Emıtt

Emıtt

Son dakika EMITT haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan EMITT gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan EMITT haber sayfamızda...

Emıtt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 194 emıtt haberi bulunmuştur.
Türkiye turizmde 2024 yılına damga vuracak
Türkiye turizmde 2024 yılına damga vuracak Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizmde 2024 yılına ilişkin beklentileri açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
EMITT damgası
EMITT damgası Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) her yıl olduğu gibi bu yılda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi standı damgasını vurdu.
10.02.2024 Ege
Akdeniz turizminde sıkı rekabet var
Akdeniz turizminde sıkı rekabet var Dünya turizminin nabzını tutan EMITT Fuarı, 27. kez kapılarını açtı. Turizmin rotasını belirleyen fuarda özellikle yaz sezonu için Akdeniz çanağında büyük bir rekabete işaret ediliyor.
7.02.2024 Ekonomi
Turizm rekor moduna geçti
Turizm rekor moduna geçti Türkiye bu yıl 60 milyon turist ve 56 milyar dolar turizm geliri beklentisiyle hedeflerini yükseltti. 2023 yılı neden Türkiye açısından avantajlı? 2028'e kadar turizmin yol haritasında neler var? Turizme çok yakından bir göz attık…
10.05.2023 Milliyet Executive
2023 turizm rekoruna global gösterge
2023 turizm rekoruna global gösterge Berlin ve İstanbul’daki turizm fuarlarında yabancı iş ortaklarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Türk turizmciler, 2023 yılı turizm geliri ve turist sayısı hedeflerine ulaşmak için bunları güçlü bir gösterge olarak kabul ediyor.
21.04.2023 Ekonomi
Balıkesir’e ‘Onur Ödülü’
Balıkesir’e ‘Onur Ödülü’ Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 26. Kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), meşhur Balıkesir Kahvaltısı, coğrafi işaretli ürünleri ile birbirinden güzel turizm destinasyonlarını tanıttı. Standıyla ve lezzetleriyle katılımcıların ilgisini çeken Büyükşehir Belediyesi, meslek odaları ve STK’lar ile kentin tanıtımında gösterdiği işbirliği ve fuarın başarısına sağladığı katkı için ‘26. Yıl Onur Ödülü’ aldı.
16.04.2023 Ege
EMITT’te Bodrum rüzgarı
EMITT’te Bodrum rüzgarı POYD Bodrum Temsilcisi ve Bodrium Hotel&SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin, 2023 turizm sezonu için özellikle yabancı turist sayısında artış olacağını belirtti, iç pazarda bayram ve seçim sonrasında hareketlenme beklediklerini söyledi.
16.04.2023 Ege
Ayvalık’a davet
Ayvalık’a davet Ayvalık Belediyesi, turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası olan Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini aldı.
16.04.2023 Ege
İBB Başkanı İmamoğlu, Turizm ve Seyahat Fuarına katıldı
İBB Başkanı İmamoğlu, Turizm ve Seyahat Fuarına katıldı   İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu yıl 26'ncı kez kapılarını açan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'na (EMITT) katıldı. İmamoğlu, "17 milyona doğru giden turist sayısını göreceksiniz, İstanbulumuzda 30 milyona çok yakın bir zaman diliminde hep birlikte çıkaracağız. Hedef, orta vadede İstanbul'u yabancı ziyaretçi sayısı bakımından dünyanın ilk 3 şehri arasına taşımak" dedi.
12.04.2023 Gündem
Bakan Ersoy: En çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık
Bakan Ersoy: En çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı EMITT'in açılış programına katıldı. Bakan Ersoy, “Biz en çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık. Hem krizi çok iyi yönettik hem de kriz sonrasında en iyi performans gösteren ülke olduk. Paylaştığımız rakamlar Türkiye’nin turizmde süper lige yükseldiğini gösteriyor. 2028 hedefimizi de 90 milyon turist ve 100 milyar dolar gelir olarak duyurduk. İnşallah bu hedefleri birer birer tutturacağız" dedi.
12.04.2023 Ekonomi
Marmaris yaz sezonuna hazır…2 milyonun üzerinde turist bekleniyor
