Corona virüsü testi sonuçları... e-Nabız corona virüsü test sonuçları öğrenme
Corona virüsü testi sonuçları... e-Nabız corona virüsü test sonuçları öğrenme Her gün yüzlerce Corona virüsü testi yapılıyor. Gelen son dakika haberine göre, Sağlık Bakanlığı, "Koronavirüs testi yaptırmış vatandaşlarımız test sonuçlarına e-Nabız uygulamasından ulaşabilir" açıklamasını yaptı. Bu açıklama sonrası vatandaşlar Corona virüsü testi sonuçlarını nasıl öğreneceğini araştırmaya başladı.
20.03.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Artık gerek kalmayacak...
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Artık gerek kalmayacak... Hekimlere elektronik ortamda radyolojik görüntü ve raporlara erişim imkanı tanıyan "Teletıp", kişisel sağlık sistemi "e-Nabız" aracılığıyla vatandaşların kullanımına açıldı. Sağlık Bakanı Yardımcısı Şuayip Birinci, "Vatandaşlar, e-Nabız aracılığıyla görüntülerine her yerden erişebiliyorlar. Onların müsaade ettiği her hekim erişebiliyor ve artık film taşımaya son diyoruz" açıklamasını yaptı.
23.10.2018 Gündem
Sağlık Bakanlığı'ndan yeni uygulama! e-Devlet üzerinden...
Sağlık Bakanlığı'ndan yeni uygulama! e-Devlet üzerinden... e-Devlet yepyeni bir uygulamayı hizmete soktu. Sağlık Bakanlığı üzerinden gerçekleşen hizmette vatandaşlar; rapor görüntüleme, randevu takip etme, randevu alma gibi sağlık işlemlerini yapabilecekler.
8.08.2018 Gündem