkat eden aileler duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyorlar. Hayat boyu taşıyacakları isimlerinin en güzel olması için aileler kararsız kalabiliyor. Kız bebekler için Kur’an’da geçen birbirinden güzel isimler bulunuyor. E harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 📌 Az önce deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 📌 Az önce deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD Meydana gelen depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından vatandaşlar ile paylaşılmaya devam ediyor. Son dönemde İstanbul'da hissedilen birçok deprem meydana geliyor. Yaşanan depremlerin merkez üssü, derinlik, ve depremin büyüklüğüne ilişkin bilgiler paylaşılıyor. Peki En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
20.12.2023 Bilgi Rehberi
Kütahya'da öldürülen muhtar, son yolculuğuna uğurlandı
Kütahya'da öldürülen muhtar, son yolculuğuna uğurlandı Kütahya’nın Emet ilçesinde tartıştığı Kapaklıca Mahallesi muhtarı Mehmet Duymaz (35) tarafından öldürülen Hamam Mahallesi muhtarı Harun Kara (38), son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Gündem
Kütahya'da korku dolu gece! Muhtar, husumetli olduğu muhtarı vurdu
Kütahya'da korku dolu gece! Muhtar, husumetli olduğu muhtarı vurdu Kütahya'nın Emet ilçesinde Kapaklıca Mahallesi Muhtarı Mehmet Duymaz (35), aralarında husumet olan Hamam Mahallesi Muhtarı Harun Kara (38) ve yanındaki esnaf İsmail Algül’ü (41) tabancayla vurdu. Olaydan sonra kaçan Duymaz, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
1.12.2023 Gündem
EMET BELEDİYE BAŞKANLIĞI
EMET BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMET BELEDİYE BAŞKANLIĞI İHALE İLANI   Mülkiyeti Belediyemize ait Yenice Köyü Yeni Mahallesinde bulunan taşınmazlar, Belediye Encümeninin 16...
21.11.2023 Resmi İlanlar
Galatasaray, TÜRŞAD'ı set vermeden yendi
Galatasaray, TÜRŞAD'ı set vermeden yendi Türkiye AXA Sigorta Efeler Ligi 8’inci haftasında Galatasaray HDI Sigorta, sahasında TÜRŞAD'ı 3-0 mağlup etti.
19.11.2023 Voleybol
Polisi alarma geçiren ihbar! Sanayi sitesinde 'kafatası' bulundu
Polisi alarma geçiren ihbar! Sanayi sitesinde 'kafatası' bulundu Kütahya'nın Emet ilçesindeki sanayi sitesinde bulunan ve bir insana ait olabileceği değerlendirilen kafatası, polisi alarma geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
17.11.2023 Gündem
AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? 12 Ekim son dakika son depremler listesi! AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı (anlık güncel liste)!
AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? 12 Ekim son dakika son depremler listesi! AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı (anlık güncel liste)! Son depremler listesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılıyor. 12 Ekim tarihinde Van'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Van’ın merkez Tuşba ilçesinde 4.7 büyüklüğünde olan deprem sonrasında en son olan depremler listesi bireyler tarafından ziyaret ediliyor. Peki 12 Ekim bugün deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
12.10.2023 Bilgi Rehberi
Kütahya'da kontrolden çıkan otomobil moloz yığınına çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Kütahya'da kontrolden çıkan otomobil moloz yığınına çarptı: 1 ölü, 5 yaralı Kütahya’nın Emet ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki moloz yığınına çarptı. Kazada, araçta bulunan Feride Gümüş (77) hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.
9.10.2023 Gündem
SON DEPREMLER (bugünkü güncel liste): Az önce deprem mi oldu, Adana'da kaç büyüklüğünde deprem oldu? AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler listesi!
SON DEPREMLER (bugünkü güncel liste): Az önce deprem mi oldu, Adana'da kaç büyüklüğünde deprem oldu? AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! Son depremler listesi gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Malatya'da deprem medyana geldi. Yaşanan depremler sonrasında son depremler takip ekranı gündemde bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi en son olan depremlerin yeri, büyüklüğü ve saati hakkında detayları paylaşıyor. Peki az önce deprem mi oldu? İşte 16 Ağustos son depremler listesi...
16.08.2023 Bilgi Rehberi
EN SON DEPREMLER LİSTESİ: Bugün en son nerede ve ne zaman deprem oldu? Az önce deprem mi oldu?
EN SON DEPREMLER LİSTESİ: Bugün en son nerede ve ne zaman deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son depremler araması her gün yoğun şekilde araştırılıyor. Yaşanan Adana depremi sonrası aramalar daha da yoğunlaştı. İşte bugün yaşanan son depremler listesi...
31.07.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Emet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.