Marmaris yaz sezonuna hazır…2 milyonun üzerinde turist bekleniyor Bugün başlayan EMİTT Fuarı’nda Marmaris Belediyesi de stant açtı. Yaz sezonu için hazırlıkları büyük oranda tamamladıklarını söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Marmaris bu sene çok daha güzel; yangının olumsuz görüntüleri de büyük oranda ortadan kalktı. Bölgeye 2 milyonun üzerinde turist geleceğini düşünüyoruz. Yaz sezonu başladı diyebiliriz, İngiltere ve İran’dan 17 Mart’ta uçuşlar oldu, turist kabul ettik. Geçen yıl sezon 14 Kasım’a kadar sürmüştü. Bu yıl yapılan çalışmalar sonucunda sezonu 20 Kasım’a kadar uzattık” dedi.
12.04.2023 Ekonomi
Urla, işbirliği ile her gün gelişiyor
Urla, işbirliği ile her gün gelişiyor Urla Belediye Başkan Vekili, Kaymakam Murtaza Dayanç, ilçedeki STK’ların temsilcileriyle bir araya geldi. Organizasyonlarda etkin tanıtım, turizmin geliştirilmesi, yaklaşan yöresel etkinlikler, Urla Eko Sistemi gibi konularda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
5.02.2023 Ege
Ege’nin iki incisine davet
Ege’nin iki incisine davet Marmaris ile Didim belediyeleri doğası, havası, denizi ve tarihiyle ünlü ilçeleri EMITT Fuarı’nda sektör profesyonellerine tanıtacak.
5.02.2023 Ege
Marmaris turizmi bu sezon iddialı
Marmaris turizmi bu sezon iddialı Marmaris Belediyesi EMITT’in ardından yurtdışı fuarları için kolları sıvadı.
1.03.2022 Ege
En son trendleri takip ediyoruz
En son trendleri takip ediyoruz Kuşadası Belediyesi’nin turizmi geliştirmek ve kentin tanıtımını yapmak amacıyla katılım sağladığı EMITT Fuarı’nda kurulan ilişkiler ve bulunulan temaslar yeni projelere ve iş birliklerine kapı aralamaya başladı.
25.02.2022 Ege
‘Didim turizmi için elimiz taşın altında’
‘Didim turizmi için elimiz taşın altında’ Didim Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ı makamında ziyaret etti.
16.02.2022 Ege
35’inci yıl sevinci
35’inci yıl sevinci Jolly, EMITT 2022 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ın ardından önceki akşam Kuruçeşme Korto’da, 35’inci yıl kutlamalarına başladı.
16.02.2022 Cadde
Marmaris’e umut verdi
Marmaris’e umut verdi Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, EMITT’in oldukça verimli geçtiğini söyledi.
15.02.2022 Ege
EMITT’te en başaralı ekip Kuşadası oldu
EMITT’te en başaralı ekip Kuşadası oldu EMITT’te katılan Kuşadası Belediyesi’nin standı büyük ilgi gördü. Çadır ve karavan konseptinin hakim olduğu Kuşadası standı, EMITT yönetimi tarafından “en başarılı ekip çalışmasını gerçekleştiren destinasyon” seçilerek bir plaketle ödüllendirildi.
15.02.2022 Ege
Burhaniye farkını gösterdi
Burhaniye farkını gösterdi EMITT Fuarı’na katılan Burhaniye Belediyesi, “Farkındalık Ödülü” alarak farkını ortaya koydu.
15.02.2022 Ege
Ayvalık’a ilgi artacak
Ayvalık’a ilgi artacak Ayvalık Belediyesi, yeni turizm rotalarını Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) tanıttı.
14.02.2022 Ege
Turizmde Marmaris talebi yoğun
Turizmde Marmaris talebi yoğun İstanbul’da turizmin paydaşlarını bir araya getiren Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT 25’inci kez gerçekleşti. ‘Sen hep güzelsin Marmaris’ temasıyla fuarda yerini alan Muğla’nın Marmaris Belediyesi, ziyaretçilerine Marmaris’in güzelliklerini tanıttı.
14.02.2022 Ekonomi
Çeşme’ye en iyi stant dekoru ödülü
Çeşme’ye en iyi stant dekoru ödülü Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), bu yıl kapılarını 25’inci kez dünya turizmine açtı.
14.02.2022 Ege
EMITT’te Balıkesir rüzgarı
EMITT’te Balıkesir rüzgarı Turizmin kalbi, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) attı.
14.02.2022 Ege
Renkli fuar
Renkli fuar Dünyanın en büyük dört turizm fuarından birisi olan 25’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT), Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde sona erdi.
14.02.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Emıtt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.